Coco93 Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 (edited) Salut si bine ai venit ! 56 Edited January 6, 2014 by Coco93
Vlachs Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 Licenta de xrumer 7.x merge si la xrumer 12.0.5, acum depinde si daca a fost cumparata sau "imprumutata".
carlosbh Posted January 6, 2014 Author Report Posted January 6, 2014 Licenta de xrumer 7.x merge si la xrumer 12.0.5, acum depinde si daca a fost cumparata sau "imprumutata".Salut! Nu e imprumutata dar nu stiam ca merge si pe ultima versiune. Cand l-am testat eu era 7.x si cand am vazut cat de greu e de configurat am lasat-o moarta si nu m-a mai interesat daca merge si pe ultima versiune.
Vlachs Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 Salut! Nu e imprumutata dar nu stiam ca merge si pe ultima versiune. Cand l-am testat eu era 7.x si cand am vazut cat de greu e de configurat am lasat-o moarta si nu m-a mai interesat daca merge si pe ultima versiune.Oricum nu o sa poti folosi support-ul de la botmasters si daca incerci sa ii contactezi o sa te alegi cu licenta banata.Pentru hrefer 4.1 trebuie sa folositi key.lic de la xrumer 7.x, nu merge cu key-ul de la 12.x.Nu e greu de configurat, e chiar simplu, pare dificil la prima impresie dar nu e chiar atat de dificil, eu folosesc xrumer de vreo 2,3 ani(nu atat de mult in ultima perioada) dar e totusi foarte ok.
Vlachs Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 Prostituati-va pentru o licenta, de ce sa munciti sa le cumparati din banutii castigati, mai bine milogeala pe forum 1
carlosbh Posted January 6, 2014 Author Report Posted January 6, 2014 Sa fiti atenti va rog sa nu alegeti acelasi numar deja ales de altcineva. Cel care alege acelasi numar deja ales de altcineva nu va fi considerat participant la tombola.
carlosbh Posted January 6, 2014 Author Report Posted January 6, 2014 UPDATE: https://rstforums.com/forum/79656-basic-social-engineering-cu-userii-rst-4-fun-search-engine-optimization-trafic.rst
Vlachs Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 hahahahahahahahahahahaahahahahahaah ))))))))Nu am mai ras asa de mult.