franxu Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Ce este necesar pentru un studio videochat (nu ma intereseaza autorizatii, fete, baieti plm) ma refer la partea tehnica, software, site-uri, plati, comisioane. Mai era un site in care upload-ai videoclipuri cu cupluri si erau cumparate de diverse persoane. Quote
Gio33 Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Ma intereseaza si pe mine ce configuratie trebuie sa aiba un calculator pentru videochat care sa fie capabil sa trimita HD pe 5 site-uri si SD pe inca 5.Poate sunt oameni ce se pricep pe aici, mersi. Quote
dirtycash Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Va tineti de E Whoring nebunilor. Quote
Gio33 Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Pe mine m-a intrebat un prieten care vrea sa deschida studio si daca tot am vazut topicul deschis am zis sa ma interesez si eu. Quote
magnum Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Ce iti trebuie pentru a deschide un studio videochat? Quote
IMAGINARY Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Ce iti trebuie pentru a deschide un studio videochat?Ce iti trebuie? Niste ratati care sa faca laba in fata monitorului si sa iti arunce cu bani. Restul e simplu de procurat. Quote