Vehuiah Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Am auzit de la un prieten ca ar fi o echipa de pentesteri la Bucuresti,(surprinzator) avand ca scop strict pentesting-ul. Aveti mai multe informatii? Caut echipe din toata tara, consultanti in securitate etc.Sa vedem! (carti de vizita,site-uri, nr de telefon) Quote
Aerosol Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 @Vehuiah poti da mai multe detalii ( aici sau pe privat ) de ceea ce esti interesat adica daca ai firma etc, cam ce ai dori? Quote
Vehuiah Posted February 20, 2015 Author Report Posted February 20, 2015 Ma intereseaza sa vad cat de bine suntem organizati pe domeniu. Aparent, fiecare e pe treaba lui si ar fi frumos sa facem ceva organizat.Nu am firma, dar mi-ar placea sa fac parte dintr-una.Edit: Se poate spune ca sunt intr-o faza de orientare profesionala. Momentan doar caut. Quote
.Breacker Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 La cum s-a prezentat 100% gabor nepriceput . @Vehuiah, ce î?i ureaz? forumul ?ie: Quote
Nytro Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Aparent, fiecare e pe treaba lui si ar fi frumos sa facem ceva organizat.Ha? Ce sa "facem"?PS: Ai mai mult de 18 ani sau esti la liceu si vrei sa stii pe ce drum vrei sa mergi? Quote
wtf Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 @TinKode In rest, ocoleste forumul. Quote
R3load Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 @TinKode In rest, ocoleste forumul. Quote
Sithalkes Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 @Vehuiah: Concentreaz?-te pe materiile de BAC, apoi pe c?r?i ( nu alea de 66 sau poker), ?i dac? nu intri la teologie, po?i da examen la poli?ia comunitar?, se intr? u?or cu ?pag?. Talent la versuri nu prea ai...Era mai simplu sa te prezin?i, sa spui ce stii, ce iti place, ce vrei sa inveti, etc. Parca vad ca azi maine intrebi cum spargi messu si fb, si ceri coaili v2 pe chat. Quote
Vehuiah Posted February 20, 2015 Author Report Posted February 20, 2015 (edited) @Sithalkes si prietenii"parca vad ca.." Eu parca vad ca pierd timpul cu tine. Ma scuzati, dar nu am chef de mistouri! Daca e cineva care ar vrea sa colaboram la un proiect trimiteti-mi mesaj.Edit: Poate fi si ideea voastra de proiect. Edited February 20, 2015 by Vehuiah Quote
metasploit2015 Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Si la ce proiect te gandesti? Quote
Worm64 Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Unde sunt baietii buni?La jlava,aiud,gherla.Acolo ii spuma.sti cum se zice:Am invatat programareLa jilava-n inchisoareIn 5 ani de condamnare.Dute acolo ca te invata baietii cum se programeaza in DOS. Quote
Ganav Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 (edited) @Vehuiah Iti recomand sa mergi la google summer of code in detrimentul unui "job la misto pe securitate sa dea bine in CV". La google sunt numai oameni inteligenti care pot rezolva orice problema, cel putin pe hartie. Ei nu pot gresi, fiecare este instruit, chiar daca ca nu va scrie mai mult decat CSS-ul de la google maps sau layout-ul unui button in player-ul youtube.Baietii buni, cel putin aici pe forum, au in cele mai multe cazuri locuri de munca si venituri acceptabile. Cu alte cuvinte, sunt luati deja. As vrea sa te mai intreb, esti tu, dupa parerea ta, unul dintre "baietii buni"?Daca da, precizeaza pe scurt cunostiintele tehnice de care dispui precum si un numar de proiecte la care ai lucrat(nu este necesar sa furnizezi proiectul integral ci mai degraba functionalitatea sa si cateva secvente de cod). Edited February 20, 2015 by Ganav Quote
QUADMACHINE Posted February 21, 2015 Report Posted February 21, 2015 Pentru pentesting iti trebuie:Unealta #1: Un ciocan pentru `spargerea` atat virtuala cat si fizica a serverului/ site-ului.Unealta #2: Un cont de facebook sa te lauzi la prieteni si dusmani.Unealta #3: Un sistem de operare si acela fiind windows 98, ca doar nu ai vrea sa ai lag cand deschizi si aimp-ul cu manele.Unealta #4: Mult creier, se gaseste si la borcan prin supermaket.Eu am gasit suc la plic odata cand am fost in Kaufland, ca sa nu zici ca te mint am pus si poza cu produsul respectiv. Quote
Active Members SynTAX Posted February 21, 2015 Active Members Report Posted February 21, 2015 Pentru pentesting iti trebuie:Unealta #1: Un ciocan pentru `spargerea` atat virtuala cat si fizica a serverului/ site-ului.Unealta #2: Un cont de facebook sa te lauzi la prieteni si dusmani.Unealta #3: Un sistem de operare si acela fiind windows 98, ca doar nu ai vrea sa ai lag cand deschizi si aimp-ul cu manele.Unealta #4: Mult creier, se gaseste si la borcan prin supermaket.Eu am gasit suc la plic odata cand am fost in Kaufland, ca sa nu zici ca te mint am pus si poza cu produsul respectiv.Te-as bana permanent. Numai posturi inutile aduni.ON: Incearca sa incepi cu linkedin. Aici este putin mai greu. Quote