cehov Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 (edited) iTunes and iOS 7.x.x-8.x.2 icloud decoder code injection by #cehov RSTPlatform: Local iTunes, iOS 7 to 8.1.2 remote: iOSAffected: All Apple devices that run iTunes 12.1.0.71, all iPhones , all iPad'sType: software injection, privilege escalation, software and hardware activationDate of begin: 06 feb 2015Status: Reported 09.02.2015, Unsolved, Tested and verifiedCode to inject in iTunes.exe ans second iTunes.dll:1.BOF:256008X00321 SYMSTATUSREADYMOV: 006100x00a1232.MOV 005432XUNACTIVATED 002345;JUMP 0X23643;Use what hex injector you want to inject the codethen unplug your apple device and restart iTunesChoose Setup new iphone in iTunes and nextfast start wireshark and listen for a hash keytake the key and decrypt it with Hashcat, you will gain the iCloud acc. privileges.Have fun RST ! Edited February 23, 2015 by cehov 2 Quote
radwkw31 Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 incerc sa testez eu dar nu am un Windows la indemana zilele astea Quote
DrDerr Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 ce hex injector recomandati ? multumesc Quote
sicilianul Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 Eu am cablul facut praf, dar o sa incerc si revin cu feedback ! Mersi Quote
CarlCasper Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 Daca ar merge asta ar fi bomba! Quote
Slinky Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 How do you remplace with HEX n000b question here! Quote
Shinoo Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Daca a reusit cineva, sa anunte. Quote
gixman Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Cauti pe Google hex editor si cred ca se introduce fiecare string pe rand sau faci un fisier.asm cu comenzile si il inserezi...momentan nimic dar mai incercam:)) Quote
cehov Posted February 10, 2015 Author Report Posted February 10, 2015 Ideea acestui exploit nu era sa faceti bani dar unii au inceput deja sa faca, si din acest motiv nu am sa public tutorialul video pe care l-am pregatit, sunteti o gramada de troli care cautati bani si numai bani si nu stiti nici o boaba de asm si asa am sa fac si eu ca vad ca se da bine pe black market. CINE VREA METODA 200 EURO LA MINE WESTERN CASH, VIDEO DEMO, TEAMVIEWER. pt. restul _|_din cauza fomistilor nu am sa mai public restul exploiturilor pe Apple iCloud , iTunes etc...am sa le vand sa nu aveti parte de ele taranilor, amai am si pe adobe flash reader si find my iPhone + codul de lost phonesi muje la cei care ma cersesc pe privat acelasi mesaj Quote
be_theone Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 bv tie man , pe mine ma intereseaza cateva adrese de black market dami un pm Quote
mifmif Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 (edited) Sorry for my nobb skill . Can u explain for my noob ? Edited February 11, 2015 by mifmif Quote
albastrel Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 (edited) ))))))))))))))) il injectezi ca sa faca ce? sa iti activeze telu? voi ganditi, pe bune acum? cum trimite itunes injectat pachet SSL la apple cu acea keye de la icloud si contul de pe tel, hai sa ne gandim nitzel )).... ? @cehovCand o sa ai un "SSL valid" sa ma anunti sau "container valid" daca stii ce e ala, atunci poti sa injectezi itunesul, sa iti trimita exact ce am mentionat in ghilimele(logic). Atunci da iti poti debloca si iphone 6 si 6+, 7, 20 pe ios 1000. Edited February 10, 2015 by albastrel Quote
Gio33 Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Ideea acestui exploit nu era sa faceti bani dar unii au inceput deja sa faca, si din acest motiv nu am sa public tutorialul video pe care l-am pregatit, sunteti o gramada de troli care cautati bani si numai bani si nu stiti nici o boaba de asm si asa am sa fac si eu ca vad ca se da bine pe black market. CINE VREA METODA 200 EURO LA MINE WESTERN CASH, VIDEO DEMO, TEAMVIEWER. pt. restul _|_din cauza fomistilor nu am sa mai public restul exploiturilor pe Apple iCloud , iTunes etc...am sa le vand sa nu aveti parte de ele taranilor, amai am si pe adobe flash reader si find my iPhone + codul de lost phonesi muje la cei care ma cersesc pe privat acelasi mesajScopul acestul exploit nu era sa faca lumea bani, in schimb te-ai gasit tu sa faci bani ... Macar vino cu un videoclip demo in care cenzurezi metoda. Quote
Shinoo Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Ideea acestui exploit nu era sa faceti bani dar unii au inceput deja sa faca, si din acest motiv nu am sa public tutorialul video pe care l-am pregatit, sunteti o gramada de troli care cautati bani si numai bani si nu stiti nici o boaba de asm si asa am sa fac si eu ca vad ca se da bine pe black market. CINE VREA METODA 200 EURO LA MINE WESTERN CASH, VIDEO DEMO, TEAMVIEWER. pt. restul _|_din cauza fomistilor nu am sa mai public restul exploiturilor pe Apple iCloud , iTunes etc...am sa le vand sa nu aveti parte de ele taranilor, amai am si pe adobe flash reader si find my iPhone + codul de lost phonesi muje la cei care ma cersesc pe privat acelasi mesajZici de baietii care fac bani?! Dar tu ce faci "baiet"?!Spre exemplu eu am un iPhone 4 (e al meu, cumparat nout, de varmiu doar ca s-a dus iCloud-ul, nu stie nici el ce a facut) si doream a il fac pentru mine. Quote
albastrel Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 @Shinoo vezi ca am postat eu ptr iphone 4 ca sa il poti face ipod, momentan semnalul inca nu am putut face.... Quote
Shinoo Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 @Shinoo vezi ca am postat eu ptr iphone 4 ca sa il poti face ipod, momentan semnalul inca nu am putut face....Da, stiu asta. Il am pe ala care mi l-ai facut iPod dar am primit de la varmiu unul cumparat de el acum 2 ani si ceva(aproximativ) insa a facut ceva si la blocat, cont-ul nu-l mai stie si cutia cu toate prostiile i-au ramas in Germania, el revenind in tara. Quote
albastrel Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Incearca sa dai "forgot password" pe icloud .com, incearca sau trimitele un mail lor.... vezi poate reusesti le dai seria etc de pe cutie tot... nusht daca iti trebuie bonul fiscal... asta habar nu am... dar daca iti trebuie si le ai pe toate "scaneaza-le si o sa il faci" succes Quote
gogusan Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 va mai milogiti mult sa va arate cum se face? Quote
albastrel Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 @gogusan nu are cum sa trimita pachet... intelege, u ai reusit? si ti-ai activat telu cu asta? Quote
catalinotelea Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 pe Gadget-Shows.com - ...because we SHOW ! mai sunt chestii interesante, iar metoda pentru iphone 4 e veche taica, incercati si voi poate poate, eu din pacate am iphone 5 si blocat pe icloud si codat pe anglia si nu am cartela Quote
gogusan Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 pe Gadget-Shows.com - ...because we SHOW ! mai sunt chestii interesante, iar metoda pentru iphone 4 e veche taica, incercati si voi poate poate, eu din pacate am iphone 5 si blocat pe icloud si codat pe anglia si nu am cartelasi te-ai gandit sa-ti faci reclama la laba ta de site. Quote
catalinotelea Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 tu esti prost eu incercam sa te ajut, iar siteul nu e al meu, ciaota de om Quote
catalinotelea Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 nu inteleg, oameni prosti ca tine ce cauta pe forumuri, du-te frate si te plimba cu oile daca esti tantalau, iar site-ul ala as vrea eu sa fie al meu Quote