Jump to content
x5ploit

[50$]Inbox Mailer

Recommended Posts

Posted (edited)

teapa,

Jul 14, 2014 Payment From I.I Oancea Iuliana Held Details Payment From I.I Oancea Iuliana 0SS-----8140R $25.00 USD

si-a retras banii

Edited by jetus
Posted

da iar nebunu' / nebuna aia?! :))...cati retardati pe lume

//nu se poate da ban permanent la oameni din astia la mac address cum am vazut ca mai au unele site-uri cred...dai sa faci un cont si chiar daca ai vpn sau proxy, tot nu merge

Posted
cumpar mailer php care sa trimita inbox. pm cu id de skype/yahoo/icq. platesc perfectmoney sau bitcoin. nu dau primul.

phahaha cred ca a tepuit cel putin 5 oameni pe forum cu sume mai mari :)))

Posted
Daca transferam banii, ma trezeam cu - balance?

Da, te trezeai cu - si nu aveau ce sa-ti faca, decat sa astepte sa primesti bani.

Daca si zatarra a facut dispute si banuiesc ca inca sunt multi altii, castigi din start proccesul.

Posted (edited)
Deschide dispute. Eu am castigat la acelasi om :)

Paypal dispute |

Si ai primit banii? ceva sfaturi, ce trebuie sa-le prezint, arat?

//ma gandeam ca e link de la paypal, acum am vazut, incerc si eu. Am doar o singura dovada ca i-am dat pe mess o arhiva

Edited by jetus
Posted

Nu mai e forumul ce a fost cand am fost eu membru. M-am saturat sa vad jeguri de genul asta venind pe aici si facand tranzactii de genul acesta.

E o schema destul de veche folosita si in alte tari, in domenii mai mari :). Gasirea a o firma identica cu cea detinuta de o persoana, din alt oras, si tranzactii fraudulente sub acea identitate. Din fericire nu suntem toti asa de prosti sa cadem in astfel de tepe.

Cisnadie , jud. Sibiu

CUI 32343813

Nr. Reg.Com. F32/1077/2013

O sa revin maine cu un raport complet avand:

1. Informatii Generale: date identificare firma, actionari, administratori, puncte de lucru

2. Informatii financiare: bilant contabil, analiza sectoriala

3. Comportament de plata: datorii ANAF, incidente de plata CIP (in timp real)

4. Informatii juridice: dosare instanta, insolventa BPI (zilnic)

Haideti sa scapam de ei.

Posted

Adresa principala Cisnadie, Transilvaniei Nr.4 , Jud.Sibiu

Cod Fiscal 32343813

Nr. de inreg. la Registrul Comertului F32/1077/2013

Data ultimei inregistrari la Registrul Comertului 2013-10-11

Stare companie - functiune

PUNCT DE LUCRU 2013-10-01 Cisnadie Unirii Nr.7

Firma subiect nu are incidente de plata inregistrate la Centrala Incidentelor de Plati (CIP)

Cineva din Sibiu? Sper ca citesti mesajul asta acuma, jegule, si sa te inveti minte. Daca doresc pot sa iti creez destule probleme

Posted
Adresa principala Cisnadie, Transilvaniei Nr.4 , Jud.Sibiu

Cod Fiscal 32343813

Nr. de inreg. la Registrul Comertului F32/1077/2013

Data ultimei inregistrari la Registrul Comertului 2013-10-11

Stare companie - functiune

PUNCT DE LUCRU 2013-10-01 Cisnadie Unirii Nr.7

Firma subiect nu are incidente de plata inregistrate la Centrala Incidentelor de Plati (CIP)

Cineva din Sibiu? Sper ca citesti mesajul asta acuma, jegule, si sa te inveti minte. Daca doresc pot sa iti creez destule probleme

Eu sunt, cu ce te ajut?

Posted

@Viral-One: Daca ai timp liber, poti face o vizita la "punctul de lucru", eventual niste poze. Am vorbit cu cineva din interiorul ANAF si maine va anexez declaratia pentru impozit (220 sau 222) a jegului, sa vedem niste date mai exacte.

Posted (edited)
Posted

Nu coincid totusi orasele. Aflam maine cand primesc detaliile care dintre ele e real :). Daca stie cineva cum sa faca trace pe un server DNS si IP partial, PM si vi le dau, sa vedem pana la urma care e.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...