Jump to content
dirtycash

Upgrade sau nu?

Recommended Posts

ca tot il vedeam prin reclame si prin teste pe Youtube

Se vede ca a dat roade formula matematica a lui Sergey Brin

Vreau sa va intreb sa bag Kit Kat 4.4 - 4.4.2 sau sa las Jelly Bean 4.2.2 ?

Cu ce crezi ca te-ar putea avantaja pe tine 4.4 mai mult decat 4.4.2?

Link to comment
Share on other sites

Daca aceasta ipoteza e adevarata, atunci avem 1 motiv pentru a trece la 4.4 si 0 motive sa ramana la 4.2.Dar eu as putea sustine ca e probabil sa creeze o noua versiune nu doar pentru a inchide un BUG ci doar pentru ca o noutate poate starni o oarecare curiozitate intre useri, un simplu motiv pentru a mentine produsul mai mult pe piata.Acum suntem 1-1 si ne mai trebuie cateva motive PRO/CONTRA pentru a ii da posibilitatea lui dirtycash sa faca o alegere.

Link to comment
Share on other sites

NU FA UPDATE!

Eu am facut marea prostie sa dau update si dupa am stat 1 saptamana sa gasesc pe cnv sa imi bage vechea versiune, care pana la urma am bagat-o tot eu.

Dai update si vei vedea ca se misca greu meniul,camera, jocurile sunt dezastru,etc.

Sfatul meu e sa nu dai update dar faci cum vrei...

Link to comment
Share on other sites

Motive pentru a upgrada la 4.4.x sunt multe (memory management mai bun, new features, suport pentru diverse deviceuri, cloud printing etc). Un motiv sa ramai pe 4.2.2 ar fi ca incepand cu 4.4 s-a scos AppOps (nativ), mai exact acel "hidden feature" care iti permite sa restrictionezi permisiuni pentru fiecare aplicatie in parte (e.g. restrictionarea accesului aplicatiei Facebook la camera foto, locatie etc.). Poti face si lucrul asta pe 4.4.2 daca iti rootezi telefonul, instalezi xposed framework si modulul pentru controlul permisiunilor unde o sa ai acces chiar la mai multe permisiuni decat cele prezente in AppOps. Un alt motiv ar fi stabilitatea/compatibilitatea, de obicei versiunile cu care sunt lansate produsele sunt cele mai potrivite din punct de vedere al compatibilitatii cu hardware-ul respectiv.

Link to comment
Share on other sites

Dracu sa ii ia. Mie mi s-a actualizat ieri S4-ul la 4.4.2 si singura chestie pe care am vazut-o e ca bara de sus si bateria sunt gri in loc de verde, cea ce ma enerveaza, in rest mi-e fix pula, ca am dezinstalat cu root uninstaller aproape toate aplicatiile stock.

Link to comment
Share on other sites

Eu intotdeauna am mers pe urmatorul principiu ,daca noile feature le consideri 1.esentiale deoarece 2.nu le gasesti in versiunea actuala si 3.acopera riscul in momentul in care faci upgrade atunci poti trece la ultima versiune.Spre exemplu momentan folosesc 4.1.2 deoarece am luat o decizie valutand cele 3 conditii.Dar evidend aceasta este doar opinia mea si poate fi "Buna" pentru mine sau "Neadecvata" pentru altii deoarece nu intotdeauna ceea ce e "Bun" pentru unii poate fi la fel pentru altii.

Edited by pyth0n3
Link to comment
Share on other sites

Multumesc tuturor pentru opinii! Ma mai gandesc daca trec la 4.4.2. Pacat ca LG a ramas tot la temele alea de la L4 incoace... Doar putine modificari. Pe mine ma atrage design-ul temei la 4.4.2 - Cat despre performanta ... hmm la Nexus 5 se misca extrem de bine in jocuri si in tot..

Am o nelamurire cu telefonul. Desi zice ca are 2GB Ram , eu am disponibil doar 890MB Ram , fuck , atat de multe resurse are incat sa consume aproximativ 60% din memorie RAM?

Link to comment
Share on other sites

Cauta sa opresti procesele nefolositoare din Settings si vei mari memoria disponibila.

Daca il ai rootat (sau nu, nu stiu daca e necesar, la mine a fost - HTC Evo 3D) cauta o aplicatie sa iti permita sa selectezi ce aplicatii sa-ti booteze in background, care sa-ti porneasca automat si care nu. Pe telefonul meu se numeste ManageApp, sau ceva de genul.

Daca ai probleme si cu felul in care se misca, cauta un Kernel Tuner si seteaza core-urile pe Performance.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...