Fineas Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 ?inând cont de faptul c? FL are una dintre cele mai mari ?i mai active comunit??i online din Rom?nia, comunitate ce se va m?ri ?i mai mult de la 4 septembrie, prin FREE SIGNUP-ul de pe acea dat?Post Oficial : https://www.facebook.com/filelist/posts/716390175081337 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilu-Nelutu Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 (edited) Sa inteleg ca se vor putea inregistra gratis pe FL de pe 4 septembrie??? Mama Cea mai mare porcarie... Edited August 30, 2014 by Pilu-Nelutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidelu47 Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 E bine ca va fi free signup deoarece se mai ,,raceste" thead-ul ala cu cere invitatii pe filelist si mai strica afacerea celor care vand cont/invitatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunterb0y Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 si pe trojanforge au deschis inregistrarile am observat (nu e reclama ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Breacker Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 @Nytro, ?e-am men?inut pentru c? aveai 69 Posturi Men?ionate ).B?iatu' de sus ce treaba avem cu TrojanDick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindyZone Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Sa inteleg ca va ramane asa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Cea mai idioata idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Frate , vindeti emailurile ?Mi-am facut cont de dimineata si m-au spart cu spamul pana acum . Tot felul de idiotenii , cu voturi ...cu plm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Breacker Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Cea mai idioata idee Cum a fost ?i aia a m?-tii s? scoat? un cretin.Nu e o idee proast?, ba din contr?, ajut? mul?i copii ce vin ?i fac spam aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Cum a fost ?i aia a m?-tii s? scoat? un cretin.Bai vaginville cu ce drept ma jignesti, ti-am vorbit urat? @staff : chiar nu se ia nici-o masura impotriva persoanele cu IQ in minus?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruth Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Bai vaginville cu ce drept ma jignesti, ti-am vorbit urat? @staff : chiar nu se ia nici-o masura impotriva persoanele cu IQ in minus?!Zici de el c? are IQ în minus ?i dai tag la ~userul~ staff. Mi-ai f?cut seara mai fericit?. Oricum, nu ne b?ga în seam?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Zici de el c? are IQ în minus ?i dai tag la ~userul~ staff. Mi-ai f?cut seara mai fericit?. Oricum, nu ne b?ga în seam?. omule am dat asa @staff aiurea adica pentru staff da ce sa stii tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sudo Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Cum a fost ?i aia a m?-tii s? scoat? un cretin.Nu e o idee proast?, ba din contr?, ajut? mul?i copii ce vin ?i fac spam aici.Nu inteleg de unde si pana unde sari tu cu injuraturi, sincer. Iti da tie Filelist de mancare? Hai sa injuram pe oricine are o opinie, ca pula mea, suntem baieti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 (edited) Nu inteleg de unde si pana unde sari tu cu injuraturi, sincer. Iti da tie Filelist de mancare? Hai sa injuram pe oricine are o opinie, ca pula mea, suntem baieti.1.Lasa-l ca el vorbeste de "trojandick" dar nu are cont acolo fiindca a fost respins la inregistrare )2.Asta e fan TrinClond toata ziua!Ne spui ?i nou? ce face "#!/bin/bash" din loca?ia ta?Eu te înjur pe TT iar tu îmi dai ban pe HY, hai s? fim serio?i, e?ti un copil de 14 ani ce te oftici la 2 înjur?turi.Dac? aveai 21 de ani nu p?reai un copil, încerci s? pari matur dar nu e?ti nici m?car 10%. Dac? aveai minte nu te mai b?gai în seama, t?ceai din gur? ?i l?sai pro?tii s? vorbeasc?.Sa aud un Haleluia, ti-am dat ban de-al dracu' si de ambitios! Mai zi ceva.#!/bin/bash -> e o simpla linie de cod! Edited September 4, 2014 by SickSpawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Breacker Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 (edited) 1.Lasa-l ca el vorbeste de "trojandick" dar nu are cont acolo fiindca a fost respins la inregistrare )2.Asta e fan TrinClond toata ziua!Ne spui ?i nou? ce face "#!/bin/bash" din loca?ia ta?Eu te înjur pe TT iar tu îmi dai ban pe HY, hai s? fim serio?i, e?ti un copil de 14 ani ce te oftici la 2 înjur?turi.Dac? aveai 21 de ani nu p?reai un copil, încerci s? pari matur dar nu e?ti nici m?car 10%. Dac? aveai minte nu te mai b?gai în seama, t?ceai din gur? ?i l?sai pro?tii s? vorbeasc?.*/ Nu mai zic nimic, decât s? primesc ban pentru tine mai bine tac din gur?. Edited September 4, 2014 by .Breacker Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Bai vaginville cu ce drept ma jignesti, ti-am vorbit urat? @staff : chiar nu se ia nici-o masura impotriva persoanele cu IQ in minus?!Utilizatorul respectiv a primit avertizare. Foloseste buton de report si rezolvam noi. Daca raspunzi cu aceeasi moneda si vrei ca noi sa fim corecti, o sa primesti si tu un avertisment. Cei care au fost off-topic au primit cartonas rosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...