Jump to content
sp33d

Experiment parole facebook

Recommended Posts

Posted (edited)

ba ce fraieri suntem...cum punem botu la orice..pula mea,s-au facut 4 pagini numai cu continut de capete seci..zici ca e la ajutorul de la uniunea europeana..Arunca un fraier o gogoasa si noi ne spargem capetele care sa o prinda..Sa nu va aud ca nu este asa.trebuie neeaparat sa ne schimbam modul de gadire ...

Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
Edited by hitlerr
Posted
sp33d_aaa pe Y!M sau intrati pe Chat, si vorbim in privat !

Dute-n mortii mati cu parolele tale ce o dai la coteala acum ma ?

Daca voiai sa zici ceva o faceai de prima data aici nu vii acum si spui sa-ti dam add la speed_muie sau pe chat.

Da-ti odata unul tc ca ma enerveaza panarama asta.

Posted

Va mai prostiti mult?

Posteaza aici daca tot ai vreo metoda minune, ca oricare dintre cei care au primit PM, pot sa faca chestia publica, ce pula mea atatea reply-uri la o mizerie.

Posted
Va mai prostiti mult?

Posteaza aici daca tot ai vreo metoda minune, ca oricare dintre cei care au primit PM, pot sa faca chestia publica, ce pula mea atatea reply-uri la o mizerie.

Eu am postat de ieri si nu mi-a dat metoda :)) cred ca o facut topicu la vrajeala.

Posted
rukov, rezolvat!

Nu ca m-a interesa ideea ta geniala,dar de ce nu postezi public cum facem toti ? Vrei sa "ne faci in ciuda" noua,muritorilor care nu stim ? :))))))))

Scuza-ma,dar esti penibil deja,presupun ca esti deoseama cu kronzy si alti nepoti ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...