Viruxezz Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Salut tuturor sunt nou pe forum , mi-ar place sa invat noi cunostince despre pc si sa ajut oricand pot Quote
Elohim Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 (03:01:41) Viruxezz: ma puteti ajuta ji p mine cu un hck de nfsw ?????!?!(03:01:49) Viruxezz: de bossstNOT Quote
.Breacker Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Salut tuturor sunt nou pe forum , mi-ar place sa invat noi cunostince despre pc si sa ajut oricand pot Vrei s? facem "cuno?tinc??"On: Salut ?i bun venit ! Quote
Viruxezz Posted June 18, 2014 Author Report Posted June 18, 2014 Multumesc tuturor ca ma-ti primit asa bine pe forum chiar nu ma asteptam ms Quote
george2013 Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Esti vreo ruda d-ale lui virusez ? se scrie mati primit, doar esti student in anul 2 la Scoala Vieti, caro face toti baieti. Avem pretenti de la tine Quote
rusnaki Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Esti vreo ruda d-ale lui virusez ? se scrie mati primit, doar esti student in anul 2 la Scoala Vieti, caro face toti baieti. Avem pretenti de la tineM-A?ISe scrie întotdeauna m-a?i, cu cratim?. Poate fi completat cu voi … pe mine:(Voi) m-a?i duce (pe mine) cu ma?ina.(Voi) m-a?i fi dus (pe mine) cu ma?ina. Quote
Individual14xxx Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 se scrie mati primit Fail Bine ai venit. Quote
Aripipevant Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 E fratele lui mai mic ...Bine ai venit! Quote
Shin Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Niste insensibil, nu stiu cu ce se mananca finetea in scris Bine ai venit! Preventiv, ia-ti un spellchecker de limba romana sau romales, ce preferi sa folosesti Quote
Active Members SynTAX Posted June 18, 2014 Active Members Report Posted June 18, 2014 Bine ai venit. Abilitati? La ce te descurci?OFF: Niciodata n-am vazut mai multi analfabeti in acelasi thread. 1 Quote
Viruxezz Posted June 19, 2014 Author Report Posted June 19, 2014 (edited) Mersi de idee;)Niste insensibil, nu stiu cu ce se mananca finetea in scris Bine ai venit! Preventiv, ia-ti un spellchecker de limba romana sau romales, ce preferi sa folosesti De ce nu tocmai de aia am intrat pe acest forum sa fac prieteni noi ?i sa înv?? cat mai multe, ?i în schimb sa ajut cu ce pot Vrei s? facem "cuno?tinc??"On: Salut ?i bun venit !Corect scuza?i gre?elile mele gramaticale dar se mai întâmpla...si în plus din p?cate nu sunt în România de mic a trebuit sa vin în Spania.....M-A?ISe scrie întotdeauna m-a?i, cu cratim?. Poate fi completat cu voi … pe mine:(Voi) m-a?i duce (pe mine) cu ma?ina.(Voi) m-a?i fi dus (pe mine) cu ma?ina.în primul rand teas sf?tui sa ma cuno?ti întâi, ?i motivele pentru care nu ?tiu sa scriu perfect limba romana ?i dup? sa ma îmi zici analfabet Bine ai venit. Abilitati? La ce te descurci?OFF: Niciodata n-am vazut mai multi analfabeti in acelasi thread. Edited June 19, 2014 by Usr6 4 x post Quote