Jump to content
SilenTx0

[RST] Pwnthecode [Beta]

Recommended Posts

Posted

Uite-te si in spam si daca si acum ai probleme , reincearca. Daca nu iti va trimite Silent codul de activare. Mai trebuie modificat sa fie perfect din toate punctele de vedere.

• Upvote 1
Posted

Va doresc succes cu proiectul, desi proiectul meu a fost un esec total, Pwnthecode este total diferit, interfata imi place enorm, cat si partea teorica. Examenele sunt cam "aiurea", dar interfata si teoria conteaza cel mai mult.

Keep up the good work.

Posted (edited)
Va doresc succes cu proiectul, desi proiectul meu a fost un esec total, Pwnthecode este total diferit, interfata imi place enorm, cat si partea teorica. Examenele sunt cam "aiurea", dar interfata si teoria conteaza cel mai mult.

Keep up the good work.

Din ce punct de vedere examenele sunt "aiurea"? Ca structura sau con?inut? Noi suntem dispusi sa modificam orice. Chiar as dori sa stiu care sunt punctele slabe/forte din punctul vostru de vedere.

Ps: Dupa cum am mai spus, examenele nu sunt terminate si vor suferi modific?ri.

Edited by SilenTx0
Posted

E destul de greu sa creezi cate 100 intrebari(minim) pentru fiecare tip de vulnerabilitate dar vom încerca sa le refacem. Pana nu vor fi gata toate tutorialele, n-are rost sa modificam examenele pentru ca intrebarile vor fi din tutoriale.

• Downvote 1
Posted
Good project.... Add video tutorial ....

For now our priority is to finish all the tutorials, to remake the exams and to translate the platform into English. When the current "to do" list is done, we'll make video tutorials as well.

• Active Members
Posted

In momentul in care te loghezi, ati putea pune mesajele: "Acest username exista deja" sau "Verifica-ti mailul pentru a-ti activa contul!" sau "Dac? mailul de activare intr? în SPAM, v? rug?m s? îl marca?i ca "NOT SPAM" sub title-ul: "Devino un membru..."

Poate lumea nu mai da scroll si nu citeste ceea ce scrie sub form-ul de inregistrare.

Posted
In momentul in care te loghezi, ati putea pune mesajele: "Acest username exista deja" sau "Verifica-ti mailul pentru a-ti activa contul!" sau "Dac? mailul de activare intr? în SPAM, v? rug?m s? îl marca?i ca "NOT SPAM" sub title-ul: "Devino un membru..."

Poate lumea nu mai da scroll si nu citeste ceea ce scrie sub form-ul de inregistrare.

Intentionez s? introduc un plugin pentru notificari, de aia nu m-am mai derajat s? modific locul unde apar.

• Active Members
Posted (edited)

Metodele HTTP

"Metoda POST a fost create ..."

"Pentru ca metoda POST este create... "

"TRACE a fost creat pentru a scopuri de identificare..."

Edited by MrGrj
Posted
For now our priority is to finish all the tutorials, to remake the exams and to translate the platform into English. When the current "to do" list is done, we'll make video tutorials as well.

Add Russian language :D