mannnu Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 @Cifre ti-am dat PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 @Cifre raspunde-mi si mie ca ti-am scris, chiar daca raspunsul e "nu ma intereseaza" macar sa nu mai astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cifre Posted February 14, 2015 Author Report Share Posted February 14, 2015 (edited) @Cifre raspunde-mi si mie ca ti-am scris, chiar daca raspunsul e "nu ma intereseaza" macar sa nu mai asteptTi-am lasat deja mesaj, stai sa il retrimit. (Ti-am lasat skype-ul meu) Edited February 14, 2015 by Cifre Link to comment Share on other sites More sharing options...
nein Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 1-2 persoane care au cunostiinte medii/avansate in gaming.1-2 persoane care au cunostiinte in comunicare/moderare. daca mai ai nevoie pm me , mai ales in gazduire jocuri .. sau pe laturile astea. daca pot sa ajut , de ce sa nu ajut.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 La ce te referi prin cunostiinte in gaming?Sa publice content legat de gaming/esports/etc? Sau sa fie moderator/admin al unui server pe care-l gazduiesti?Daca te refereai la prima varianta, mi-ar facea placere sa ajut Bafta cu proiectul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 @Cifre imi poti da cateva detalii despre proiect prin pm? S-ar putea sa doresc sa particip si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHoIS Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Da si la omu' cu muzica un pm poate pot ajuta cu ceva pe acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 count me in Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 @Cifre da-mi si mie un PM referitor la proiect. in functie de timpul disponibil as vrea sa ajut pe partea de moderare, in special suport tehnic pentru clienti.multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cifre Posted February 15, 2015 Author Report Share Posted February 15, 2015 Rog toate persoanele care vor sa primeasca pm sa foloseasca @Mention sa imi fie mai usor sa va raspund. Rog toate persoanele interesate in proiect sa ma adauge pe skype la pickzo_0x01 pentru ca impreuna cu @sharkyz am stabilit un loc unde sa comunicam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kronzy Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 @Cifre doresc si eu , ca suport / moderare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cifre Posted February 16, 2015 Author Report Share Posted February 16, 2015 Cine este inca interesat sa participe la acest proiect sa imi dea pm mie sau lui @wHoIS, multumesc. Cine nu a primit inca un raspuns sa imi trimita pm dinou, este posibil sa fi sarit peste cateva pm-uri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Pe ce limbaj/framework v-ati hotarat sa mergeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyz Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Eu ma gandeam la MEAN stack dar din cate vad majoritate persoanelor care sau implicat sunt mai mult pe php...inca nu suntem siguri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Salut,multa bafta cu proiectul. Nu inchideti topicul, reveniti pe aici si tineti-ne up 2 date vis-a-vis de proiect, poate va iese ceva. Nu am cum sa va ajut, nu vreau sa imi mai investesc timpul in proiecte open-source (nu am inteles exact daca e open-source: o sa dezvoltam pe o platforma opensource) sau care nu aduc bani, pentru ca nu imi mai permit sa procrastinez sau sa o frec pe gratis. Dar va ajut cu niste advertoriale cand e gata site-ul daca vreti si daca mai pot eu (imi dati PM).Singurele posturi bune de aici sunt ale lui @Ganav, chiar daca au viziuni TOTAL diferite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Salut, ce sa mai intamplat cu proiectul ? a trecut o luna ... 200 de oamenii de aici m-au injurat pentru ca am spus ca toti se baga sa lucreze gratuit dar toti dispar in ceata ulterior... Asteptam cu toti cu o nerabdare de nespus daca sa creat macar un header )). Success Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSD_Madalin Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 SalutProiectul a ajuns la un nivel foarte avansat, am primit o sponsorizare de 5400$ si continua sa functioneze perfect. Am reusit sa platim majoritatea baietiilor care s-au implicat, nu s-au creat certe sau stricaciuni, totul a decurs ok.Iti multumesc pentru atentie, Reckon CEO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 (edited) Nu inteleg , erati buni samariteni sa lucrati gratuit ... chiar sa aduceti banii de acasa .. si nu sa actualizat nimic? Pentru ca multi asteptam cu sufletul la gura... @mannu , Sau este proiect strict secret? ) - Ca tot va bateati cu pumnii in piept ca lucrati 8 ore pe zi gratuit... sa nu ne spune-ti ca nu mai aveti timp )Daca tot aveti timp de muncit gratuit am si eu cateva site-uri , filme , muzica , hosting , adult ... tare mi-ar place sa cumulati experienta pe ele ... si sa lucrati gratuit Edited March 20, 2015 by Hoster.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 In loc sa faci pe desteptul intr-un topic in care nu te baga nimeni in seama, ai putea sa faci tu ceva util. Din exterior, povestea se vede cam asa: ei nu au reusit sa faca nimic, dar au incercat sa faca ceva; tu nu faci nimic, dar vrei sa "le arati tu lor". Pe scurt, niste nulitati simpatice se cearta...Vino tu cu proiectul tau, fa-ti o pagina de "under construction", un plan cu obiective, timeline si buget, pune-l in aplicare si apoi povestea va fi alta: "eu am incercat si am facut asta, voi ati incercat si nu ati reusit nimic".Ai mai putea sa-ti lucrezi putin si gramatica, e destul de greu sa fii luat in serios (indiferent cate de bune ar fi argumentele expuse) daca nu faci diferenta intre "sa" si "s-a". Si nu mai face posturi duble!Inclid topicul. Daca cineva considera ca subiectul initial are un viitor, sa-mi dea un PM si il redeschid. Link to comment Share on other sites More sharing options...