Sveratus Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 (edited) Am vazut ieri , e trecut de fix daia spun ieri.. La acces direct un copil care zice ei ca are al treilea ochi [glanda pineala] si vede acoperit la ochii ca printr-o fereastra, ce sa spun ia reusit totul, si a mai spus ca a reusit sa trezeasca glanda pineala in 2 zile acuma ma intreb si eu oare suntem fraieri sau e ceva real adica pe bune nu glumaUitati aici baiatul acela care a facut cam la fel si la acces direct , ei spun pe undeva in descriere ca poti sa duci copilul la ei pe o suma fiind 100 euro ca sa-l invete sa trezeasca glanda aia vreau sa aud parerile voastre p.s : a venit cu aceeasi ochelarii la emisiune aici cred ca e marea smecherie de ce dracu nu ia pus un fular sau un pulover peste ochi..aici e o fetita: Edited December 5, 2014 by Sveratus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Am vazut ieri , e trecut de fix daia spun ieri.. La acces direct un copil care zice ei ca are al treilea ochi [glanda pineala] si vede acoperit la ochii ca printr-o fereastra, ce sa spun ia reusit totul, si a mai spus ca a reusit sa trezeasca glanda pineala in 2 zile acuma ma intreb si eu oare suntem fraieri sau e ceva real adica pe bune nu glumaUitati aici baiatul acela care a facut cam la fel si la acces direct , ei spun pe undeva in descriere ca poti sa duci copilul la ei pe o suma fiind 100 euro ca sa-l invete sa trezeasca glanda aia vreau sa aud parerile voastre p.s : a venit cu aceeasi ochelarii la emisiune aici cred ca e marea smecherie de ce dracu nu ia pus un fular sau un pulover peste ochi..aici e o fetita: Mori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazlo.boss Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHoIS Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted December 5, 2014 Author Report Share Posted December 5, 2014 canta bine ca are glanda pineala deschisa , acuma serios ... credeti ca e vreo smecherie la mijloc sau e realistic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 canta bine ca are glanda pineala deschisa , acuma serios ... credeti ca e vreo smecherie la mijloc sau e realistic?E pe bune. Ca asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 E pe bune. Ca asta pai daca e asa e josnic , pentru ca se foloseste de copii si parintii care isi duc copii si platesc, le zice dupaia ca nu a reusit sa le deschida mintea ca sunt inchuiati sau un motiv anume... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thatsmyname Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Sa fim seriosi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members MrGrj Posted December 6, 2014 Active Members Report Share Posted December 6, 2014 canta bine ca are glanda pineala deschisa , acuma serios ... credeti ca e vreo smecherie la mijloc sau e realistic?Hai sa o luam treptat:1. Mai crezi in Mos Craciun ?2. In iepurele de Paste ?Sa fim seriosi, astfel de subiecte fac forumu' sa para unu' de retardati. Gandeste inainte sa crezi toate cacaturile.E ca faza aia de pe 11 Septembrie: "O doamneee,dar oare au fost Irakienii, Rusii ?" Nu coaie, au fost Americanii in pula mea !Cum zicea si Rene Descarte: "Gandesc, deci exist" . Hai sa gandim putin ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Daca studiati tot ceea ce tine de ocultism o sa va dati seama ca este real. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 (edited) Eu zic ca este real... Ascultati melodia de mai sus, o sa va dati seama ca nu totul este explicabil.Miracole exista, spre exemplu, catelul meu stie sa citeasca fara sa-l fi invatat cineva. Nu va luati dupa toti astia care comenteaza.//Modificare: Si aia care zic ca el isi misca capul in jos si in sus cand ii este aratat un obiect pentru a vedea pe sub chestia de pe ochi, sunt prosti, e normal sa reactionezi asa cand nu vezi. Edited December 6, 2014 by BogdanNBV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twiff Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 Hai sa o luam treptat:1. Mai crezi in Mos Craciun ?2. In iepurele de Paste ?Sa fim seriosi, astfel de subiecte fac forumu' sa para unu' de retardati. Gandeste inainte sa crezi toate cacaturile.E ca faza aia de pe 11 Septembrie: "O doamneee,dar oare au fost Irakienii, Rusii ?" Nu coaie, au fost Americanii in pula mea !Cum zicea si Rene Descarte: "Gandesc, deci exist" . Hai sa gandim putin !adevaraat , asa si fraza aia :" Gandesc ,deci exist " carei scopul acestei omeniri?1. sa ne traim viata ca una singura avem asa cum este ea de zi cu zi2. sa evoluam la masini zburatoare,teleportare,Elixirul tinereti [Nemuritor]chiar nu inteleg, gasesc multe subiecte pe tema asta cu "glanda pineala" de ce s-au mai chinuit atatia savanti,parapsiholigii, sa ne povesteasca atata despre glanda pineala,telekinezie,telepatie,psyhc weapons etc... daca tot suntem niste oameni obisnuiti fara nicio putere..acuma o sa spuna uni ca si experimentul asta a fost masluit ,fals de la