lauryca Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 M-am apucat sa fac niste videoclipuri ... ce sfaturi mi-ati da ? www.youtube.com/watch?v=jUK7dGDQUBQ&feature=youtu.be Quote
VadimMD Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Începutul e bun , ai s? ai succes dac? ai so ?ii tot a?a Quote
sebywarlord Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Nu pot sa-mi dau cu parerea pentru ca nu sunt fan al "vlogerilor" Insa un sfat: pune-ti un microfon mai de calitate,ai o claritate audio foarte proasta ! Quote
lauryca Posted February 1, 2014 Author Report Posted February 1, 2014 Mersi de sfat , nu esti singurul care imi spui . Deja am gasit modalitatea prin care sa se auda mai bine . Quote
CristianRoflmao Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Microfon mai bun,camera mai buna,apeleaza la ceilalti vloggeri sa te promoveze Bafta Quote
VadimMD Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Camera e bun? , ?i microfonul merge , dar dac? vrei sa cucere?ti un num?r mare de persoane , ai nevoie ?i de calitate Quote
lauryca Posted February 1, 2014 Author Report Posted February 1, 2014 Perfecta dreptate , multumesc de sfaturi . Quote
jetus Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Prea multi vloggeri care apar peste noapte.... Quote
say3er. Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 (edited) Claritatea sunetului si a imaginii lasa de dorit. Ar trebui sa aduci ceva nou pe piata ca de astea sunt satul.Apropo..ti-as recomanda pui si alt nume. Edited February 1, 2014 by say3er. Quote
Moderators Dragos Posted February 1, 2014 Moderators Report Posted February 1, 2014 Uita-te la clipul asta, are niste sfaturi bune la inceput pentru audio Quote
lauryca Posted February 1, 2014 Author Report Posted February 1, 2014 Prea multi vloggeri care apar peste noapte....Nu ma consider vlogar , ci doar o simpla persoana obisnuita care are o emisiune pe youtube Claritatea sunetului si a imaginii lasa de dorit. Ar trebui sa aduci ceva nou pe piata ca de astea sunt satul.Apropo..ti-as recomanda pui si alt nume.Nu am mai vazut asa ceva .... Quote
GarryOne Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Nu mai sariti toti cu chestii gen ca ar trebui sa-si cumpere o camera mai buna si un microfon mai bun. E abia la inceput, nici nu ar trebui sa aiba lumea pretentii. Mai intai spuneti-i daca are talent, ca sa nu-si mai cumpere degeaba ustensilele. Quote
Eric Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 mai lucreaza la mimica si la glume, n-ai reusit sa furi nici macar un zambet.... Quote
AlMalalah Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 1. Citesti de pe hartie niste chestii care ar trebui sa fie naturale ca sa te faca sa razi.2. Vorbesti prea repede. La inceput, cel putin, nici nu se intelege ce zici.3. Nu cred ca vei avea vreun succes. Glume de genul asta in care pui vorbe in gura altuia si/sau decupezi raspunsurile sunt rasuflate.4. Nu gesticulezi deloc, nu razi, nu te incrunti. Daca ai fi scris ce zici tu si aici pe forum si tot mi se parea mai viu.5. Nu vii cu nimic nou si nici talent nu mi se pare ca ai avea (imi pare rau sa-ti spun asta dar asta cred eu). Nu da banii pe scule mai scumpe ca vei cauta sa le vinzi pe mercador la putin sub juma' de pret. Quote
Htich Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 "Experienta" ti-o castigi pe parcurs sa faci "totul ca la carte" , keep trying. Quote
lauryca Posted February 2, 2014 Author Report Posted February 2, 2014 Multumesc !Mai astept sugestii . Quote
DarKK Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Doar eu ma'm uitat 10 secunde la video ? Quote
Guest Kovalski Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Parerea mea nene e ca nu ai deloc talent, mai bine te-ai apuca de carte sau de munca, sau de dat cu zarul, orice este mai ok decat ceea ce incerci sa faci, nu ai haz, nu ai dictie, nu esti fluent si nici macar nu ai abordat vre-un subiect interesant.Uita de bani investiti in scule, cu banii aia ti-ai amenaja un pic bucataria, sau ti-ai ajuta parintii.Sfatul meu este sa te lasi de prostiile astea. Quote