Jump to content
neaguciprian96

Problema Game 01.02.2014

Recommended Posts

Posted

Salut !

Ma numesc Andrei , si am jucat jocul Metin2 ro cu gandul ca voi scoate niste bani , foloseam de aproximativ 1 luna jumatate un hack , care faceam banii virtuali destul de usor , in seara de 01.02.2014 pe la ora 20:00 am gasit un nou hack care s-ar fi presupus ca era crackuit ( m2bob ) de catre un roman , l-am downloadat sa vad daca merge mi-au paraut 2 erori DLL , dupa care nimic nu s-a intamplat . Am ales sa ma uit la un film (Escape Plan ) dupa terminarea lui , am vrut sa intru pe conturile mele sa ma pot juca am vazut ca erau goale , absolut toate ( 14 conturi ) , poate sa imi explice cineva cum a putut sa imi acceseze toate conturile cand eu in acele 2 ore eram logat doar pe 3 conturi ? Cum a lucrat in pc-ul meu in tot acest timp ?

Multumesc !

Posted (edited)

Ai muscat un keylogger , fiind special creat pentru metin , el automat a scanat toate conturile jucate de la tine de pe pc . si i lea trimis frumos pe un mail .

p.s : Iar inainte sa te joci inapoi , pune mana si formateaza hardul ... ori ia un antivirus bun cu licenta la zii si da full scan .

uite ce spune prietenul virustotal : despre botul tau ( stiu ca e hack , si ca il gaseste ca virus , dar analizeaza fiecare troian in parte si o sa vezi ce iti da , o sa intelegi totul ... )

https://www.virustotal.com/ro/file/5874de78c29f16c19c0a4843a94800dac40b85e87d369220a6f33e59c6547a72/analysis/

Ori Varianta 2 .

Poate te intereseaza cum a facut de ti-a dat teapa , sa faci si tu altora ca doar vrei sa faci $$$ usor taticam .

Edited by sorin_and