Eddie91 Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Salut,caut un sfat m-am tot uitat pe aliexpress insa mi-am cam prins urechile in noile generatii de telefoane,nu sunt un mare fan a lor asa ca v-as ruga sa ma ajutati !:">Bani : 150-200 $ ( + taxele necesare )Un ecran foarte bun si mare ( peste 4.5 inch dar sub 5.5 ) cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli .Camera principala sa aibe minim 13 MB si sa filmeze HD 720p macar ( 1080 ar fi ideal )Nu ma intereseaza daca e brand sau nu,doar sa fie ok. Mersi frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoneSpeed Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 eu am Nokia XL si sunt foarte multumit, prietena are Nokia X si la fel, e rezistent (mi-a cazut de 15-20 ori si nu are o zgarietura), plus de asta nu am problema cu navigatul etc (ma refer ca se misca super repede cu 8-9 aplicatii pentru divertisment / socializare instalate + firewall / antivirus si ce mai e pentru anti interceptare alea alea)Nokia XL e 590 lei iar Nokia X e 419 (daca le iei de la emag resigilate prinzi un Nokia X si in 300 lei si XL in 400 si ceva)si e Nokia ... nu orice cacat de allview. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunterb0y Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Nokia Lumia 630 , Allview A5 Duo(Mai bun Lumia). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cAm Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Daca mai dispui de inca 60$ iti poti lua un S3 Samsung Galaxy S3 i9300 LTE Android 4.0 WCDMA Cellphone w/ 4.8" Capacitive and GPS - White (16GB) - Free Shipping - DealExtremeEste reducere de 56%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Nu stiu cate din telefoanele de mai sus au 13 MP HD insa eu am avut Nokia N8 si daca esti pozaci atunci e telefonul perfect pentru tine. Are 12 MP HD, filmeaza HD iar pozele surprind inclusiv amprenta degetelor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Mai stragi putin si iti iei un Samsung Note 3 (7505) Costa 300euro. Baga-ti p**a in Lumia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHoIS Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Home - OnePlus.net O optiune !? dar mai scump...Eu am un HTC 8X si sunt foarte multumit de el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusername Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Este o vorba (inca este un argument valid): NOKIA=telefon.0.° Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 DOOGEE DG550 5.5 IPS OGS MTK6592 8-Core Android 4.2 Phone - TinyDeal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alezu2000 Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Daca mai dispui de inca 60$ iti poti lua un S3 Samsung Galaxy S3 i9300 LTE Android 4.0 WCDMA Cellphone w/ 4.8" Capacitive and GPS - White (16GB) - Free Shipping - DealExtremeEste reducere de 56%.este de incredere site-ul ala? m-am uitat putin si sunt multe chestii interesante la preturi mici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cAm Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 este de incredere site-ul ala? m-am uitat putin si sunt multe chestii interesante la preturi miciDa este de incredere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 este de incredere site-ul ala? m-am uitat putin si sunt multe chestii interesante la preturi micida e de incredere am comandat eu de pe el de cateva ori... is bune produsele coletul ajunge cam intro luna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Ia-ti un LG G (E975) SH. Il gasesti sub 850 de ron (chiar si 750). Il am de vreo 8 luni. Pentru pretul lui, e clar cea mai buna alegere. Are quad-core, nu are lag absolut deloc, nici macar cu sub 5GB liberi in memorie si peste 50 de aplicatii instalate. La camera nu exceleaza, dar e decenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Ia-ti un LG G (E975) SH. Il gasesti sub 850 de ron (chiar si 750). Il am de vreo 8 luni. Pentru pretul lui, e clar cea mai buna alegere. Are quad-core, nu are lag absolut deloc, nici macar cu sub 5GB liberi in memorie si peste 50 de aplicatii instalate. La camera nu exceleaza, dar e decenta.Daca e SH uitate ca gasesti pe net lg optimus g la 700 ron . am vazut pe site-uri ,lg-urile is de regula ieftine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted August 30, 2014 Author Report Share Posted August 30, 2014 Multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri,nu imi plac noile modele de Nokia dpmdv Nokia ar trebui sa produca doar telefoane 3310 modelul asta "m-ar coafa" bine insa nu stiu site-ul,dar pare serios,daca mai aveti alte pareri astept,mersi inca o data de pareri tuturor,imi pare bine ca acest forum inca e activ si sunt oameni saritori .EDIT : O intrebare,care-i smecheria de toti producatorii cu