CocolinoRST Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Ast?zi cu ocazia anivers?ri lor v? pute?i face conturi filelist free, repet doar azi din câte am în?eles.Trebuie s? ave?i la dispozi?ie un proxy sau Tor Browser cei ce nu ave?i IP Dinamic ?i mai multe email-uri la dispozi?ie.Pentru a v? înregistra intra?i aici: FileList :: SignupCu stim? ?i respect CocolinoRST! Quote
Matt Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Ast?zi cu ocazia anivers?ri lor v? pute?i face conturi filelist free, repet doar azi din câte am în?eles.Trebuie s? ave?i la dispozi?ie un proxy sau Tor Browser cei ce nu ave?i IP Dinamic ?i mai multe email-uri la dispozi?ie.Pentru a v? înregistra intra?i aici: FileList :: SignupCu stim? ?i respect CocolinoRST!S-a anuntat de 10 mii de ori in pula mea ca e free sign up chiar e nevoie sa faceti fiecare cate un topic sa aratati voi cat de smecheri sunteti? Quote
daatdraqq Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Si ce putem sa facem cu proxy si mai multe emailuri mai cocolino ?Lasa-ma sa ghicesc: facem mai multe conturi si le vindem ? Quote
Ganav Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Exista sanse sa se dea ban-uri pe fillist in cazul in care sunt multi utilizatori logati de pe acelasi IP. Procedati cu grija(cei care vor sa se imbogateasca de pe urma acestei ocazii). Quote
CocolinoRST Posted September 4, 2014 Author Report Posted September 4, 2014 Eu nu am v?zut c? sa anun?at de mii de ori, ?i nu am zis s? le vinde?i am zis s? le da?i la prieteni, veri?ori, ?ogori.. De ce trebuie s? s?ri?i cu jigniri to?i? Quote
askwrite Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Pai in plm e greu sa dai un search?https://rstforums.com/forum/search.php?query=filelist Quote
Aripipevant Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 E FREEE SIGNUP AZI. FileList :: SignupL.E: Plm, deja ati aflat Quote
io.kent Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Ce doamne Iart?-m? atâta dezbateti un c?cat de thread cu conturi atâta dale dracu aducem altele daca nu am sa va aduc eu mama lor de conturi! Quote
Sveratus Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 sa anuntat de zece ori mai taceti in pula mea le faceti reclama multa Quote
CocolinoRST Posted September 4, 2014 Author Report Posted September 4, 2014 B? v?d c? vou? v? place s? ar?ta?i la lume ce fioro?i sunte?i voi înjurând, v? zic un singur lucru eu nu ?tiam ?i am zis s? împ?rt??esc cu voi ceva ce nu ?tiam c? a mai fost postat. Ce tot s?ri?i ca ...... la mine? Quote
Shadow86 Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 a mers la cineva sa isi faca cont ? si ieri si astzi am incercat sa intru acolo si primesc acelasi mesaj " EroareAccesul la acest site se poate face numai pe baza unei invitatii. " Quote
CocolinoRST Posted September 5, 2014 Author Report Posted September 5, 2014 Pai azi nu se mai poate face, sa terminat faza cu Free Register. Quote
lucyman7654 Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 pacat, aveam nevoie de un cont. Quote