KGBhttps://www.youtube.com/watch?v=afkDRq8UHeEgeneralu emil strainu nu e un om dus cu pluta a povestit tot felul de chesti care lea vazut a scris si carti ,nici pe asta nu o sal credemSincer uni au pareri diferite deoarece avem minti diferite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 adevaraat , asa si fraza aia :" Gandesc ,deci exist " carei scopul acestei omeniri?1. sa ne traim viata ca una singura avem asa cum este ea de zi cu zi2. sa evoluam la masini zburatoare,teleportare,Elixirul tinereti [Nemuritor]chiar nu inteleg, gasesc multe subiecte pe tema asta cu "glanda pineala" de ce s-au mai chinuit atatia savanti,parapsiholigii, sa ne povesteasca atata despre glanda pineala,telekinezie,telepatie,psyhc weapons etc... daca tot suntem niste oameni obisnuiti fara nicio putere..acuma o sa spuna uni ca si experimentul asta a fost masluit ,fals de la KGBhttps://www.youtube.com/watch?v=afkDRq8UHeEgeneralu emil strainu nu e un om dus cu pluta a povestit tot felul de chesti care lea vazut a scris si carti ,nici pe asta nu o sal credemSincer uni au pareri diferite deoarece avem minti diferiteMori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 "Singurul lucru pe care îl ?tiu este c? nu ?tiu nimic". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 Mori!tu nu crezi nimic din astea nu?pai sa-ti spun eu ceva , eu la 17 ani tata mi-a aratat pentru sa zicem 10 secunde , cu ochii mei am vazut cum misca sageata din Busol? cu pumnu .. o fi fost si asta un truc ieftin, dar daca iti dadea un pumn ramaneai secerat p.s a practicat judo,si culturism, nu stiu ce a fost dar o putere de concentrare a creierului trebuia sa fi fost.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 tu nu crezi nimic din astea nu?pai sa-ti spun eu ceva , eu la 17 ani tata mi-a aratat pentru sa zicem 10 secunde , cu ochii mei am vazut cum misca sageata din Busol? cu pumnu .. o fi fost si asta un truc ieftin, dar daca iti dadea un pumn ramaneai secerat p.s a practicat judo,si culturism, nu stiu ce a fost dar o putere de concentrare a creierului trebuia sa fi fost....Mori ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 tu nu crezi nimic din astea nu?pai sa-ti spun eu ceva , eu la 17 ani tata mi-a aratat pentru sa zicem 10 secunde , cu ochii mei am vazut cum misca sageata din Busol? cu pumnu .. o fi fost si asta un truc ieftin, dar daca iti dadea un pumn ramaneai secerat p.s a practicat judo,si culturism, nu stiu ce a fost dar o putere de concentrare a creierului trebuia sa fi fost....Gogule esti asa de rat** incat in 2 pagini de topic nu ai inteles de ce unul zice "MORI" si altii pun video-uri cu manele & shit, ba chiar mai mult, dai quote si razi. Prostia e la superlativ la tine si pentru cei ca tine exista emisiunile astea. Deci ie pi buni chiar daca uni zice ca e multi cartofi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHoIS Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 E Bruslii nemuritoru' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 (edited) tu nu crezi nimic din astea nu?pai sa-ti spun eu ceva , eu la 17 ani tata mi-a aratat pentru sa zicem 10 secunde , cu ochii mei am vazut cum misca sageata din Busol? cu pumnu .. o fi fost si asta un truc ieftin, dar daca iti dadea un pumn ramaneai secerat p.s a practicat judo,si culturism, nu stiu ce a fost dar o putere de concentrare a creierului trebuia sa fi fost....Eu te cred! Unii nu pot sa inteleaga ca pe lumea asta exista si mistere, nu doar explicatii stiintifice. Cum explicati asta???!?!?!?!?1 Edited December 6, 2014 by BogdanNBV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi0866 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Hai sa o luam treptat:1. Mai crezi in Mos Craciun ?2. In iepurele de Paste ?Sa fim seriosi, astfel de subiecte fac forumu' sa para unu' de retardati. Gandeste inainte sa crezi toate cacaturile.E ca faza aia de pe 11 Septembrie: "O doamneee,dar oare au fost Irakienii, Rusii ?" Nu coaie, au fost Americanii in pula mea !Cum zicea si Rene Descarte: "Gandesc, deci exist" . Hai sa gandim putin !http://puu.sh/diMot/6820c940a8.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 era un thread misterios dar s-a transformat intr-un rahat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Hai sa o luam treptat:1. Mai crezi in Mos Craciun ?2. In iepurele de Paste ?Sa fim seriosi, astfel de subiecte fac forumu' sa para unu' de retardati. Gandeste inainte sa crezi toate cacaturile.E ca faza aia de pe 11 Septembrie: "O doamneee,dar oare au fost Irakienii, Rusii ?" Nu coaie, au fost Americanii in pula mea !Cum zicea si Rene Descarte: "Gandesc, deci exist" . Hai sa gandim putin !La faza cu 11 Sept de vina au fost chinezii : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 (edited) ar putea fi MAGIE , AR PUTEA FI dar sa fim seriosi noi nu mai credem in asta.Look at my eyes Edited December 6, 2014 by Aerosol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...