os android se lauda cu versiunea,de exemplu nu pot sa imi iau telefonul X care are android 3 si sa il upgradez la 4.4 sau cat e cea mai recenta versiune aparuta ? E posibil sa nu fie compatibila ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri,nu imi plac noile modele de Nokia dpmdv Nokia ar trebui sa produca doar telefoane 3310 modelul asta "m-ar coafa" bine insa nu stiu site-ul,dar pare serios,daca mai aveti alte pareri astept,mersi inca o data de pareri tuturor,imi pare bine ca acest forum inca e activ si sunt oameni saritori .EDIT : O intrebare,care-i smecheria de toti producatorii cu os android se lauda cu versiunea,de exemplu nu pot sa imi iau telefonul X care are android 3 si sa il upgradez la 4.4 sau cat e cea mai recenta versiune aparuta ? E posibil sa nu fie compatibila ?E posibil sa nu gasesti update la alta versiune de android pentru telefonul respectiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri,nu imi plac noile modele de Nokia dpmdv Nokia ar trebui sa produca doar telefoane 3310 modelul asta "m-ar coafa" bine insa nu stiu site-ul,dar pare serios,daca mai aveti alte pareri astept,mersi inca o data de pareri tuturor,imi pare bine ca acest forum inca e activ si sunt oameni saritori .Ala l-am cumparat eu. Intr-o saptamana ajunge. Mi-au venit deja astea doua:MPIE MP-P7 4.5 FWVGA MTK6572 Dual Core Android 4.2.2 3G Phone P05-MPP7 - TinyDealDOOGEE TURBO DG2014 5 MTK6582 4-Core Android Phone P05-DG2014 - TinyDealPrimul se misca impecabil. Camera nu e extraordinara, dar in linii mari e bun telefonul. Al doilea se misca extrem de bine, camera foarte buna, semnal full intr-un loc in care, cu celelalte telefoane pe care le aveam, trebuia sa ma misc de colo-colo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrXt Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Daca mergi pe un telefon non-brand ti se diminueaza semnificativ sansele sa primesti update-uri la soft.Inca un aspect... camera o sa lase de dorit pe un terminal prea ieftin.Am testat personal camera 13MPx Samsung Galaxy S4 (martie 2013) vs. 13MPx Allview P7 Xtreme (aprilie 2014);Rezultatele au fost considerabile in favoarea sud-coreenilor de la Samsung.Eu cred ca cel mai mult in decizia de achizitionare cantareste necesitatea;Daca ai nevoie de camera, procesor, memorie, autonomie, etc... o sa te orientezi in acel sens.Considerand bugetul eu as merge spre un Galaxy s3 LTE second Gasesti in stare buna, livrarea e cu verificare colet..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius3D Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 La 650-700 RON iti poti lua lejer un Samsung Galaxy S4 Active aproape nou si e un telefon destul de bun... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted August 30, 2014 Author Report Share Posted August 30, 2014 Multumesc tuturor pentru pareri,m-am decis. Se poate inchide topic-ul ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black01 Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 si la ce te-ai decis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted September 4, 2014 Author Report Share Posted September 4, 2014 Galaxy S4 pentru ca Samsung si pentru ca Aliexpress sucks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black01 Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 nu prea inteleg de ce ali e naspa, tocmai am achizitionat XIAOMI MI 3 de acolo la 290 $, 2 sapamani a durat pana a ajuns, direct acasa, vamuirea facandu-se in Olanda. ... si referitor la S4, daca nu ma insel pretul de "fabrica" este 100 $, am avut tel din seria S, sunt ok, dar acelasi componente le poti gasi si la bani mult mai bine, gen THL, ZTE, JIAIU.....care sunt firme de care nu prea s-a auzit pe la noi...dar ma rog daca l-ai cumparat pe asta sa-l butonezi cu placere.spor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reebock Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Mi-a venit un client in service cu un Lenovo S820, Wholesale 100% Original Lenovo S820 SmartPhone Android4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.7 inch HD 3G WCDMA 13.0MP free shipping sincer sa fiu, am ramas surprins ce frumos se misca si ce poze face, se poate compara cu telefoanele de top de la noi care au niste preturi de toata jena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted September 5, 2014 Author Report Share Posted September 5, 2014 (edited) Sa deviez si intreb ceva full noob,ma gandeam sa-mi iau S4 pentru ca o sa pot face update-uri la soft fara probleme spre deosebire de altele ? @black01 - Nu am cumparat inca,nu am avut cand;am o gramada de cacaturi de cap saptamanile astea.Deci ce sa fac ? maxim 300 de dolari am disponibil Edited September 5, 2014 by Eddie91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...