Jump to content
carlosbh

carlosbh + GIVEAWAY licente scrapebox, senuke xcr, xrumer 12.0.5 elite

Recommended Posts

Posted
Licenta de xrumer 7.x merge si la xrumer 12.0.5, acum depinde si daca a fost cumparata sau "imprumutata".

Salut! Nu e imprumutata dar nu stiam ca merge si pe ultima versiune. Cand l-am testat eu era 7.x si cand am vazut cat de greu e de configurat am lasat-o moarta si nu m-a mai interesat daca merge si pe ultima versiune.

Posted
Salut! Nu e imprumutata dar nu stiam ca merge si pe ultima versiune. Cand l-am testat eu era 7.x si cand am vazut cat de greu e de configurat am lasat-o moarta si nu m-a mai interesat daca merge si pe ultima versiune.

Oricum nu o sa poti folosi support-ul de la botmasters si daca incerci sa ii contactezi o sa te alegi cu licenta banata.

Pentru hrefer 4.1 trebuie sa folositi key.lic de la xrumer 7.x, nu merge cu key-ul de la 12.x.

Nu e greu de configurat, e chiar simplu, pare dificil la prima impresie dar nu e chiar atat de dificil, eu folosesc xrumer de vreo 2,3 ani(nu atat de mult in ultima perioada) dar e totusi foarte ok.

Posted

Sa fiti atenti va rog sa nu alegeti acelasi numar deja ales de altcineva. Cel care alege acelasi numar deja ales de altcineva nu va fi considerat participant la tombola.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...