Ruyuk Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 Salut, cum pot sa fac si eu bani cu CPA Lead sau FileIce? Incerc de ceva timp si nu stiu cum. Am destule nicheuri bune dar nu stiu de unde sa incep si cum sa fac bani din ele. Please help! Quote
Dani08 Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 sper sa nu fie luata in considerare ca reclama dar e deja foarte cunoscut aceste forumuri, incearca aici cpaelites.com sau cpahero.com sunt foarte multe tutoriale! mai ales daca iti cumperi contul de 29.99$ o sa inveti multe! sunt si romani pe acolo! Quote
sandabot Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 Daca consideri "metin2 hack" ca o nisa buna n-o sa ajungi nicaieri .Am spus-o in trecut si o repet, totul tine de nisa si cat de cautata e. Foloseste adwords sa aflii cat de cautata e o nisa si uita-te pe youtube sa vezi cat de mare e competitia. Daca ai norocul sa dai de o nisaa buna o sa-ti aduca $200+ pe luna doar ea. Quote
vex0r Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 Fa o poza la pula, uploadeaz-o pe fileice, ii sai share pe profilul tau de facebook si lumea care vrea sa iti vada frumusetea mostenita de la Adam completeaza o oferta sa iti descarce imaginea.Se poate ca pula sa fie o frumusete pentru persoana care ti-a vrut poza si a completat un survey sau se poate ca pula sa fie o dezamagire totala. Cam asa e si treaba cu whitehat si blackhat, daca vrei sa fie greyhat pui o pula de tigan si jumatate e o pula, asa cum ai promis, dar pe de alta parte pula nu e ata 50 - 50Cam asa sta treaba, iti alegi o nisa, iti alegi felul in care vrei sa lucrezi ( cu nise whitehat, greyhat si blackhat) si o promovezi acolo unde crezi ca sunt persoanele cele mai interesate de "pula care vrei sa o oferi"!pula = nisa Quote