nSSS Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 (edited) Nume: ClubTech.roFondator: tataieeeCategorie: ITNr. total mesaje: 895Nr. total membri: 75Data înfin??rii: 17.09.2014Descriere: Raspuns la toate problemele tale pe partea hardware si software , gasesti cele mai noi articole IT, tutoriale hardware/software ?i multe alte documenta?ii!Site: ClubTech.ro • Prima pagin? Edited October 20, 2014 by nSSS Quote
Aerosol Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 (edited) tema este oribila, puteai macar sa cauti o tema ok si sa o modifici...continutul lasa de dorit. sa luam de exemplu un post : Cum dai flood unui site • ClubTech.roC.1. Descarcati "Anonymous Doser".2. Deschideti-l, si o sa va apara "Website [uRS/IP]:" <= aici scrieti IP-ul sau link-ul siteului.3. Apoi va va aparea "Time [sECONDS]:" aici puneti cat timp sa fie offline, in secunde. eu folosesc 3600. acel Anonymous DDoSer este pentru oameni cu IQ pe minus ce se viruseaza singur da ai auzit bine ala nu pica site-urile (pur si simplu iti blocheaza conexiunea la acel site DOAR TIE) + vine la pacheta cu un virus!ping -t -l 60000 IP sau HOSTNAMEunde "-t" trimite pachetele fara opriresi "-l" ce determina marimea pachetului trimis , default este 32 bytes recomand undeva la 60000 cat mai mareLasa cmd-ul deschis 2 ore ai sa vezi multe schimbari.nu va functiona nici daca o sa ajung presedinte.... Link download: Anonymous High Orbit Ion Cannon v1.1Tutorialul e facut de mine !Din nou e cacare maxima :]] Sfat incearca sa ridici nivelul site-ului. a da era sa uit pune sursa de unde iei posturile nu iti mai asuma meritele aiurea. Edited October 19, 2014 by Aerosol Quote
nSSS Posted October 19, 2014 Author Report Posted October 19, 2014 @ Aerosol:1. Tema poate ?i se pare ?ie "oribil?" deoarece e?ti obi?nuit cu altceva.2. Tutorialele nu le postez doar eu prin urmare nu stau s? le încerc ?i chiar nu m? pasioneaz? "meseria asta"3. Unde postez eu întotdeauna precizez sursa.Multumesc pentru comm, cu toate c? ai fost r?ut?cios =]] Quote
Aerosol Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 (edited) 1) hai tema treaca mearga.2) frate daca nu ai testat de ce postezi ca sa infectezi alti useri? sa induci oamenii in eroare?3) @nSSS ai zis ca postezi sursa da? Cum sa dai DOS de pe VPS • ClubTech.ro cu asta ce e?Cum sa strici orice iPhone de la distanta dar aici?Cum pici un server CS sau aici? si lista poate continua Edited October 19, 2014 by Aerosol Quote
Aerosol Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 (edited) De fiecare data tu critici pe altii, si atunci cand ti se cer argumente pertinente dai in cafele, si daca nu-ti iese nimic dai din colt in colt cum ca "hai ba ca am glumit", "hai ca eram si io p'aicia si trebuia sa zic" sau circa... Din posturile matale reiese ca stii doar regulamentul forumului si nici pe ala bine. ~50% din posturi le ai la "Hai salut si bine-ai picat p'icia!". Esti somer si te plictisesti sau ce? Cauti anturaj? @tqcsu nu ti se pare ca ne tragem de sireturi ? Edited October 19, 2014 by Aerosol Quote
tuxiqul Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Rad de juma' de ora ))tema este oribila, puteai macar sa cauti o tema ok si sa o modifici...continutul lasa de dorit. sa luam de exemplu un post : Cum dai flood unui site • ClubTech.roacel Anonymous DDoSer este pentru oameni cu IQ pe minus ce se viruseaza singur da ai auzit bine ala nu pica site-urile (pur si simplu iti blocheaza conexiunea la acel site DOAR TIE) + vine la pacheta cu un virus!nu va functiona nici daca o sa ajung presedinte....Din nou e cacare maxima :]] Sfat incearca sa ridici nivelul site-ului. a da era sa uit pune sursa de unde iei posturile nu iti mai asuma meritele aiurea. Quote
nSSS Posted October 20, 2014 Author Report Posted October 20, 2014 (edited) @Aerosol: nu m? impresionezi deloc. Edited October 20, 2014 by nSSS Quote
sebyy112 Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 phpBB.ClubTech.Ro • Prima pagin? Zona de suport phpBB. Quote
nSSS Posted November 4, 2014 Author Report Posted November 4, 2014 S-a f?cut update de la 3.0.12 la 3.1.1, a?tept p?reri Quote
Kalashnikov. Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Incercati sa va axati doar pe ceva, e o mare harababura ce aveti voi acolo. Quote
nSSS Posted November 4, 2014 Author Report Posted November 4, 2014 Harababur?? De ce? Sunt 3 zone principale iar in fiecare g?se?ti con?inut pentru zona respectiv?.. Quote
sebyy112 Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Forum actualizat la noua versiune phpBB. Quote
andrei98M Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Mie, personal , nu-mi place deloc site-ul .E facut doar de dragul de a fi facut si nu e nicio amprenta a detinatorului sau un element specific site-ului respectiv.Pe scurt, nu aveti originalitate. Quote
nSSS Posted December 29, 2014 Author Report Posted December 29, 2014 @ andrei98M:Suntem la început, pe viitor vor fi modific?ri care ne vor scoate în eviden??. Quote
nSSS Posted January 10, 2015 Author Report Posted January 10, 2015 Invita?ii FREE pe Trackere:Filelist.ro - Filelist.ro - Invitatii FREE - ClubTech.roSceneFZ.net - SceneFZ.net - ClubTech.ro Quote
zpimp Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Tema e aiurea site-ul se misca ingrozitor, + ca vi si faci 1000 reply aici "am facut update , am schimbat culoare , am facut x )continutul nu e de calitate, nu pui sursele asa ca... Quote
just-for-funn Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Eu iti sugerez sa faci forumul separat si pe "front page" sa pui un blog wp, ceva fainut! Quote
nSSS Posted February 2, 2015 Author Report Posted February 2, 2015 Ofer invita?ii ?i pe Myxz.org - Myxz.org - ClubTech.ro Quote