em Posted December 20, 2014 Author Report Posted December 20, 2014 (edited) Salut,Între 15:50 ?i 16:00 Viorel a vizitat link-urile obi?nuite.No offtopic. Ne auzim mâine.La premiu se adaug? orice joc pe steam Edited December 20, 2014 by em Quote
Usr6 Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 http://pastebin.com/raw.php?i=cLkwNeHh Quote
fed Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 (edited) Viorel are microfon la pc?atunci e simplu,il poti auzi cand il cheama,alinta... Daca nu are microfon.un locker cu mesajul :Sunt cineva care te cunoaste,ti-am incuiat calculatorul,il poti deschide doar tastand corect numele hamsterului!(va scrie bazaconii dar si de mai multe ori numele hamsterului) Edited December 20, 2014 by fed Quote
Begedeu Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Sa zicem ca imi planuisem sa fac asta , inca de cand eram acasa . Imi fac de atunci un site cu informatii despre hamsteri .hamsterultau.ro , iar in header un banner : Tot ce nu stiai despre hamsterul tau . Apoi in contentul site-ului niste texte despre viata hamsterului foarte scurte , iar in descrierea fiecaruia ”Acest text este doar o mica parte din contentul subiectului pentru a continua click aici ” . Link-ul este de tipul site.com/hamster.exe , i se va descarca el fiind curios il va deschide si va lua stealer . ( Presupunand ca Viorel nu prea are treaba cu fisierele care ajung in pc-ul lui ) .Ajung la Viorel , am 10 secunde acces la pc-ul lui . Intru in acel txt pun link-ul meu , vorbesc cu el despre acel site , adaugand argumente avantajoase pentru mine .Simplu si la obiect , totul se face de acasa , la Viorel doar scriu link-ul si gata . Quote
iam60 Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Viorel are microfon la pc?atunci e simplu.Un locker cu mesajul :Sunt cineva care te cunoaste,ti-am incuiat calculatorul,il poti deschide doar tastand corect numele hamsterului!(va scrie bazaconii dar si de mai multe ori numele hamsterului)Si microfonul la ce ii trebuie? Ca sa tasteze? Sau sa auda ce spui? Quote
askwrite Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Sa zicem ca imi planuisem sa fac asta , inca de cand eram acasa . Imi fac de atunci un site cu informatii despre hamsteri .hamsterultau.ro , iar in header un banner : Tot ce nu stiai despre hamsterul tau . Apoi in contentul site-ului niste texte despre viata hamsterului foarte scurte , iar in descrierea fiecaruia ”Acest text este doar o mica parte din contentul subiectului pentru a continua click aici ” . Link-ul este de tipul site.com/hamster.exe , i se va descarca el fiind curios il va deschide si va lua stealer . ( Presupunand ca Viorel nu prea are treaba cu fisierele care ajung in pc-ul lui ) .Ajung la Viorel , am 10 secunde acces la pc-ul lui . Intru in acel txt pun link-ul meu , vorbesc cu el despre acel site , adaugand argumente avantajoase pentru mine .Simplu si la obiect , totul se face de acasa , la Viorel doar scriu link-ul si gata .Si cum aflii numele hamsterului? Citeste cerinta... Quote
fed Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Si microfonul la ce ii trebuie? Ca sa tasteze? Sau sa auda ce spui?Unii isi striga,alinta animalele rasfatate pe nume,deci poti auzi la microfon,nu ma refeream pt locker. Quote
antisecro Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Interesant , dar daca "Viorel"e putin mai expert ce facem in cazul asta? Quote
em Posted December 28, 2014 Author Report Posted December 28, 2014 Salut,Viorel a mai accesat link-ul, azi 20:12.Baft? celor r?ma?i în joc.Imi puteti da link-uri pe PM daca vreti sa particpati. Quote