Jump to content
sleed

Florin Salam internat de urgenta in spital. E la un pas de tragedie!

Recommended Posts

Florin Salam a fost transportat de urgenta la spital din cauza unor probleme cu vocea. Medicii sunt extrem de rezervati in privinta problemelor sale de sanatate. Doua saptamani nu va mai avea voie nici macar sa vorbeasca, iar alte 3 luni nici nu se pune problema sa incerce sa cante.

“”Florin, i-au cedat coardele vocale datorita suprasolicitarii. A facut o infectie si a trebuit sa ajunga la spital. Este pe perfuzii. Va urma un tratament mai indelungat. Pana cand doctorii nu isi vor spune parerea, pana atunci nu putem sa ne dam cu presupusul. Va face analize. Trebuie sa faca o pauza vocala. Erau concerte, spectacole, azi avea la Iasi, Chisinau, avea toata saptamana viitoare. Este o situatie care nu se poate remedia”, a declarat Puiu Gheorghe, un apropiat al lui Salam.

“Laringita acuta – o infectie importanta la nivelul corzilor vocale. Necesita un repaus vocal absolut de minim 2 saptamani. Nu are voie sa vorbeasca nici cu familie decat prin semne sau scrie. Un posibil de 2-3 luni de repaus vocal cu reeducarea corzilor vocale.”, a dat explicatii unul din medicii care il ingrijesc.

Surse: Sursa1/

Sursa 2

Off/ Nasol moment, nu mai ascult muzica clasica de calitate :(

Link to comment
Share on other sites

Asta seamana cu un topic facut la caterinca :)).Cand am vazut titlul am crezut ca risca sa moara sau ceva,da sa-si piarda vocea?.Big deal.

Off/ Nasol moment, nu mai ascult "muzica clasica de calitate" :(

Apropo,asta numesti tu muzica de calitate?.Sunt doar niste tigani borati care plagiaza ritmuri orientale.Nimic original in piesele lor.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...