Shinny Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Ma adresez in principal celor care au firme sau care lucreaza la companii care se ocupa cu crearea site-urilor si a altor nebunii.Ideea e ca am de facut un proiect in care trebuie sa estimez costurile care apar atunci cand creezi un magazin online.Cam ce preturi se cer de catre firme pentru a face un magazin online, cu filtre si alte nebunii, in care sa se poata introduce datele usor?Multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bustamante Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 gazduirea + domeniul poate costa anula intre 40 si 100 de euro pentru un site mic. Depinde ce servicii iti trebuiesc, marimea magazinului, etc...- oferte de creare magazine online gasesti pe google garla..- poti lua in considerarea si salariul unei persoane care sa administreze lunar site-ul (introducere de noi produse, etc)multa bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted July 19, 2014 Author Report Share Posted July 19, 2014 Multumesc de informatii. Din cate am inteles eu vor sa faca un magazin in care sa poata pune produse cam vreo 10 firme din diferite domenii, de la panificatie, artizanat, pana la prefabricate de beton. Nu ar trebui sa fie extrem de mare, cred ca vreo 100-200 produse vor fi de toate.Deci ar cam trebui cost initial pentru a face site-ul+hosting, pentru ca persoana care va introduce produsele o va face numai o data, gama nu se va diversifica prea mult cel putin in primul an.Stiti vreo firma din astea de pe google sau alta care sa faca treaba buna si la un pret cat mai mic? Daca ar fi fost dupa mine as fi platit pe cineva de pe aici sa il faca, insa trebuie factura fiscala si alte nebunii.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Ti-am lasat PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3mEnT Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Pentru magazinele online, preturile incep de la 500 euro si pot ajunge la 1500-2000 euro, in functie de complexitate.Aici nu ma refer la un magazin online facut in blogspot/wordpress. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) Recent, pretul pt un asemenea magazin pe baza de zencart a fost de 550 euro cu factura ( pe langa domeniu + hosting ) in Bucuresti. La fel in jur de 230 de produse, modul de zencart in romana, logo, mici personalizari. Cam intre 500-600 se invarte pretul cu factura. Edited July 19, 2014 by Elohim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 ti-am trimis pm cu ce facilitati pot eu oferii la magazin (facilitati care nu le gasesti in alte shop-uri) si un cost estimativ.pot oferii si suport tehnic, host, domeniu, marketing, intretinere + implementare de alte facilitati la cerere... detaliile le discutam daca ies castigator fata de celelalte oferte primite de tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted July 20, 2014 Author Report Share Posted July 20, 2014 Ramane sa discut si sa vad exact ce si cum. Oricum, va multumesc tuturor pentru informatii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENCODED Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Pentru 100-200 produse poti cumpara un host relativ ieftin , instalezi OpenCart care este gratuit, cumperi o tema si o customizezi tu ... in jur de 50-80E iar introducerea de date se face usor ... pe langa asta sunt mii de module care le poti instala fie ele gratuite sau platite avand diferite facilitati ... ( Nu recomand sa cheltui atatia bani pentru 200 de produse , mai bine ii bagi in promovare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...