Dorian12 Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Salutare ?i bine v-am g?sit !De câtva timp m-am ata?at de aceast? ''meserie'' dac? ii pot spune a?a ?i sunt cam incep?tor..Am ales s? vin pe acest forum ca s? pot s? inv?? mai multe lucruri despre acest domeniu.Sunt din Rm.Valcea.. zis Hackerville .. Cine ma poate ajuta cu un sfat.. cu ce pot sa incep a? fi foarte recunosc?tor !S?n?tate 1 Quote
Active Members SynTAX Posted January 30, 2014 Active Members Report Posted January 30, 2014 Pai domeniul asta este asa de mare incat pot sa-ti enumar pana maine dimineata de ce te poti apuca.Spune ce vrei sa faci si ce stii sa faci.BTW: Bine ai venit. Quote
int21h.exe Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 poti incepe prin a trece pe la "Regulament". (de cand vroiam sa zic asta! )bafta! Quote
Active Members MrGrj Posted January 30, 2014 Active Members Report Posted January 30, 2014 Salutare si bine ai venit. OFF: Pentru inceput poti incepe cu mai putine emoticoane, poate chiar deloc.ON: Incepe cu un limbaj de programare care ti se pare accesibil ( recomand C ). In paralel poti invata networking si baze de date. Gasesti topicuri nenumarate legate de subiectele enumerate mai sus. Enjoy. Quote
player81 Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Daca prin acest domeniu intelegi, securitate IT atunci Bine Ai Venit!Daca prin aceast? ''meserie'' intelegi frauda si tepe (pentru care e recunoscut "Hackerville"-ul tau), atunci nu ai nimerit prea bine. OFF: De ce am avea voie sa folosim emoticoane doar la semnatura, nu si in posturi? Quote
GraFFik Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Salutare ?i bine v-am g?sit !De câtva timp m-am ata?at de aceast? ''meserie'' dac? ii pot spune a?a ?i sunt cam incep?tor..Am ales s? vin pe acest forum ca s? pot s? inv?? mai multe lucruri despre acest domeniu.Sunt din Rm.Valcea.. zis Hackerville .. Cine ma poate ajuta cu un sfat.. cu ce pot sa incep a? fi foarte recunosc?tor !S?n?tate Stim cu ce ai vrea sa incepi, dar nu prea te putem ajuta... Ai grija cum te invarti ca zbori imediat Welcome! Quote
maresky Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Salutare ?i bine v-am g?sit !De câtva timp m-am ata?at de aceast? ''meserie'' dac? ii pot spune a?a ?i sunt cam incep?tor..Am ales s? vin pe acest forum ca s? pot s? inv?? mai multe lucruri despre acest domeniu.Sunt din Rm.Valcea.. zis Hackerville .. Cine ma poate ajuta cu un sfat.. cu ce pot sa incep a? fi foarte recunosc?tor !S?n?tate Zis si ce ma? Lamerville poate ... hoti de doi lei care se darama casa pe ei. Cand pica economia de tot in Republica Valcea te rog sa ramai acolo si sa nu migrezi spre occidentul vostru, adica Sibiu. Nimic personal, dar nu-mi place asocierea asocierea facuta intre Valcea si hacker. Succes Quote
bcman Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Se pare c? voi nu ?ti?i din ce cauz? e numit acel ora? „Hackerville”. Ei bine, v? zic eu: din cauza lui Nytro. Cum s-a apucat Nytro de „hackereal?”, cum au venit reporterii în Vâlcea. ON: Bine ai venit! Quote
Menta Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Salut si bine ai venit, poti incepe cu-n limbaj de programare, dupa care altu si tot asa. Succes! Quote
Dorian12 Posted January 30, 2014 Author Report Posted January 30, 2014 Zis si ce ma? Lamerville poate ... hoti de doi lei care se darama casa pe ei. Cand pica economia de tot in Republica Valcea te rog sa ramai acolo si sa nu migrezi spre occidentul vostru, adica Sibiu. Nimic personal, dar nu-mi place asocierea asocierea facuta intre Valcea si hacker. SuccesDac? stau in vâlcea nu inseamn? c? sunt un ''ho? de 2 lei'', mul?umesc de bun venit-ul c?lduros . Quote
