madalinnt Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) In urma cu o saptamana am facut ceva cumparaturi de pe ideesexy.com ,comanda(prin curier) trebuia sa ajunga in 3 zile lucratoare.Nu au nici un numar de telefon,doar o forma de contact pe site prin care le-am si scris ,dar fara sa primesc vreun raspuns.Avand in vedere ca momentan locuiesc intr-un oras din It,unde am facut si comanda, ce pot face pt a imi recupera banii? Thnx. Edited October 22, 2014 by madalinnt Quote
Rubaka Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 La ce site au, dau dovada de profesionalism de inalta clasa. Quote
madalinnt Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 NU mi-am cumparat rochita daca asta te framanta mai frate ! Quote
daatdraqq Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 NU mi-am cumparat rochita daca asta te framanta mai frate !Dar ? Daca nu imi spui ce ti-ai luat nu te pot ajuta . Adminul siteului respectiv mi-a zis sa te intreb numele si produsele comandate . Quote
madalinnt Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 Raspunsurile tale nu au nici o treaba cu intrebarea mea,scrii mult si prost,incerci sa pari °baiat° si tu dar nu e stilul tau. Ma provoci,dar nu am sa iti raspund provocarii. Quote
leaklife Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) Raspunsurile tale nu au nici o treaba cu intrebarea mea,scrii mult si prost,incerci sa pari °baiat° si tu dar nu e stilul tau. Ma provoci,dar nu am sa iti raspund provocarii.Fi serios omule, ce provocare ti-a dat el? Uita-te la reputatia lui, de cand e membru. Nu stiu ce intelegi tu, dar mie mi se pare ca vrea sa te ajute. Edited October 22, 2014 by leaklife Quote
hitlerr Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Ma boule nu vezi ca daatdraqq vrea sa te ajute..lasa-l frate sa-si bage unghia in gat ca pitigoiul ca nu i-au ajuns dresurile de dama comandate Quote
madalinnt Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 Am precizat ca le-am scris prin forma de contact de pe site. Le-am scris numele si ce am comandat si nu am primit un raspuns. Acum, da-i tu numele tau daca tot ti se pare ca nu a fost provocator Quote
leaklife Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Am precizat ca le-am scris prin forma de contact de pe site. Le-am scris numele si ce am comandat si nu am primit un raspuns. Acum, da-i tu numele tau daca tot ti se pare ca nu a fost provocator Cum ai vrea sa isi dea seama adminul site-ului cine esti daca nu spui niciun detaliu? Quote
fusername Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Stau pe index si astept o stire buna, un film interesant, o discutie academica si se umple de copchii nebuni.Mars la scoala! Nu-mi futeti pensia! Quote
Kalashnikov. Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Ce crede?i c? ?i-ar putea cump?ra altceva de cât un vibrator? uit?-te p? ideesexy.com ce vând.on: teapa, site fantom?, firma de curier fantom?, sun? la protec?ia consumatorului c? nu ?i-a intrat în po?t? coletul . Quote
madalinnt Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 Kalashnikov mersi,am sa sun la OPC . Uita'te mai bine pe site ca nu sunt numai sule de cauciuc, sunt tot felul de produse afrodisiace,creme etc.Oricum la urmatoarea comanda(pe alt site) am sa imi comand si vreo 2 vibratoare ca sunt intr-adevar spectaculoase in pat alaturi de iubita,amanta,sotie .NU sunt bune pt astia care rup laba si asteapta conturi de pe brazzers[VA STITI VOI ]. Quote
fusername Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) ideesexy.com Whois Lookup & IP | Whois.netNu ai ce sa faci cu OPC. Edited October 22, 2014 by fusername Quote
EAdrian Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 OP ?i-a luat un d'?staKalashnikov mersi,am sa sun la OPC?i ce o s? rezolvi? Quote
d4rkm4nx Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Nu inteleg de ce pe unii ii framanta orientarile sexuale ale omului, daca la om ii place in dos sau poate nu mai face fata la amanta/prietena/nevasta o fi nimfomana ce aveti cu el ? Quote
madalinnt Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 fusername MULTUMESC. Am luat legatura cu cei care au site-ul. Ideea este ca nu mai vand online, si-au deschis un magazin si in 24 de ore imi trimit pachetul sau banii. 1 Quote
imthelaw Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Il sito è stato temporaneamente sospeso. cred ca asta .. iti raspunde intrebarilor tale Quote