Jump to content
ZeroFide

BitDefender Internet Security serials to 2017

Recommended Posts

Posted
Ce faci ma aici incerci sa infectezi useri, cu acel .txt ?

vKX3LUf.png?2

3A64FDB6947804D42CD4

days 473
============

94988E1415EC5C138F82

days113
--------------------

471940E9A45C974FE652

days 203
-----------------

DC7560C64A701291B072

days 293
-------------------

37106099375D1259B315

days 383
------------------

3A64FDB6947804D42CD4

days473
-------------------

9CFE119A7A6831B18B00

days 563
-------------------

32EE6B1B7B5CD47DCDA7

days 653
---------------------

718F8E40CA837A40A14B

days743
----------------

C2C3CC22BD78378B6C65

days 833
--------------------

62188B528CD2A1BBCD0B

days 923
-------------------

EFEE007DFE525F30D185

days 1013

Posted
Nu e nimic grav in textul ala , cel putin Kaspersky al meu nu mi'a zis nimic ..

ah , permite-mi sa te felicit :))) tocmai ai prins un virus, daca nu crezi fa un scan pe anubis si uitate la rezultat :)

Posted

Imi explici si mie cum te infectezi cu un fisier text? Probabil v-a sarit antivirusul pentru ca site-ul de unde ati downloadat fisierul respectiv are iframe-uri catre ate site-uri. Posibil sa fi dat peste vreun exploit-kit.

Posted (edited)
Imi explici si mie cum te infectezi cu un fisier text? Probabil v-a sarit antivirusul pentru ca site-ul de unde ati downloadat fisierul respectiv are iframe-uri catre ate site-uri. Posibil sa fi dat peste vreun exploit-kit.

Ce e asa mare chestie sa te infectezi cu un fisier.txt daca are bindat ceva...

ori cum ai spus tu un 0-day pentru notepad.

@hate.me descarca si efectueaza un scan pe anubis si o sa te convingi cand o sa vezi rapoartele analizei :)

Edited by Aerosol
Posted
Ce e asa mare chestie sa te infectezi cu un fisier.txt daca are bindat ceva...

@hate.me descarca si efectueaza un scan pe anubis si o sa te convingi cand o sa vezi rapoartele analizei :)

Tu vrei sa ma trollezi? Cum sa bindezi un fisier txt cu un executabil? Pune logurile de la antivirus aici si o sa vezi.

eu@eu ~/Downloads $ file Serials.txt
Serials.txt: ASCII text, with CRLF line terminators

Posted
Tu vrei sa ma trollezi? Cum sa bindezi un fisier txt cu un executabil? Pune logurile de la antivirus aici si o sa vezi.

eu@eu ~/Downloads $ file Serials.txt
Serials.txt: ASCII text, with CRLF line terminators

m-am exprimat eu gresit, s-a inteles altceva (faza cu bindat am folosit cuvantul gresit) totusi baga pe anubis si aia e :)

Posted

Ce am inteles eu este ca voi discutati in contradictoriu despre doua fisiere distincte si anume:

- in primul link avem un fisier cu extensia txt.exe, fiser care daca il punem in Anubis o sa vomite cacaturi !

- in al 2-lea link avem un fisier text care NU poate fi bindat (din cate stiu eu) ...

In concluzie fisierul txt este clean ...

Posted
Eu si cu un prieten avem o problema cu bitdefender dupa ce il instalam pc-ul ruleaza foarte greu se deschid greu fisierele browserul, dar cu alt antivirus nu face asta eu folosesc windows xp sp3 si el windows 7 ultimate.

:| Consuma resurse in prostie BitDefender...

Posted
Eu si cu un prieten avem o problema cu bitdefender dupa ce il instalam pc-ul ruleaza foarte greu se deschid greu fisierele browserul, dar cu alt antivirus nu face asta eu folosesc windows xp sp3 si el windows 7 ultimate.

asa e si la mine, dupa ce aprind laptopul cam dupa vo 2-3 ore incepe sa se blocheze, de abia mai pot folosi laptopul. ramii is la maxim.

Screenshot by Lightshot

• Upvote 1