ZoneSpeed Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Salut, am un site si m-am ocupat de curand de securitatea lui, cu tool-uri mele pentru securitate / flood nu am reusit sa gasesc nimic care mi-ar pune in pericol site-ul, aveti ceva tool-uri pentru testare securitate sau flood (de alea care supraincarca serverul)? Quote
TheOne Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Sunt multi baieti aici care se ocupa cu fel si fel de vulnerabilitati, da-le voie sa-ti analizeze site-ul. Quote
Moderators Dragos Posted July 25, 2014 Moderators Report Posted July 25, 2014 Salut, am un site si m-am ocupat de curand de securitatea lui, cu tool-uri mele pentru securitate / flood nu am reusit sa gasesc nimic care mi-ar pune in pericol site-ul, aveti ceva tool-uri pentru testare securitate sau flood (de alea care supraincarca serverul)?La un audit de securitate adevarat, clientul/beneficiarul semneaza ca a luat la raspundere faptul ca trebuie sa-si faca copii de siguranta si sa nu dea vina pe tine ulterior auditului daca apar probleme directe sau indirecte.Daca eviti supraincarcarea serverului, pierzi testul de stres. Quote
aelius Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Iti recomand sa nu pui site-ul aici. Sunt o gramada de plozi care se ocupa cu bagatul pupiceilor prin form-uri Quote
.Breacker Posted July 27, 2014 Report Posted July 27, 2014 Iti recomand sa nu pui site-ul aici. Sunt o gramada de plozi care se ocupa cu bagatul pupiceilor prin form-uri Facem o exceptie pentru el .Ar fi mai usor sa cauti pe google,gasesti raspunsuri si nu te i-a nimeni la p**a pe forum.Aici: SQLi Quote