Aerosol Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 (edited) Salut, eu sunt ViruS din IST Center si m-am gandit sa va prezint un script marca IST !Noi baietii din iSecurity Center Romania ne-am gandit sa facem un tool simplu / free & la indemana tuturor !Ce face mai exact acest script ?El afla IP-urile de la CloudFlare !Stiu, pe net sunt foarte multe scripturi, dar niciunul din ele nu functioneaza , asa ca ne-am gandit " Ce ar fi daca am scana cache-ul nameservere de la CF ? Nici-o problema , doar ca CF are peste 100 de nameservere ...Ei bine dupa o munca de 2 ore am realizat acest script.Va rog sa nu abuzati de el, si daca aveti idei sunt binevenite !Thanks !Link : CF Resolver IST development by Mecanik Edited February 9, 2014 by SickSpawn Quote
shaggi Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Ba da ori nu pricep eu ori voi va da-ti singuri sah? Quote
Silviu Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Salut, eu sunt ViruS din IST Center si m-am gandit sa va prezint un script marca IST !Noi baietii din iSecurity Center Romania ne-am gandit sa facem un tool simplu / free & la indemana tuturor !Ce face mai exact acest script ?El afla IP-urile de la CloudFlare !Stiu, pe net sunt foarte multe scripturi, dar niciunul din ele nu functioneaza , asa ca ne-am gandit " Ce ar fio daca am scana cache-ul nameservere de la CF ? Nici-o problema , doar ca CF are peste 100 de nameservere ...Ei bine dupa o munca de 2 ore am realizat acest script.Va rog sa nu abuzati de el, si daca aveti idei sunt binevenite !Thanks !Link : CF Resolver IST development by MecanikAre you fucking idiot? You cannot scan my site LOL! o.OA mers prima data, dar nu afiseaza IP-ul actual. Quote
Mecanik Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 (edited) Nu avem nimic de ascuns, altfel nu mai lasam liber script-ul.LE: merge, my bad. Edited February 9, 2014 by Mecanik Quote
Silviu Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Nu avem nimic de ascuns, altfel nu mai lasam liber script-ul.Totusi, am restrictionat scanarea la ise.Nu merge sa "scanezi" nimic. Quote
Aerosol Posted February 9, 2014 Author Report Posted February 9, 2014 (edited) Are you fucking idiot? You cannot scan my site LOL! o.OA mers prima data, dar nu afiseaza IP-ul actual.Pai nu ne ascundem ... ca nu avem de ce ! Edit: ! Silviu merge ... doar la site-urile ce sunt pe CF ! Edited February 9, 2014 by SickSpawn Quote
Castiel Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 (edited) Merge si nu prea , Edited February 9, 2014 by Castiel Quote
Byte-ul Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Nu merge. Asta e cloudflare, nu e in stare sa afle IP-ul.CrackZone Quote
Mecanik Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Nu merge. Asta e cloudflare, nu e in stare sa afle IP-ul.CrackZoneProbabil mai au un proxy dupa cloudflare, mai documenteazate si tu sa vezi ce se poate face.In rest merge OK! Quote
puscarie Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 nu ai cum sa il faci sa mearga pentru toti care folosesc DOAR cloudflare. O baza mare de date ai aici;Uncovering bad guys hiding behind CloudFlare Quote
k1NNG Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 The page you are looking for cannot be found.Similar results are provided below, or you can try another search Quote