administration Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 În caz de r?zboi, tinerii români între 20 ?i 35 de ani vor fi înrola?i, dup? ce trec pe la medic. Ordinul a fost publicat în Monitorul OficialÎn caz de r?zboi, tinerii români între 20 ?i 35 de ani vor fi înrola?i, dup? ce trec pe la medic. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial | Ziarul Financiar Quote
Gushterul Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Tu ai citit macar inainte sa postezi ce scrie?Spune ca acel document trebuie prezentat IN CAZ de asediu blablabla si defineste cum trebuie sa arate. Quote
Jannes Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Ma parca sunteti niste babe plangacioase. Vine razboiul,bucurati-va ! cine o sa mai fie cooleanu ca voi sa cand o sa va faceti selfie cu tancul ,cu freza asimetrica,ochelari de soare camasa in carouri si blugi de pizda ? Quote
Che Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 MApN infirma categoric existenta unui proces de mobilizare a rezervistilor sau recrutare a tinerilorDe asemenea, MApN mentioneaza ca "masura legislativa nu are nicio legatura cu eventuale evolutii in mediul de securitate, in vecinatatea Romaniei".Intr-o situatie de asta, sper sa nu fie totusi, dar daca cumva ar fi sper sa-mi dea un de_dust 2 si eu voi pazi bomba. Quote
tromfil Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Ministerul Aprrii Nacionale - Comunicat de pres Quote
dang3r1988 Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 prima data imi voi inpusca dusmani mei din romania si dupa ma voi duce la rusi abia astept..... sper doar sa nu ma puna la un test psihologic fiinca nu am luat pana acu niciunul ma voi intoarce in romania>< dusmani mei ferea ca vin;) Quote