maddog Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 mie nu i'mi merge.chestia asta am vazut'o pe youtube demult si nu pare deloc promitatoare....la mobil se face taxarea pe trafic indiferent de sait.numa la vodafone in live este trafic gratuit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crizatu Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Din moment ce te legi pe apn internet te taxeaza la trafic. Nu vad nimic gratis. Poti avea in schimb internet gratis pe pc prin intermediul telefonului la o rata de transfer jalnica, prin apn mms cu un proxy bypass software pe pc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 mda...nu merge si am mai facut si o gramada cost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 nu va merge oricum oricum cei care va mai spuneti retelele nu vad rostu de ce le mai ziceti pentru ca nu are nici o legatura cu reteaua ca defapt ceea ce vrea sa faca acest baiat e ca telefonul sa comunice cu laptopu si viceversa....intelegeti ? deci nu va comunica prin reteaua dumneavoastra ...si nu prea are logica sa mearga....pentru ca mobilul o va lua pe cea mai logica si rapida cale pentru el doar e mobil nu ? adica reteaua GSM si nu prin cablu de date... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampy Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 la mn nu merge am sony ericsson k310 i ..dak stiti cum se face pls sa imi spuneti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Aceasta metoda merge dar NU E PE GRATIS. Va poate garanta totuºi o vitezã mai decentã. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddy_ Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Sall ... Mey baietzi astia care cunostetzi mai bn ... Mai intai de toate imi cer scuze dak gresesc cu ceva pe forum apoi va spun k sunt mai no0b asa... Asa k va rog dak poate cineva sa imi explice shi mie mai detaliat aceasta metoada de net pe tel chiar dak nu e gatuita shi sak putetzi sa imi spunetzi ce Cum sa setez pe nokia E 50 .... MULTZUMESC ANTICIPAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kw3rln Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 citeste primul post! trebuie sa intelegidaca nu intelegi iti fac un VIDEO k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddy_ Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 L-am citit am intzles in mare parte dar stii pe nokia E 50 nu gasesc Ip6V shi nici IP shi nici un fel de IP am doar urmatoarele :Punct de acces Codificare implicitaAfisare obiecte shi imaginiVedere generala paginaFishiere cookie Script java/ECMATelefonul e super bun ,dar mereu am avut o problema cu netu niciodata nu am putut sa ma conectez la net shi problema care e cred k din cauza k nu gasesc IP-ul .... Multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bossjuan Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 mai bine va luati un N95 8g si va bagati pe el VNC mobile sau RDP mobilesi aveti internet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 mai bine va luati un N95 8g si va bagati pe el VNC mobile sau RDP mobilesi aveti internet mai bine platesti netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlyn Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 merge si la PPC ???? am un mio 550. va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh123 Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Buna!pasul1: configurarea pc-uluiDescarcati CCProxy si creeati un server proxy.Faceti portt forward pe 808 (default pt http)pasul2: configurarea telefonului(in cazul meu Sagem my501c...stiu ca e cam demodat dar asta e :oops: )Nume Serviciu: Free Wap (nu conteaza denumirea )Pagina de start: mobile.google.ro (nu conteaza pag de start)Protocol: HTTPConexiunea Pref.: GPRSProxy: Folosire: Da Nume: (nu este necesar in cazul in care folositi Permit All) Parola: (nu este necesara in cazul in care folositi Permit All) Adresa Proxy: xxx.xxx.xxx.xxx (aici scrieti ip-ul vostru) Numar port: (scrieti portul pe care rulati CCProxy..default e 808)Parametri GSM: xParametri GPRS: Nume: (nimic) Parola: (nimic) APN: internetSalvareHave fun LE: Cred ca merge si cu proxy public ...dar rata de transfer cam lasa de dorit pe unele...Chestia asta merge,dar nu incontinuu, mi se blocheaza telefonul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanw4 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Am un Motorola V360 si am incercat ca in metoda de mai sus dar nu merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Merge si pe abonament ?Da unde intru in telefon sa fac setarile la net ca nu ma lasa numa orange world sau wap gprs Apropo am LG Shine nush unde sa fac setarile daca ma ajutati ms mult ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 daca e codat pe orange, nu o sa mearga si in plus...se plateste, orice ai face Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 si mie merge dar plata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masu Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 am un nokia 6280 dak puteti sa ma ajutati ar fi super ms anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgex_hacker Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 da mah este foarte bun tutorialul si chiar merge;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
butule Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 cum pui pe n70:D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai.vest Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Buna!pasul1: configurarea pc-uluiDescarcati CCProxy si creeati un server proxy.Faceti portt forward pe 808 (default pt http)pasul2: configurarea telefonului(in cazul meu Sagem my501c...stiu ca e cam demodat dar asta e :oops: )Nume Serviciu: Free Wap (nu conteaza denumirea )Pagina de start: mobile.google.ro (nu conteaza pag de start)Protocol: HTTPConexiunea Pref.: GPRSProxy: Folosire: Da Nume: (nu este necesar in cazul in care folositi Permit All) Parola: (nu este necesara in cazul in care folositi Permit All) Adresa Proxy: xxx.xxx.xxx.xxx (aici scrieti ip-ul vostru) Numar port: (scrieti portul pe care rulati CCProxy..default e 808)Parametri GSM: xParametri GPRS: Nume: (nimic) Parola: (nimic) APN: internetSalvareHave fun LE: Cred ca merge si cu proxy public ...dar rata de transfer cam lasa de dorit pe unele...am un nokia 6151 si am facut setarile asa cum se precizeaza insa unele dintre ele nu leam gasit:protocol,conexiune preferata,proxy,adresa proxy,nr port,parametrii si apnimi poate spune cineva unde sa mai caut sau ce sa mai fac(asta in cazul in care este posibil sa intru pe net de pe acest tel)am la dispozitie o cartela de vodafone si una de cosmote.de pe care ar fi mai simplu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danutzvv Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 nici mie nu imi merge (pe n73) :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danutzvv Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 DeathCom dak ai posibilitatea zimi te rog si mie cum sa fac setarle pe un n73!ms anticipatP.S. apropo u pe ce retea ejti?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kestor Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Eu am un Sony Ericsson K800i. Va rog spuneti-mi si mie cum sa fac setarile, deoarece configuratia difera de la telefon la telefon. Daca a reusit cineva pe acest model (sau pe unul apropiat) il rog sa imi trimita un PM. - K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Pe S E nu merge,indiferent de versiune.Am incercat pe K310 i,K710 i si cyber shot si NU merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...