paq_paq Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 (edited) Propun sa creati o noua sectiune unde se pot raporta teparii de pe acest forum . Un exemplu este userul CarlCasper nume real // Removed va dau si adresa si n-rul de telefon daca doriti . Teapa de 50 de euro . Vaneaza cereri , indiferent ce cauti , el este omul ! Edited February 19, 2015 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Daca cautai "tepar" - gaseai primul topic: Abuzuri de putere / Reclamatii Cat despre domnul, daca cunosti atatea detalii, de ce nu rezolvi problema pe plan local - personal ?P.S. pentru 50bucati ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paq_paq Posted February 18, 2015 Author Report Share Posted February 18, 2015 @sicilianule, Nu sunt in Romania. Indiferent ca este o suma mare sau mica , banuiesc ca este bine ca ceilalti useri sa fie informati in legatura cu asta , sa nu pateasca la fel . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Intrebare simpla:De ce dai banii inainte la (ca la) curve?Raspuns logic: ca sa futi si sa fii futut. (q.e.d) (nb: curve) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 (edited) https://www.google.ro/search?q=Alexandru+Ionut+Trufan&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=XyDlVMaJFcb0OvH5gIgIDosar nr. 156/175/2014 Judec?toria AIUD | Lege5 OnlineNu o fi tot el ? Edited February 18, 2015 by awnly3jhc2g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebywarlord Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Nu ii iau apararea,dar daca acuzi pe cineva ,vino cu dovezi,altfel nu vei fii luat in seama. @sicilianul Acel topic e facut pentru reclamatii la adresa moderatorilori/admini ,nu la adresa userilor normali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 (edited) Tufan // Removed Edited February 19, 2015 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Ba. Inainte de a face informatii publice aduceti si dovezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s2gzone Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Ba. Inainte de a face informatii publice aduceti si dovezi.Te inteles si pe tine insa omul ..este disperat dupa ce a pierdut o suma de bani ... acum na e si vina lui ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarlCasper Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Acuzatii ampulea, paq rahatule, cand tragi de pe carduri iti place? vii sa faci mare tam-tam aici, ca n-am fost de acord cu anumite lucruri ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paq_paq Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Am dovezi , conversatia pe messenger, chitanta de la western union ... dar dupa cum spuneam , stiu ca nu-mi mai recuperez banii, poate nu e o suma mare , era info pentru ceilalti useri . Sa nu accepte ''serviciile'' lui. Eu am avut nevoie de cineva sa-mi crypteze , dar in final mi-am cumparat un crypter . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Pai arata-ne si noua dovezile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paq_paq Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 https://www.google.ro/search?q=Alexandru+Ionut+Trufan&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=XyDlVMaJFcb0OvH5gIgIDosar nr. 156/175/2014 Judec?toria AIUD | Lege5 OnlineNu o fi tot el ?Nu cred ca se ocupa cu droguri , dar am gasit asta : TEPAR Tufan Alexandru Ionut - ArenaWeb Asta e sigur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paq_paq Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Pai arata-ne si noua dovezile.Aici e chitanta , am sa caut si conversatia me messengerhttp://imageshack.com/a/img908/1610/7SOLu0.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iam60 Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 (edited) Nu cred ca se ocupa cu droguri , dar am gasit asta : TEPAR Tufan Alexandru Ionut - ArenaWeb Asta e sigur Dupa id-ul de mess ce il pune ala acolo e un user de pe aici, mai vechi.Cred ca e banat pentru alta teapa deja.//Edit : Ala e , e deja banat pentru alte tepe. https://rstforums.com/forum/members/htbrain/ Edited February 20, 2015 by iam60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 @CarlCasper - Ceva de zis in apararea ta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paq_paq Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Pai arata-ne si noua dovezile.si aici conversatia msnhttp://imageshack.com/a/img631/7237/YMMSbU.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo666 Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 cu 50euro futeai jumatatea de strada in Suceava....acu ia si fa-ti o laba ca te-a prostit prostu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadiq Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 (edited) Daca chiar e vorba de CarlCasper sa fie tepar am trecut la milimetru de o teapa si eu! Mai intai 700E si dupa aceea 300E #-OLE: Acum am vazut conversatia de Y!M de mai sus! Acelasi ID a vrut sa ma arda si pe mine... Edited February 20, 2015 by Sadiq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paq_paq Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Daca chiar e vorba de CarlCasper sa fie tepar am trecut la milimetru de o teapa si eu! Mai intai 700E si dupa aceea 300E #-OLE: Acum am vazut conversatia de Y!M de mai sus! Acelasi ID a vrut sa ma arda si pe mine...Bravo ca te-ai oprit !!!!! Chiar ma BUCUR ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worm64 Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Aveti grija cu omul,o mai fost banat pe inca 2 conturi aici pe rst.Omul a mai dat teapa si pe softpedia.Multa grija.Ma refer la CarlCasper VA ROG NUMAI TRIMITE-TI NIMIC INAINTE DACA NU CUNOASTETI PERSOANA FACE2FACE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Alex o sa te pape crocodilu daca dau drumu la nil spre valcea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAnalyst Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 no pana mea, ideea e ca nu e frumos sa dai teapa la romani, chiar daca sunt ei plecati in afarapartea cea mai tare e ca :macar daca dai tati teapa nu da si tu numar de telefon adresa si alte nebunii ca te trezesti ca vine unu pentru 50 de euro si te bate pana se plictiseste si dupa te mai bate o data ca isi aduce aminte de ce a veniteu unul nu as putea sa dau teapa la romani pentru simplul fapt ca suntem si asa o tara de care isi bat astia joc zilnicacum ca sa revin pe subiect , vina este a ta in totalitate, inainte sa trimiti bani intereseazate si tu de persoana respectivaca daca dadeai un search pe google sigur mai gaseai multe alte persoane fiindca omu e hahalera si o arde cu un singur cont si cu nume real , etc ca un mic mare oligofren, ce sa iti fac prietene prostia se plateste si la unu si la altuun alt off topic ar fi ca eu sincer nu as risca un cont pe rst cu peste 50 de posturi pentru 50 de euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Are ban permanent. Puteti discuta cu el la adresa thesevensmarter@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paq_paq Posted February 22, 2015 Author Report Share Posted February 22, 2015 (edited) no pana mea, ideea e ca nu e frumos sa dai teapa la romani, chiar daca sunt ei plecati in afarapartea cea mai tare e ca :macar daca dai tati teapa nu da si tu numar de telefon adresa si alte nebunii ca te trezesti ca vine unu pentru 50 de euro si te bate pana se plictiseste si dupa te mai bate o data ca isi aduce aminte de ce a veniteu unul nu as putea sa dau teapa la romani pentru simplul fapt ca suntem si asa o tara de care isi bat astia joc zilnicacum ca sa revin pe subiect , vina este a ta in totalitate, inainte sa trimiti bani intereseazate si tu de persoana respectivaca daca dadeai un search pe google sigur mai gaseai multe alte persoane fiindca omu e hahalera si o arde cu un singur cont si cu nume real , etc ca un mic mare oligofren, ce sa iti fac prietene prostia se plateste si la unu si la altuun alt off topic ar fi ca eu sincer nu as risca un cont pe rst cu peste 50 de posturi pentru 50 de euroUn search pe google nu am putut sa dau pt ca mi-a dat datele personale in ultimul moment inainte sa ies din casa pt a trimite banii ( tactica se cheama )....cu 50euro futeai jumatatea de strada in Suceava....acu ia si fa-ti o laba ca te-a prostit prostu.De ce in Suceava ? Edited February 22, 2015 by Usr6 2 x post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...