xTremeSurfer Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Tu alegi ce vrei sa faci! Do what you wanna do ! Noi doar te putem ajuta sau nu. Quote
maresky Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Dac? stau in vâlcea nu inseamn? c? sunt un ''ho? de 2 lei'', mul?umesc de bun venit-ul c?lduros .Nu intelege asta. E o reputatie a locuitorilor si se rasfrange si in Sibiu. Nu te cunosc, n-are nimeni nimic cu tine personal. Sunt satul de olteni cu bemveu din 95 care se cred zmei, dar n-au un loc de munca si o chifla in stomac. Quote
Dorian12 Posted January 31, 2014 Author Report Posted January 31, 2014 Nu intelege asta. E o reputatie a locuitorilor si se rasfrange si in Sibiu. Nu te cunosc, n-are nimeni nimic cu tine personal. Sunt satul de olteni cu bemveu din 95 care se cred zmei, dar n-au un loc de munca si o chifla in stomac.1. Nu am ''bemveu din 95'' 2. Am 16 ani so..3. A? vrea sa invat un limbaj de programare pentru incepator. Quote
Cifre Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Nu exista un limbaj de programare pentru incepatori, orice limbaj de programare pe care o sa il studiezi pe viitor o sa ti se para foarte greu si aici citez din experienta. Odata ce ai invatat un limbaj de programare o sa iti fie usor sa inveti altul dat fiind faptul ca toate au o ramura comuna. Cat despre Hackerville cum a mai zis un coleg ar trebui sa se numeasca Lamarville avand in vedere ca oameni de acolo umbla numai cu cacaturi si daca tu vrei sa ii iei exemplu pe ei atunci iti dau un sfat prietenesc: "nu scapa sapunul".Bafta si bun venit. Quote
VaD_SuNeTe Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Salutare bun venit pe RST, eu î?i recomand s? te în?elegi bine cu majoritatea membriilor . Ai zis c? ai 16 ani , e?ti la un liceu cu profil mate-info? dac? ai fii te-ar ajut? mult dac? nu e?ti începe cu ni?te limbaje de programare bun venit ?i succes . hacker - definitie | DEX onlinecracker - definitie MDN | DEX online Quote
tedeus Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Zis si ce ma? Lamerville poate ... hoti de doi lei care se darama casa pe ei. Cand pica economia de tot in Republica Valcea te rog sa ramai acolo si sa nu migrezi spre occidentul vostru, adica Sibiu. Nimic personal, dar nu-mi place asocierea asocierea facuta intre Valcea si hacker. SuccesBre... ca tine mai sunt multi bagatori de seama. Nu te doare???On: bine ai venit. Ignora si tu texte de genul celor de la quote. Nu ii doare deci... se manifesta. Sunt multi programatori foarte buni in rst. La fel de multi sunt si pentesteri. Depinde numai de tine ce vei alege sa urmezi. Idea e simpla: vorbeste politicos chiar daca apare vreun mufangiu somnambul, fa in asa fel incat sa nu depinzi de nimeni si...(poate cel mai important) cere ajutorul atunci cand "varul" goag?l nu te mai poate ajuta. Quote
Dorian12 Posted January 31, 2014 Author Report Posted January 31, 2014 Bre... ca tine mai sunt multi bagatori de seama. Nu te doare???On: bine ai venit. Ignora si tu texte de genul celor de la quote. Nu ii doare deci... se manifesta. Sunt multi programatori foarte buni in rst. La fel de multi sunt si pentesteri. Depinde numai de tine ce vei alege sa urmezi. Idea e simpla: vorbeste politicos chiar daca apare vreun mufangiu somnambul, fa in asa fel incat sa nu depinzi de nimeni si...(poate cel mai important) cere ajutorul atunci cand "varul" goag?l nu te mai poate ajuta.Mul?umesc de sfat o s? ?in cont.S? ne auzim cu bine. Quote