TokyoMode Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 Am auzit astazi pe cineva ca i-a facut la tovarasa lui la telefon o chestie care .. daca ea trimite un mesaj de pe numaru ei .. direct ii trimite astuia mesaju care la trimis prietena lui .. il primeste si el si vede si numaru unde a fost trimis mesaju ... il primeste si pe email si pe telefonu lui .. Ce tare e chestia Nu stiam ca exista asa ceva .. daca stiti solutia o vreau si eu daca nu... inseamna ca minte mult . Quote
yoyois Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 androRatGoogle it!da exista. Si merge binisor. Quote
TokyoMode Posted May 17, 2014 Author Report Posted May 17, 2014 Poti sa explici aici cum as putea sa fac si eu ? Quote
TokyoMode Posted May 17, 2014 Author Report Posted May 17, 2014 (edited) Eu am router .. si nu prea pot ma poate ajuta careva cu un tutorial si pt router ? Edited May 17, 2014 by TokyoMode Quote
Pacalici Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 Eu am router .. si nu prea pot ma poate ajuta careva cu un tutorial si pt router ?Sa inteleg bine, vrei sa primesti mesajele pe router? ce legatura are o aplicatie de android cu routeru? Quote
Silviu Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 Sa inteleg bine, vrei sa primesti mesajele pe router? ce legatura are o aplicatie de android cu routeru?Nu, el cred ca se refera la port forwarding, daca nu ma insel. Quote
TokyoMode Posted May 17, 2014 Author Report Posted May 17, 2014 Deci ma poate ajuta cineva pana la urma ? cum as putea sa vad ce mesaje trimite ? Quote
Byte-ul Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 Deci ma poate ajuta cineva pana la urma ? cum as putea sa vad ce mesaje trimite ?ii ceri telefonul. Quote
Silviu Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 Deci ma poate ajuta cineva pana la urma ? cum as putea sa vad ce mesaje trimite ?Ii instalezi Cerberus sau faci ce au zis baietii mai sus. Quote
Pacalici Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 cumperi o camera mica si ii tragi una in ochi sa ii intre camera. apoi vezi ce vede si ea. ON: Pe langa faptu ca nu cauti deloc pe google mai si aberezi cu routere cand toata discutia e de fapt despre o aplicatie android. Iti meriti soarta. Quote