Clive Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Clive - e posibil sa fie de la ei ? Se pot executa lucrari de Mentenanta ?Nu stiu ce sa zic, nu mai merge nici domeniu inregistrat din 2014 Quote
mannnu Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Am luat un domeniu aseara , de curiozitate mai mult si nu mai merge . S-a terminat smecheria cu one.com ? Din cate observ,nu pot sa ma mai loghez , deci cred ca au fost anulate toate conturile care au fost facute "free" . \\S-a terminat promotia ?) Quote
dirtycash Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 N-a fost nicio promotie.Cei ce administrau domeniile aveau incredere ca tu dupa cateva luni platesti domeniu,dar fiindca plata nu a fost facuta e ceva normal sa-ti fie anulate domeniile. Quote
TheOne Posted March 9, 2015 Author Report Posted March 9, 2015 (edited) Nu stiu ce problema ave?i voi, dar la mine merge perfect .EDIT/: Toate domeniile luate folosind metoda cu num?rul free au fost blocate. Sa cam exagerat si asta e. Edited March 9, 2015 by TheOne Quote
Mr.Jokerx Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Nu stiu ce sa intamplat la voi dar la mine merge , mai este o metoda pe UK puteti lua free ... Quote
Mr.Jokerx Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 (edited) @mannnu Da aceasi metoda , doar ca trebuie cu IP si Nr. de UK ...Merge si cu Nr. + Ip USA ...Am gasit un site unde iti poti cumpara un Nr. de USA cu PayPal .. 3$ , cine este interesat PM Merge pentru confirmare ! Edited March 9, 2015 by Mr.Jokerx Quote
Sufar.Star Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Ati mai incercat careva?Mie imi cere de fiecare data sa trimit o copie a cartii de identitate Quote
TheOne Posted May 22, 2015 Author Report Posted May 22, 2015 IMPORTANT: In timp de 11 luni de la inregistrarea domeniului ar fi bine sa cereti anularea abonamentului, altfel o sa fiti obligati sa platiti! Quote