mah_one Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Din categoria "Stiati ca?"...Have fun:Cyber Smart Defence: Ocup?m locul doi în lume în zona de hacking; cea mai bun? „?coal?“ din ?ar? este în Vâlcea | Ziarul Financiar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) Hec?r...e greu sa fii hec?r Edited March 17, 2015 by Byte-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Breacker Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Românii sunt buni la hec?ri? Sunt cei mai buni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Sunt jm3k3ry rau astia de la Cyber Smart Defence, l33t h4x0r e deja ceva depasit, dar au uitat cand au luat o muie colosala de la unul de pe forumul nostru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalashnikov. Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) "hacking pentru bani"Pai si tinkode ce a facut ? vindea db-uri si programu ala cu care a dat jos backtrack. MuePrea va doare pe voi capu ce face TinKode , ii dati prea multa importanta.Ii alegem strict, si tinkode vindea db-uri pe forumuri private. Nu e frumos sa minti pentru reclama.Adica de la @Reckon daca ne aducem bine aminte despre incidentele cu injectiile SQL De fapt a fost fake, reckon e doar un lake. Edited March 17, 2015 by Kalashnikov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webz Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Prea va doare pe voi capu ce face TinKode , ii dati prea multa importanta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriarhia Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Sunt jm3k3ry rau astia de la Cyber Smart Defence, l33t h4x0r e deja ceva depasit, dar au uitat cand au luat o muie colosala de la unul de pe forumul nostru.Adica de la @Reckon daca ne aducem bine aminte despre incidentele cu injectiile SQL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Breacker Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Prea va doare pe voi capu ce face TinKode , ii dati prea multa importanta.Pu??, nu era vorba de TinKode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriarhia Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 De fapt a fost fake, reckon e doar un lake.Nu chiar, uite ce poza cu scrisoare am primit atunci cand a fost incidentul cu baietii de la transfer.ro (clientii celor de la CSD): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalashnikov. Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) Nu chiar, uite ce poza cu scrisoare am primit atunci cand a fost incidentul cu baietii de la transfer.ro (clientii celor de la CSD):credeam ca zici de aia cu poza facuta de black cu pula in loc de nas @Rickets da, asta e cel despre care vorbeam, fake. Edited March 17, 2015 by Kalashnikov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 credeam ca zici de aia cu poza facuta de black cu pula in loc de nas Nu e vorba de aia, s-a pisat pe site-ul lor efectiv, e si un video pe youtube, cauta canalul reckongreyhat.LE: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taaz Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 @Rickets da, asta e cel despre care vorbeam, fake.Nu prea imi vine a crede, sau daca e un fake e un fake foarte bun... Intentia conteaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webz Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Pu??, nu era vorba de TinKode.Cu "puta" vorbesti cu taicatu ai inteles copile ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleed Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Sa le aminteasca cineva alora de la ziaru financiar si alte publicatii media de cacat, si la Madalin , ca "hecarii" nu sunt la Valcea. Aia sunt arzoi sefi, bisnitari, tepari. Aia is pe langa programare si altele. Stiu sa posteze anunturi pe ebay si cam atat. SI in rest ratati toti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kronzy Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) #MadalinCeSeIntamplaDoctore."Hacker sunt hacker am luat acces la un VNC si am spart un webcam" @Pastilatu' , zi ceva de tinkode:)))#Tinkode #IlikeIT #MuiePROTV#TROLL (20:16:47) Elohim: daca nu sunteti cuminti, urmatorul articol de la iLikeIT o sa fie chat-ul )) Edited March 17, 2015 by Kronzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Ba da voi chiar nu vedeti ca au ajuns sa dea