daNNy.bv Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 daca inca ramane logat pe contul tau de google, chiar daca a scos simul : https://www.google.com/android/devicemanager?hl=ro&u=0poti incerca si https://maps.google.com/locationhistory/b/0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Mersi daNNy.bv - am incercat insa: Loca?ie indisponibil?Ultima conexiune online: 18 septembrie 2014am fost la politie am facut o plangere. Am ajuns si la germanos sa imi faca un duplicat insa nu au simuri. Mi-a sugerat si varianta sa imi fac abonament cu nr meu. Insa nu ma incanta, sper ca vor aduce simuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 nu renunta, verifica din cand in cand. Daca s-a conectat la wifi il prinzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leaklife Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 nu renunta, verifica din cand in cand. Daca s-a conectat la wifi il prinzi.Pe prima pagina a spus ca l-a gasit. Pe a treia pagina (asta pe care ai postat tu), s-a luat EAdrian de cineva care a facut exact ca tine. Nu incerca sa faci post-hunting, incearca sa citesti toate raspunsurile ca sa nu dai unul degeaba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Pe prima pagina a spus ca l-a gasit. Pe a treia pagina (asta pe care ai postat tu), s-a luat EAdrian de cineva care a facut exact ca tine. Nu incerca sa faci post-hunting, incearca sa citesti toate raspunsurile ca sa nu dai unul degeaba.Ia uita-te la nickname-uri inca o data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Pe prima pagina a spus ca l-a gasit. Pe a treia pagina (asta pe care ai postat tu), s-a luat EAdrian de cineva care a facut exact ca tine. Nu incerca sa faci post-hunting, incearca sa citesti toate raspunsurile ca sa nu dai unul degeaba.Daca tot esti boss, da report.Imi place ca tu ai citit toate raspunsurile inainte sa il dai pe al tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 nu renunta, verifica din cand in cand. Daca s-a conectat la wifi il prinzi.la asta ma gandeam si eu, sa verific mereu si cand s-a conectat sa aflu locatia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 la asta ma gandeam si eu, sa verific mereu si cand s-a conectat sa aflu locatiaNu era blocat cu pattern sau face recognize ceva ? O sa faca un Hard Reset Sau daca nu, o sa il incomodeze numerele din agenda,poze, etc si o sa faca un factory reset.Si daca sa zicem ca ii afli locatia , ce faci ? Mergi in restaurantul ala si pui toata lumea sa scoata telefoanele sa vezi daca nu cumva e al tau? Sau daca e o scara de bloc, bati la toti la usa si ii pui sa iti arate ce telefoane au? Mai bine te impaci cu ideea ca nu o sa il mai vezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 (edited) Nu era blocat cu pattern sau face recognize ceva ? O sa faca un Hard Reset Sau daca nu, o sa il incomodeze numerele din agenda,poze, etc si o sa faca un factory reset.Si daca sa zicem ca ii afli locatia , ce faci ? Mergi in restaurantul ala si pui toata lumea sa scoata telefoanele sa vezi daca nu cumva e al tau? Sau daca e o scara de bloc, bati la toti la usa si ii pui sa iti arate ce telefoane au? Mai bine te impaci cu ideea ca nu o sa il mai vezi.da era blocat cu un pattern. Nu stiu cat de greu este de schimbat un pattern, insa presupun ca sunt destule variante. Daca ii afli locatia macar stai si urmaresti umpic poate ca il are deja in mana si doar in arzi si ii ei telu...sau intru pe https://www.google.com/android/devicemanager?hl=ro&u=0 si dau o sonerie. Edited September 20, 2014 by hirosima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 @quadxenon , nu vorbesc deloc prostii, a trebuit sa-mi iau avocat, mi-a spus doar ca e foarte greu sa ajungi la tribunal din cauza aia, dar m-am ales cu un dosar penal. Acest lucru s-a intamplat in Italia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidelu47 Posted September 21, 2014 Author Report Share Posted September 21, 2014 misefalfaie In Italia e alta mancare de peste,acolo si cartelele se elibereaza cu buletinul e alta treaba.Eu unul sincer credeam ca nu imi mai vad telefonul dar uite ca sunt si oameni care nu isi insusesc ceva ce nu le apartine.Pot spune ca intradevar am avut noroc.Off topic: Am vazut pe la tv o faza cand un reporter lasa telefonul anumit sa il gasesca trecatorii in fata sediu-lui politiei si compara cati oameni il predau politiei si cati isi insusesc telefonul,surpriza era ca cei mai saraci returnau telefonul iar cei mai instariti si-l insuseau.Deci tot cel ce nu are ,,doneaza" iar clasa cealalta ti-ar baga pana si mana-n buzunar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotA Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Cauta-l pe siteuri de telefoane, un tovaras si-a gasit iphonu dupa 4 luni pe un site. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Cauta-l pe siteuri de telefoane, un tovaras si-a gasit iphonu dupa 4 luni pe un site.si eu m-am gandit ca asi putea sa il caut pe siteuri, m-am uitat insa momentan nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidelu47 Posted September 22, 2014 Author Report Share Posted September 22, 2014 Ca tot suntem in discutie si sa nu mai deschid alt topic.Exista vreo aplicatie ceva la fel de folositoare cum au aia de la apple pe iphone dar care sa fie la fel de eficienta si pentru android.Sa iti poti gasi telefonul mai usor chiar daca tipul/tipa ii scoate cartela si ii da factory reset ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir-Galahad Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xythras Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Felicitari. Fa si tu un bine sub anonimat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidelu47 Posted September 24, 2014 Author Report Share Posted September 24, 2014 Nu.Nasol sper sa se ,,inventeze" ceva . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Felicitari !Altadata fi si tu mai atent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Incearca aeGis.il voi incerca pe viitorul telefon. Desi eu am incredere ca il voi gasi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...