happybyte Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Buna baieti,vroiam sa va intreb cum pot afla care RFID reader/writer ar merge pentru un RFID care am gasit si nu stiu nimic?Voriam sa cumpar un writer/reader dar nu stiu care si cum sa aflu care merge bine pentru al meu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acidripp_banned Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Orice telefon mobil android cu NFC si o aplcatie (se gasesc in market). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
happybyte Posted January 19, 2014 Author Report Share Posted January 19, 2014 Orice telefon mobil android cu NFC si o aplcatie (se gasesc in market).Aplicatia im da duar un output din care nu se intelege nimica,si nu ma ajuta la intelegera cui care reader/writer imi trebuie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acidripp Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Aplicatia im da duar un output din care nu se intelege nimica,si nu ma ajuta la intelegera cui care reader/writer imi trebuie.incearca asta: MCT - An Android NFC-App for reading/writing/analysing/etc. MF Classic (Page 1) / MIFARE Classic / Proxmark developers community Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
happybyte Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 Testez ,si iti zic.(ieu nu am telefon cu NFC)oricum daca ar functiona,nu pot cere lui prieten-ul meu in fie care data telefonul lui,de aia chiar imi trebui sa aflu care reader/writer sa cumpar.Intreb pentru ca din cate stiu,trebuie sa afli ceva din iel,ca sa scrii pe iel,si nu oarecare writer merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 RFID nu e acelasi lucru cu NFC.Telefoanele sunt compatibile doar cu NFC, nu si cu RFID. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sithalkes Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Fi mai explicit.RFID ai pentru control acces, pentru evidente stocuri, etc.La ce-ti trebuie?Vrei sa citesti taguri simple, sa citesti/scrii taguri programabile, sau smartcarduri?In sfarsit, treaba ta.Uite aici ceva echipamente Echipamente RFID profesionale - RFID Shop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 @off - ) ...ce te mai duce mintea la prostii ... #ontopic ..asteapta si tu sa puna pe defcam prezentarea sa vezi exact la ce frv merg alea .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
happybyte Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 Fi mai explicit.RFID ai pentru control acces, pentru evidente stocuri, etc.La ce-ti trebuie?Vrei sa citesti taguri simple, sa citesti/scrii taguri programabile, sau smartcarduri?In sfarsit, treaba ta.Uite aici ceva echipamente Echipamente RFID profesionale - RFID Shopeste un RFID inauntru unui card,asa ca vreau sal incarc cu bani, sa copiez byturile cum sunt cand este cardul incarcat,si cand se descarca,se scriu di nou byturile cum erau inante,ca sa nu mai bag bani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 este un RFID inauntru unui card,asa ca vreau sal incarc cu bani, sa copiez byturile cum sunt cand este cardul incarcat,si cand se descarca,se scriu di nou byturile cum erau inante,ca sa nu mai bag bani.si cum se numeste acel card cu bani?daca cumva este folosit la transportul in comun, nu vei reusi pentru ca este protejat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 majoritatea tagurilor pentru smartphone-urile din prezent functioneaza in frecventa 13.56 MHz (Mifare) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
happybyte Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 (edited) Puate in romania da,sunt protejate,dar aici in italia,nu sunt asa de sigur de astfel de protecti,oricum da este transport (tren-autobus)si se numeste "P-you" card.@Legolas : multumesc, dar dupa cum citesti este vorba de un card ci nu de un telefon. Edited January 20, 2014 by happybyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graphik Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Intai afla pe ce frecventa lucreaza acele carduri si abia apoi incepi sa cauti un cititor/incriptor pentru ele. Sunt trei categorii de carduri: 125/134 KHz, 13,56 MHz si 850MHz – 2,46 GHz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Arduino+rfid shield. Ajungi undeva la 30 usd pe ebay/dx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Trebuie sa ne zici ce tip de card e in primul rand. Poate fi RFID normal, mifare classic, ultralight, etc,etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...