qwzky Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 (edited) ?tiu c? sunt membrii aici care vor s? se apuce de PPD/CPA, ?tiu ce trebuie s? fac?, dar nu ?tiu ce ni?e s? aleag?.Ni?e AdnookaSper c? g?si?i ceva folositor ( intra?i pe acolo pe linkuri / v? descurca?i voi, nu trebuie s? v? înv?? eu ce ?i cum).Exemplu: 50,000-Niche-Ideas-KEYWORD-ONLY.txt Edited January 27, 2014 by qwzky Quote
franxu Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Prefer sa adun peturi si fac mai multi bani. Quote
curiosul Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Da man, dar sper ca aceste nise sa nu faca din internet o mizerie.Spre exemplu, cauta omul: "how to rebuild atv carborator"Nu orice incuiat cauta asa ceva. Iar cand o sa descarce un fake nu e tocmai OK, omul vrea sa faca ceva, vrea sa experimenteze ceva...el nu vrea sa sparga parola de facebook a prietenei...Sunt de acord doar sa profiti de prostia evidenta gen "How to hack Facebook Password".Adica nu mi se pare corect ca cei care vor sa cunoasca, sa invete, sa fie "rasplatiti" cu acelasi fake ca orice incuiat de pe Facebook.Oricum, cei "descuiati" vor sti ce sa faca si cum sa aleaga nisele respective, dar cei "incuiati"?...mai bine pui link-ul criptat sa-l ia doar cei ce merita...Cheers. 1 Quote
magicuzor1451859566 Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 404 pe primul link. mirror ? Quote
CristianRoflmao Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 Prefer sa adun peturi si fac mai multi bani.Hai nu serios? Tu habar nai ce vorbesti.ON:http://54.225.229.251/matter3/Please reupload Quote
malsploit Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 Hai nu serios? Tu habar nai ce vorbesti.ON:http://54.225.229.251/matter3/Please reupload Aveau directory listing. Fisierele inca sunt acoloIndex of /matter3 Quote
CristianRoflmao Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 Aveau directory listing. Fisierele inca sunt acoloIndex'>http://54.225.229.251/matter3/]Index of /matter3Whatever..Is criptate sau ce dracu apar asa?BbuJmrmxeDajJuR/BdNIWArQxePhEav/BdRWrNmSifrtUJv/BdSMJLIRsPHqaoG/BdorUKCZYOnWwlg/BeqcQEEdUrUYfkm/BfDVMxJptuuGVhs/BfPRJHHmKzZdJiB/BgUADVDuNRnymIM/BhpVQQMieMdcfeu/BjFKKtDtmOrWTwl/BjNzBQbnboFvbHw/ Quote
malsploit Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 nu sunt criptate. Probabil sunt denumite asa pentru a nu fi tinute minte. Quote
qwzky Posted January 27, 2014 Author Report Posted January 27, 2014 Am editat primul post, acum func?ioneaz? (mersi pt. link @hate.me).@franxu serios, ar trebui s? te documentezi, se scot bani frumo?i din PPD ?i CPA (cel pu?in momentan).@curiosul da - ai dreptate, îns? când am dat exemplul ?la nu m-am gândit la blackhat ?i scam, ci la whitehat, ceva pe bune. Contentul s? fie real, dar s? fie folosite survey sau content lockere pentru un ban în plus.@CristianRoflmao sunt pentru fiecare user Quote
S.R.I Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 Am editat primul post, acum func?ioneaz? (mersi pt. link @hate.me).@franxu serios, ar trebui s? te documentezi, se scot bani frumo?i din PPD ?i CPA (cel pu?in momentan).@curiosul da - ai dreptate, îns? când am dat exemplul ?la nu m-am gândit la blackhat ?i scam, ci la whitehat, ceva pe bune. Contentul s? fie real, dar s? fie folosite survey sau content lockere pentru un ban în plus.@CristianRoflmao sunt pentru fiecare userNu am inteles.Cand dau click pe un link apare in felul urmator:Index of /matter3/ACqvVCgEzQQebcM si fara nici un text. Quote
qwzky Posted January 27, 2014 Author Report Posted January 27, 2014 Alege altul, sunt multe care nu au deloc fi?iere. Uite un exemplu:Index of /matter3/BWhFCUIbAGAxZsY Quote
grodt Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 De mult timp caut asa ceva... Multumesc mult qwzky! Quote
Stoi Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Whatever..Is criptate sau ce dracu apar asa?BbuJmrmxeDajJuR/BdNIWArQxePhEav/BdRWrNmSifrtUJv/BdSMJLIRsPHqaoG/BdorUKCZYOnWwlg/BeqcQEEdUrUYfkm/BfDVMxJptuuGVhs/BfPRJHHmKzZdJiB/BgUADVDuNRnymIM/BhpVQQMieMdcfeu/BjFKKtDtmOrWTwl/BjNzBQbnboFvbHw/La fel arata si ale tale de pe Fileice, stai linistit. Quote