Jump to content
IMAGINARY

RSTcore is coming back

Recommended Posts

Nu coaie, nu e bine. Pentru ca e acelasi cacat. Tu nu stii sa faci nimic. Doar o imagine de windows cu programe preinstalate.

Serios? Chiar crezi ca nu stiu sa fac nimic? Hahah, ce amuzant esti. Defapt, nici nu stiu ce cauti pe aici, cred ca ti-ar sta mai bine cu user title "Banned"... ;))

O sa imi sustin ideea in continuare.

Link to comment
Share on other sites

Adauga si manelele tale preferate acolo. Pune si niste dedicatii pentru hackeri fara numar. Tza!

1. Nu imi plac manelele, iar prin onomatopeul "tza", iti dovedesti nivelul inteligentei, care este foarte scazut daca imi ceri parerea.

2. Nu inteleg ce ai de castigat daca faci caterinca aici...Nu pricep.

Link to comment
Share on other sites

Dupa cum ma asteptam, nici cand vreau sa fac ceva constructiv nu sunt "respectat". Incercam sa clarific cu SynTAX o problema pe chat, si ma trezesc cu ban instantaneu. Nu stiu cand esti luat in serios, cand faci offtopic ca magnum, sau cand vrei sa faci si tu ceva... Si sa nu imi spuneti ca magnum nu a primit warn pentru tot circul care l-a facut aici... :|

Link to comment
Share on other sites

Am rugamintea sa nu se abandoneze idea. Existenta unui "core" particular, cu cateva pluginuri strict bazate pe securitate(de toate tipurile), eventual adaptabil/exportabil pe mai multe tipuri de os si/sau versiuni de os(de la Windblows pana la Ciucubuntu) este binevenita.

Daca cei pe linux/unix (si sunt destui) au putin timp i-as ruga sa ii explice autorului topicului cam ce inseamna partea de bash si/sau scripting si, eventual, poate iese chiar o "versiune"(probabil mult mai low) de tip Kali(asta chiar ar fi tare). Din cate stiu scopul acestui forum chiar asta e: SECURITATEA IT(va rog sa ma corectati daca gresesc).

Link to comment
Share on other sites

Dude. De ce cacat nu vrei sa intelegi o chestie. Toti am evoluat si tu ai ramas fixat pe un cacat antic. Daca ziceai linux in loc de windows era altceva, dar imagine de windows cu programe preinstalate? Si cand a facut-o begood tot un rahat era, doar ca atunci era un cacat batran, iar acum e un cacat de dinozaur.

Link to comment
Share on other sites

Pentesting :

-Youporn: Crazy Milfs, Cunt upside your head, Moms unleashed, Play with my Granny

-Spankwire: Daddy fuck me, Please don't go in my ass

-RedTube: Cocky Shemales

In categoria de pentesting ar mai trebui sa apara si:

-PornHub: Cross Gay Scripting

Eventual, si:

-RealityKings: Anal Injection
Edited by .darky
Link to comment
Share on other sites

Desi s-a facut destul de mult off-topic, ai primit si cateva sfaturi bune. Tine cont de ele si o sa iti iasa ceva frumos. Ca sa optimizezi un sistem de operare, trebuie sa intelegi cum functioneaza. Nici eu nu cred ca windows Xp este cea mai buna alegere. Lipsa suportului o sa iti faca probleme in viitorul apropiat.

Gandeste-te, bate-ti capul, cerceteaza si cand e gata, postezi.In functie de rezultate, o sa primesti aprecieri. Daca vede lumea ca te-ai straduit si ai trecut de primul pas, o sa primesti sfaturi bune. Sunt multi utilizatori experimentati care doresc sa ajute, daca sti cum sa ceri ajutorul.

Mie imi place sa analizez virusi. Mi-am creat masini virtuale cu diferite configuratii, in care analizez malware. Mi-am instalat diferite versiuni de adobe reader, java, flash, firefox pentru sistemele pe care le folosesc ca honeypot. O masina virtuala o folosesc strict pentu analiza. Acolo am instalat cam tot ce am nevoie.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...