Kalashnikov. Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 (edited) Am facut acest post, pentru a evidentia firmele de hosting "serioase" (tepe).Va rog sa raspundeti doar cuSiteDovadaIncep eu.Site xtremehost.roDovada http://pastebin.com/EqUm6Uwm + daca e nevoie ofer team viewer la ce am vorbit + tickete in care le spuneam ca ip-ul nu a fost alocat iar ei sustineau asta. Edited March 8, 2014 by Kalashnikov. Quote
Birkoff Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 incepusem eu mai demult un topic pe alt forum, nu vreau sa dau copy paste ca e mult de copiat, asa ca pun link direct Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc • Vezi subiect - Coltul rusinii - firme de hosting neserioase. Quote
sleed Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Eu cand lucram ca designer, am lucrat cu ClausWeb. Bunicei, responsive mare .. sunt ok Quote
GarryOne Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Eu cand lucram ca designer, am lucrat cu ClausWeb. Bunicei, responsive mare .. sunt okCum naiba sa zici despre o firma de hosting ca "responsive mare"? Sa zici "responsive mare" e ca si cum as zice "perete detergent". Tu stii ce inseamna responsive? Responsive e design-ul care se adapteaza dupa diferite device-uri. O firma de hosting sa fie responsive? Doamne... Quote
Oust Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 @BirkoffEu la despregazduire.ro am avut vreo un an si jumatate un VPS si nu am avut nicio problema, aveau servicii excelente in 2012-2013, acum nu stiu... Eu recomand DespreGazduire pentru cine vrea host romanesc, ieftin si bun.Daca vreti calitate germana recomand Webhosting,Rootserver,Business Server,Housing,Domains, http://www.filemedia.de Quote
wtf Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Initiatorul a facut topic despre tepe, n-ati fost atenti. Quote
Elohim Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 RAM garantat: 5GB / burst: 6GB CPU 4 core (2Ghz) Spa?iu pe disk 250GB 20 EUROWTF?!?!?!Pretul pentru un vps de genul acela nu ti-a inspirat din prima teapa ? ma refer la @sleed, esti "neresponsive" pentru ca ADD ? Quote
Nicotin Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Nu vreau sa fiu rautacios dar nici kalashnikov nu este usa de inchinat a ( intepat si el destui ) Quote
Guest Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Am facut acest post, pentru a evidentia firmele de hosting "serioase" (tepe).Va rog sa raspundeti doar cuIncep eu.Site xtremehost.roDovada xtremehost teapa - Pastebin.com + daca e nevoie ofer team viewer la ce am vorbit + tickete in care le spuneam ca ip-ul nu a fost alocat iar ei sustineau asta.Nu incepeti sa transformati si locul asta in extreamcs. E deja prea mult ca sunteti acolo toti, nu ne invadati si pe-aici. Quote
Birkoff Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 @BirkoffEu la despregazduire.ro am avut vreo un an si jumatate un VPS si nu am avut nicio problema, aveau servicii excelente in 2012-2013, acum nu stiu... Eu recomand DespreGazduire pentru cine vrea host romanesc, ieftin si bun.da si tu o cautare dupa "despregazduire" pe google si vezi cate review-uri negative gasesti despre ei pe alte comunitati, sa nu zici ca am eu ceva cu ei...ce am scris acolo e strict experienta mea si a altora despre problemele intalinte, altfel nu avea rost sa ii pomentesc.Uite clausweb intr-adevar sunt baieti de lauda, merita sa stai la ei fara griji. Quote