Silviu Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 (edited) Dupa cum spun si in titlu, personal, as gasi util implementarea unui cod de genul <form name="input" action="http://www.google.com/search" method="get" target="_blank"><input type="text" name="q" value="site:rstforums.com <cod JS care preia titlul introdus>"><input type="submit" value="Verifica"></form> pentru evitarea deschiderii unui topic duplicat, iar plasarea acestei functii, mai bine zis a acestui buton sa fie langa butonul "Submit New Thread".PS: Stiu, exista functia search, multi n-o folosesc, apasarea unui simplu buton fiind o chestie care nu presupune efortul (pentru aia lenesi) sa dea un search, in plus, folosirea motorului de cautare Google aducand rezultate mult mai concludente decat folosirea functiei de cautare a forumului. Edited February 16, 2014 by Silviu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kznamst Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Sustin ideea, pentru ca tot timpul cand incerc sa caut ceva pe rst intru pe google, deoarece functia search nu prea isi face treaba, adica nu afiseaza toate rezultatele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Ok, stiu ca nu e exact ce va doriti, dar pana va fi implementata sugestia (daca va fi implementata), aveti la indemana un mic "hack":1. Add new bookmark; (in Chrome: Ctrl + D, Edit)2. Name: RST Title Checker (or whatever);3. URL: javascript:void(window.open('https://www.google.ro/#q=site:rstforums.com '+(document.getElementById('subject')===undefined?document.getElementsByClassName('blocksubhead')[0].textContent:document.getElementById('subject').value)))Mod de folosire:1. Scrieti-va topicul nou, asa cum faceti de obicei.2. Inainte sa apasati "Submit new thread", puteti sa dati click pe bookmark si vi se va deschide o cautare pe google cu ce va intereseaza;3. Puteti sa dati "Preview post", apoi sa dati click pe bookmark, va continua sa functioneze.Testat in Chrome si Firefox. Sper sa va ajute. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Probabil ne va bloca Google si va cere CAPTCHA. In plus, pot fi extrem de multe false positive. Ideea e ok, dar o versiune buna e greu de implementat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 Probabil ne va bloca Google si va cere CAPTCHA. In plus, pot fi extrem de multe false positive. Ideea e ok, dar o versiune buna e greu de implementat.Google Web Search API? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 The Google Web Search API has been officially deprecated as of November 1, 2010Therefore, we encourage you to move to Custom Search, which provides an alternative solution.Oricum, nu se poate asa. Daca x posteaza "Programul smecher" si y posteaza "Programul smecher v5" si z posteaza "Programul smecher v6" ce faci?E vorba de inteligenta artificiala ca sa functioneze ok. Te trezesti ca nu te lasa sa postezi cu titlul "Ajutor" si multe altele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 (edited) The Google Web Search API has been officially deprecated as of November 1, 2010Therefore, we encourage you to move to Custom Search, which provides an alternative solution.Oricum, nu se poate asa. Daca x posteaza "Programul smecher" si y posteaza "Programul smecher v5" si z posteaza "Programul smecher v6" ce faci?E vorba de inteligenta artificiala ca sa functioneze ok. Te trezesti ca nu te lasa sa postezi cu titlul "Ajutor" si multe altele.Nu m-am referit mosule la un search legat cu baza forumului, m-am referit la ceva basic care doar sa caute ce ai tastat tu in titlu si vrei sa postezi. In cazul asta nu ar sari niciun captcha, pentru ca faci o cautare practic doar atunci cand apesi butonul , adica la fiecare topic nou maxim. Edited February 17, 2014 by Silviu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Si cum sa se faca mai exact cautarea? Un search simplu si daca exista un topic cu exact acelasi nume sa i se dea link catre el? Ar trebui sa poata insa posta un topic cu acel nume, nu putem cere ca numele unui topic sa fie "primary key". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 Si cum sa se faca mai exact cautarea? Un search simplu si daca exista un topic cu exact acelasi nume sa i se dea link catre el? Ar trebui sa poata insa posta un topic cu acel nume, nu putem cere ca numele unui topic sa fie "primary key".Un search simplu dar fara sa fie legat la baza de date a forumului, pur si simplu sa ii dea userului rezultatele si el considera daca mai exista un topic ca al lui sau nu, acum ma intelegi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Inteleg ideea ta generala, dar eu vreau mai detaliat.Luam asa: eu incerc sa creez un topic. Vreau sa se numeasca "Ajutor WiFi".Incep sa tastez "Ajuto.." si ce sa se intample, sa apara titlurile topicurilor care contin "Ajuto"?Dupa ce scriu complet, "Ajutor WiFi", sa apara topicurile cu acel nume, exact acel nume? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parazitul29 Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 (edited) incercati sa faceti ceva de genul : daca gaseste un titlu identic sau asemanator atunci se baga un algoritm care verifica similaritatea dintre textul celor doua topicuri si daca sunt foarte asemanatoare atunci ii apare autorului un avertisment ca ce vrea el sa posteze mai exista pe forum Edited February 17, 2014 by parazitul29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 (edited) Mda, cred ca voi vreti mai complicat, eu ma refeream la un buton langa "Submit New Thread", care sa te duca intr-un tab nou cu ce ai scris in titlu.@Nytro: Vad ca tu vrei ceva mai complex, cum spun si mai sus, ar merge un dialog in jQuery cu numele rezultatelor din lista de pe Google (primele 5 de exemplu) , si ca sa nu fie probleme, acest dialog sa se afiseze atunci cand vrei sa scrii continutul topicului, nu cum am propus initial la apasarea butonului "Submit New Thread" sau alt buton langa acesta. Ma gandesc ca asta ar fi solutia optima care ar impaca pe toata lumea. Edited February 17, 2014 by Silviu Litera inversata. Ma bag la somn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted February 17, 2014 Moderators Report Share Posted February 17, 2014 Nu ar fi mai ok ceva de genul unui wiki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...