CrisTany Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Votati va rog, este pentru un proiect viitor, m-ar ajuta enorm sa aflu parerile voastre. Quote
M2G Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Sa votam ce? Trebuia sa pui macar o schita, o versiune preliminara.Nu avem de unde sa stim cum arata aceste paneluri in capul tau. Poate pe un anume design arata mai bine pe alb iar pe un altul arata mai bine pe negru. Quote
CrisTany Posted November 30, 2014 Author Report Posted November 30, 2014 Intrebarea este care e preferinta ta, adica ti-ar face placere sa folosesti unu pe dark sau pe light. Quote
M2G Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Depinde de design. Poate faci un design pe negru in care nu se intelege nimic. Poate faci un design pe alb care nu are suficient contrast...De asta am zis ca e necesar macar un mockup. Quote
CrisTany Posted November 30, 2014 Author Report Posted November 30, 2014 nu va fi lucru de amatori, vor lucra 3 persoane la proiect. Sa presupunem atunci ca ambele sunt placute ochiului si usor de utilizat.Majoritatea sunt pe alb in prezent (cele reusite si populare ) Quote
Silviu Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Frate, e ca si cum ai intreba: tie ce nonculoare iti place? Pai ce importanta are daca nu vezi ceva facut in acele nuante? Pune si tu macar un print screen sau ceva. 1 Quote
CrisTany Posted November 30, 2014 Author Report Posted November 30, 2014 E vorba de preferinte oameni buni, e simpla intrebarea, trebuie sa ai o preferinte anume, un panel dark, sau un panel light. Ce e asa greu sa iti spui parerea ? Nu ma refer la un caz particular, ci in general. Quote
Aerosol Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Negru, acum vorba lui M2G depinde de design, eu am ales negru fiindca imi place mai mult Quote
CrisTany Posted November 30, 2014 Author Report Posted November 30, 2014 Si eu ma gandesc la acelasi lucru, deoarece majoritatea sunt albe, si vreau sa atrag atentia sa il vand cat mai multor clienti.Voi folosii o paleta de culori, nu doar pe 2 culori. Quote
Aerosol Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Si eu ma gandesc la acelasi lucru, deoarece majoritatea sunt albe, si vreau sa atrag atentia sa il vand cat mai multor clienti.Voi folosii o paleta de culori, nu doar pe 2 culori.Ai putea sa faci pe mai multe culori si utilizatorul sa poata folosi ce culoare vreaEx: default -alb/negru si bagi diferite culori asa va prinde Quote
CrisTany Posted November 30, 2014 Author Report Posted November 30, 2014 Voi avea culorile de baza si cele custom, la alegerea utilizatorului. Quote
CrisTany Posted November 30, 2014 Author Report Posted November 30, 2014 Voi adauga si acest feature sa vad cum trage la public. Quote
GarryOne Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Am votat light. Daca ai de aface cu un panel il faci avand culori deschise sa nu deranjeze ochiul, ca doar nu-l faci forum de hacking, sa fie dark. Si, oare de ce Joomla, OpenCart, PrestaShop, Magento, Wordpress, Mybb, PHPBB, vBulletin, SMF... au toate panel light? Eu nu tin minte sa fi vazut vreun panel dark, si chiar daca sunt, probabil sunt vreo 20% maxim. 1 Quote
MARIUSCS Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Am votat dark in sensul in care nu le poti avea pe amandoua. Pentru mine e aproape imposibil de lucrat pe timp de noapte cu o tema light. 1 Quote
CrisTany Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 Multumesc tuturor pentru ajutor! M-am decis in cele din urma si am facut o alegere. 1 Quote