Active Members MrGrj Posted December 7, 2014 Active Members Report Posted December 7, 2014 Mi-l detecteaza ca fisier rau intentionat cand vreau sa-l downloadez si bineinteles nu-mi permite,oare de ce ?[ironic] Pentru ca e un joc cu papusi Barbie si masinute luozz [/ironic] Quote
LuckyLUciano Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Prietene m-ai impresionat foarte tare cu ironismul tau,nu toti s-au nascut doctori docenti ca tine,eu sunt putin mai idiot. Quote
LuckyLUciano Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Vin in pace precum extraterestrii,vorba aia,n-am venit aici sa invat sa fur vreun paypall,stai linistit,nici nu m-am ocupat vreodata cu astfel de lucruri,eu imi vad de treaba mea si invat pentru mine si cultura mea generala,tot ce se poate despre securitatea internetului si tot ce testez ,testez pe mine. Quote
Aerosol Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 @LuckyLUciano acum ca si-a pierdut FUD-ul datorita unui geniuce a scanat pe virustotal e detectat de antivirusi ( deoarece e un program rau intentionat, nu pentru tinedar cu el poti ,,fura parole" asa ca iti dai si tu seama de ce e detectat...)Asteapta ca byte-ul sa faca update poate il face iar FUD si sa speram ca nu se va mai pierde. Quote
LuckyLUciano Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Ok,acum am inteles,mersi frumos de raspuns. Quote
stekbitz Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Salutare lume,scuzati-mi deranjul insa vin cu o rugaminte,daca cineva ar putea sa faca un tutorial pentru incepatori,cum sa cream acel site,i-ar ramane dator. Quote
jayluc Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 stekbitz nu cred ca o sa te ajute cu nimic daca iti zice cineva step1 X step2 Y step3... ar trebui sa iti bati capu cu el usor usor pana il faci sa mearga, dar ca un fel de ajutor 1. iti trebuie un host (unu free ar fi ok) cu baza de date mysql (phpmyadmin) 2 urci fisierele pe host in directoru web (www, public_html, etc) 3 creezi o baza de date 4 modifici scriptu ca sa faca legatura cu baza de date hostu parola user etc etc (daca te uiti prin sursa o sa vezi ca e mura in gura unde tre sa editezi) 5 creezi stealerul folosid key acordat in sursa, il trimiti la victima si daca are parole salvate, subliniez salvate (nu e keylogger) o sa le vezi in loguri. Ca sa descarci logurile faci dump la baza de date mysql (in phpmyadmin te duci unde sunt logurile si dai export) cam atat in mare daca iei fiecare fisier in parte si te uiti prin sursa o sa iti dai seama ce si cum Quote
stekbitz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Mersi mult jayluc,m-a ajutat enorm,inca o data,mersi!Numai bine! Quote
LuckyLUciano Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 @jayluc mi se pare de "cacat",scuza-mi expresia,ca un om sa stie ceva si totusi sa lase pe altii sa se chinuie ca sa se autosatisfaca,e grotesc,aici e problema,vrei ceva nu te ajuta nici dracu',desi marjoritatea n-au invatat din proprie experieta ci din sfaturile altora iar acum se dau mari profesori si bineinteles ca nu vor sa invete si altii ca intotdeauna elevul isi depaseste profesorul. Quote
jayluc Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 @LuckyLUciano nu este adevarat nu vrea nimeni sa se satisfaca, eu unu din tutoriale de genu step1 click .. step2 type and save and click .. si eventual foarte lungi gen step55, dupa ce am luato iar de la cap cautam iar tutorialul pe net ptr ca nu imi aduceam aminte tot, eu cred ca am acoperit cam fiecare pas ce trebuie facut si ce trebuie modificat, si unde ca sa mearga. si da multi au invata din sfatur repet sfaturi de la alti si mai ales de la cel mai bun prieten "GOOGLE" Quote
LuckyLUciano Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 @jayluc daca nu aveai tutoriale ce faceai ? cam asta vrei tu acum,lumea sa invete de una singura,daca te-ai chinuit tu si ti-ai batut capul nu vad de ce ar face-o si altii,daca pot sa ajut in vreun fel,ajut,nu vreau sa dau nimanui migrene ca ma "dor" tastele sa scriu 100 de cuvinte ca sa-i ajut si poate ma vor ajuta si altii cand o sa am nevoie,stam sa cautam ca niste boi tutoriale din america din spania ca romanii nu pot sa scoata 2 cuvinte sa ajute ca sunt "hackeri" mari. Quote
stekbitz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Va rog frumos nu va certati pe tema asta,am inteles ce mi-a spus jayluc si am reusit sa rezolv treaba cu stealerul.Numai bine. Quote
stekbitz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Salutare,revin cu o problema,apar aceste erori View image: asd , am si o intrebare,cam in cat timp se trimit logurile ? I-am trimis output-ul unui prieten,l-a deschis,astept de 1 ora si inca nu s-au trimis logurile,desii are parole salvate in chrome. Quote
kNigHt Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Salutare,revin cu o problema,apar aceste erori View image: asd , am si o intrebare,cam in cat timp se trimit logurile ? I-am trimis output-ul unui prieten,l-a deschis,astept de 1 ora si inca nu s-au trimis logurile,desii are parole salvate in chrome.Intra in "index.php" si schimba linia 2 din "error_reporting(-1);" in "error_reporting(0);" Quote
stekbitz Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Meh,tot imi arata erorile acelea,si tot nu mi-a trimis logurile :/ Quote
Byte-ul Posted December 10, 2014 Author Report Posted December 10, 2014 Meh,tot imi arata erorile acelea,si tot nu mi-a trimis logurile :/Alea sunt observatii. Nu stii sa il setezi, asta e singurul motiv pentru care nu primesti loguri. Plateste pe cineva sa o faca daca singur nu poti. Quote
Byte-ul Posted December 10, 2014 Author Report Posted December 10, 2014 @Byte-ul il mai faci fud? Probabil o sa-l mai fac UD (2-4/60) Quote
carartem03 Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 New version builder - 1.3 and php panel - 1.1 ? Quote
nono44 Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Nu afla si parola de la steam ? Quote
Aerosol Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Nu afla si parola de la steam ?De la aplicatie nu, nu afla. Quote
nono44 Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Poti sa faci ceva in genul asta sa afle parola de la steam .. poate iti pot da ceva banii nu am foarte multi , si presupun ca nici tu n-ai nevoie..dar totusi Quote
nono44 Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Am o intrebare .. deci il creez gen il dau la victima si astept si daca el se logheaza pe mail aflu id si parola ? 1 Quote
.Breacker Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 B? da tu chiar e?ti prost în pula mea? Trebuie s? aib? parolele salvate dac? nu _|_ direct în gur?.Mai termin? cu posturile astea cer?etorule. Dac?-?i d? parola la Steam ce rezolvi? Ai nevoie de cod, cel care vine pe email. Quote
nono44 Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 (edited) Nu te agita asa ca pestele pe uscat ca nu e frumos , ma intereseaza daca pot sa aflu de la mail datele , am creeat un fisier exe , unde vad logo am intrat pe stealer panel dar nu prea inteleg , dupa ce dau exe acela cuiva ma uit in logo dupa ce ma loghez cu admin admin si primesc automat? Edited December 20, 2014 by nono44 Quote