administration Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Tocmai mi-am dat demisia de la locul de munca, de pe postul de programator (domeniul telecomunicatiilor) dupa 6 ani de lucru din cauza schimbarii directorului de departament, daca are cineva nevoie de un om in domeniul programarii software (posibil si web) am timp sa colaborez pana imi gasesc altceva. Pot sa ma deplasez in tara si in strainatate. Quote
State Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Salut. De ce nu incerci si pe https://www.freelancer.com/ sa prinzi vreun proiect? Imi cer scuze daca se considera reclama! Quote
dustfeather Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Actualizeaza-ti CV-ul (eu il am pe al meu pe bestjobs ca sa pot da link oricand la el, sa nu stau cu versiuni de documente and stuff), eventual fa-ti un profil de linkedin pentru o acoperire mai buna.Si eu mi-am schimbat locul de munca recent si la ultimile 2 firme la care am dat interviu m-au contactat prin linkedin, acum depinde si unde depui efortul de promovare mai mare. @State freelancer.com e PLIN de indieni care lucreaza rpd, "bine" si ieftin. Ca sa concurezi cu aia inseamna sa te multumesti cu un venit nu tocmai demn de un programator cu 6 ani experienta. Quote
UnixDevel Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 @administration le ai cu android ? daca da dami un pm cu portofoliu ca este posibil sa am ceva pt tine Quote