Open Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 (edited) Provocarea suna in felul urmator.Spuneti-mi un cuvant care se schimba de 3 ori modificand doar 1 litera, introducand sau scotand o caciulitaSuccess! Edited August 2, 2014 by Open 1 Quote
Open Posted August 2, 2014 Author Report Posted August 2, 2014 (edited) Deocamdata nu este bine la nimeni, cuvinte care se schimba total punand doar un diacritic doar la o litera, nu sa schimbi o litera sau daca ai pui diacritica la t ala sa ramanaCuvantul sa ramana acelasi, si fara sa se schimbe ordinea literelor. Edited August 2, 2014 by Open Quote
BLKoldSUN Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 da, bine ca s-a gasit academicianu lu peste sa faca gramatica pe un site de IT. AHAAHAHAHAHAHAHAHHA Quote
Active Members SynTAX Posted August 2, 2014 Active Members Report Posted August 2, 2014 (edited) CE e frate cu challenge-ul asta? Doamne fereste. Ba voi chiar nu aveti minte? Postati frate o stire, un tutorial, lasati prostiile. Edited August 2, 2014 by SynTAX 1 Quote
TheOne Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Asta este un forum de securitate, nu este un forum de jocuri..... Acolo ai scris doar ca sa faci un post in plus ... 1 Quote
Open Posted August 2, 2014 Author Report Posted August 2, 2014 .... Acolo ai scris doar ca sa faci un post in plus ...Si tu aici de ce esti pe langa subiect?! Quote
Moderators Dragos Posted August 2, 2014 Moderators Report Posted August 2, 2014 Asta e tema de vacanta pe vara, nu? Quote
BitMap Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Spuneti-mi un cuvant care se schimba de 3 ori modificand doar 1 litera, introducand sau scotand o caciulitaOk, am interpretat eu gresit acea virgula crezand ca e un fel de 'OR';Eventual reformuleaza cumva sa nu mai fie confuzie: , prin adaugarea sau scoaterea unei caciulite. Sau ceva asemanator.Pana atunci, ne mai gandim . Quote
nytedo Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 (edited) VacaVama Vata?i cu ? mergeTrimis de pe al meu Rainbow V45 folosind Tapatalk Edited August 7, 2014 by nytedo Quote
Ganav Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 mas~a (obiect casnic)masa (forma articulata cu articol hotarat)m~asa (parinte, popular)Nu stiu sa scriu a am folosit ~(a) pentru caciulita. Quote
Gio33 Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Vai da va bate rau romana... omul a zis clar ca trebuie una si aceeasi litera sa se schimbe, schimbarea fiind doar de caciulita, restul ramane la fel, uitati-va la exemplul ce l-am dat pe prima pagina. Quote