email-uri la ziare de rahat sa publice stiri despre ei, numa, numa sa se vorbeasca iar de ei.Sincer e trist frate, problabil ca la CSD pe langa TinKode si Madalin mai sunt baieti muncitori care se fac practic de raso data cu brand-ul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Ba da voi chiar nu vedeti ca au ajuns sa dea email-uri la ziare de rahat sa publice stiri despre ei, numa, numa sa se vorbeasca iar de ei.Sincer e trist frate, problabil ca la CSD pe langa TinKode si Madalin mai sunt baieti muncitori care se fac practic de raso data cu brand-ul...La fel ca si mine, juma' de Rst nu il agreeaza pè tk.Dar ala castiga intr-o luna cam cat castigi tu in 20 ani de munca, ca te scoteai ca stai la munca 12 ore si de aia postaezi cacaturi de alea copy/paste,ca esti la munca si te plictisesti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al_sasha Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Da castiga intr-o luna cat facem noi in 20 de ani, dar si plateste amenzii cat castiga el in 20 de ani Stai linistit sunt multi ca el si chiar mai buni, Citez reporterul ala de la ProTV" Este doar o picatura dintr-un ocean " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebthe Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Nu este bine sa ne intereseze prea mult bugetul altora, dar de dragul chit-chat-ului putem specula. Chiar daca TK e promovat ca fiind actionar la CSD, nu cred sa castige prea mult. E un om cu reputatia patata, fara prea multe alternative de angajare, cu o datorie mare in spate. In conditiile date, nu pare sa aiba o putere de negociere reala, iar o buna parte din venituri se duc catre fantomele trecutului. Ceea ce vreau sa subliniez: situatia lui nu e de invidiat.Discutia ar trebui sa se concentreze mai putin pe TK si mai mult pe declaratiile lui Madalin. Cateva perle:* noi nu angajam pe oricine (imi aduce aminte de ... ) * sa nu fi facut vreodata hacking pentru bani (sa inteleg ca CSD face proiecte moka, fara bani?)* noi avem informatii din underground, din lumea hackerilor (bullshit)* primii 3 <hackeri> lucreaza pentru noi (bullshit)Madalin isi face reclama mincinoasa si este vizibil chiar si pentru muritorii de rand. Minciunile lui spuse la televizor se traduc printr-o imagine general negativa a companiilor de securitate din Romania. Astfel, de pierdut au inclusiv oamenii care lucreaza in companii cu business solid, oameni precum @mah_one.Madalin datoreaza scuze comunitatii info-sec din Romania pentru afirmatiile mincinoase din acel interviu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.fish3r Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 @sleed tin sa te anunt ca eu sunt din Vl. si iti da fratele tau scor de baschet, la orice din domeniu IT, nu mai face afirmatii aiurea ca nu e chiar asa.Ps. Si ca tot ai adus aminte de anunturi si plm, daca tu reusesti sa imi agati un fraier pe site-ul de l-ai specificat eu iti dau 1k pe loc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleed Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 (edited) @the.fish3r - sunt slab pe it. Dar tine minte, odata si odata, ajungi in varf si mai cazi cateodata si cazatura aia va fi nasoala, daca ma intelegi.//M-am referit strict la aia ce fac arzoieli, am rude, bunicamea e din Vl. . Dar sunt arzoi pe acolo si sunt multi asa ca lasa ma cu textele tale de pe ebay cumparate cu pos-ul . Edited March 18, 2015 by sleed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 @sleed tin sa te anunt ca eu sunt din Vl. si iti da fratele tau scor de baschet, la orice din domeniu IT, nu mai face afirmatii aiurea ca nu e chiar asa.Treze?te-te b? la realitate, nimeni niciodat? nu va ?ti destul, ?i asta se aplic? în orice domeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TYJ Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Ce mai conteaza tot acest cacat?Sun baieti destepti care fac bani . Am apelat la ei si mi-au cerut fix 873 euro cu tot cu TVA ca sa imi scaneze vulnerabilitati intr-un site. Am zis ca mai bine fac un sistem de reward si dau 100$ la cine gaseste ceva decat sa le dau lor aproape 1k euro.Caut si eu 3 rapanosi de hejcheri si imi fac firma de saib?r smar?i difens?ri si iau mii de euro de la postaromana ca le-am gasit sqli. Damn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...