Nest Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Salutari,Ma numesc Mihai, am 24 ani si sunt pasionat de IT. Am cunosinte vaste in domeniul web-designului, cu asta ma si ocup, si programare, tot web related.Am venit intrand pe o adresa de e-mail mai veche, si din discutii cu un prieten, mi-a adus aminte de comunitate, nu stiam pentru ceva timp ca RSTzone mai exista, se pare sub un alt nume. Am sa incerc sa ajut si eu cu ce pot, si putina campanie de marketing, si de asemenea sa ma perfectionez, vazand ca exista destui membri care activeaza in acelasi domeniu ca si mine.Salut! Quote
Active Members SynTAX Posted July 25, 2014 Active Members Report Posted July 25, 2014 Salut. Unde lucrezi? Ma refer la companie.Bine ai venit.PS: RSTCenter. Quote
Nest Posted July 25, 2014 Author Report Posted July 25, 2014 @SynTAX: Nu lucrez si nici nu am de gand, telul meu e "linistea", ca sa pot zice asa, so I go with freelancing. De abea am reusit sa imi setez workspaceul si am sa incep de acum inainte sa imi fac o cariera. Quote
Active Members SynTAX Posted July 25, 2014 Active Members Report Posted July 25, 2014 Asa ziceam si eu. O sa vezi ca o sa ajungi la un moment cand nu o sa mai poti sa te intretii lucrand de acasa si o sa ai nevoie de o facultate sau loc de munca. Insa pana atunci, bafta. Quote
Nest Posted July 25, 2014 Author Report Posted July 25, 2014 Prefer sa raman optimist si open-minded, cum ziceau niste baieti (cine stie cunoaste) Nu suntem sclavii banilor, aici in cetatea lor. Sunt sigur ca prin perseverenta se pot obtine multe, inclusiv ceea ce doresc eu. 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted July 25, 2014 Active Members Report Posted July 25, 2014 Bine ai revenit! Quote
Nest Posted July 25, 2014 Author Report Posted July 25, 2014 Multumesc tuturor. @tromfil: Am vorbit o data pe Skype, sunt sigur de asta, dar nu mai stiu despre ce si cand. Mersi de "?". Quote
.Breacker Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Salut si bun venit.Daca ai nevoie de partener nu ezita sa ma cauti. Quote
Open Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Salutari,Ma numesc Mihai, am 24 ani si sunt pasionat de IT. Am cunosinte vaste in domeniul web-designului, cu asta ma si ocup, si programare, tot web related.Am venit intrand pe o adresa de e-mail mai veche, si din discutii cu un prieten, mi-a adus aminte de comunitate, nu stiam pentru ceva timp ca RSTzone mai exista, se pare sub un alt nume. Am sa incerc sa ajut si eu cu ce pot, si putina campanie de marketing, si de asemenea sa ma perfectionez, vazand ca exista destui membri care activeaza in acelasi domeniu ca si mine.Salut!Bun venit, sper sa fii unul din greii acestei comunitati! Quote
bcman Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Bine c? mai apar ?i astfel de membrii! Bun venit! Quote
askwrite Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Bine ai venit.Mi se pare ceva ciudat, pe chat scrii dezordonat, incepi cu litera mica, nu pui cratime(ori pui apostrof in loc de cratima) unde este nevoie, ai probleme cu i-ul cum mai are altcineva de pe aici care e banat permanent, ai cam acelasi comportament cu el, majoritatea stiu la cine ma refer. Iar pe forum scrii foarte corect gramatical si nah... Probabil o sa zici ca esti pe chat si nu pe forum...Si inca ceva, persoana care e banata permanent, a mai incercat sa-si faca conturi si sa se dea bine pe langa noi, dar s-a aflat pana la urma.. O coincidenta foarte mare, spunea ca are 42 de ani si tu ai spus ca ai 24 de ani, reverse-ul la 42. Quote
Nest Posted July 26, 2014 Author Report Posted July 26, 2014 (edited) Bine ai venit.Mi se pare ceva ciudat, pe chat scrii dezordonat, incepi cu litera mica, nu pui cratime(ori pui apostrof in loc de cratima) unde este nevoie, ai probleme cu i-ul cum mai are altcineva de pe aici care e banat permanent, ai cam acelasi comportament cu el, majoritatea stiu la cine ma refer. Iar pe forum scrii foarte corect gramatical si nah... Probabil o sa zici ca esti pe chat si nu pe forum...Si inca ceva, persoana care e banata permanent, a mai incercat sa-si faca conturi si sa se dea bine pe langa noi, dar s-a aflat pana la urma.. O coincidenta foarte mare, spunea ca are 42 de ani si tu ai spus ca ai 24 de ani, reverse-ul la 42.Legat de modul meu de a scrie, si eu la randul meu cand intru pe forum daca citesc ceva, prefer sa fie lizibil. Daca tot suntem intr-o comunitate, macar sa facem minimul pentru a avea o experienta cat mai placuta.O alta coincidenta foarte mare, este faptul ca 2 + 4 = 6 (+) 4 + 2 = 9 => 69! SUNT UN MANIAC SEXUAL. Edited July 26, 2014 by Nest Quote
Castiel Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Bun venit ! Sper sa iti placa alaturi de noi .Of : Fan Elly? 1 Quote
bogdanbg93 Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 Bine ai venit si succes in continuare! Quote