Caracal Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 waw! dar ce pula mea e aici ma? s-o futut bitefight-ul? naspa frate...pula mea... Quote
TyrNjord Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 ce-i aia double post? (referire la bitecumpulamea-l cheama)decat sa vorbesti asa cacat...mai bn tzi-l inghiti, bite...by bite Quote
blech Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 da cine e si "bitefightdinsange" asta de vine cu tupeu si face pizda mare pe aici.... plm...si la bitefight cand a aparut in versiunea .ro mi-am sters contul dupa 10 ore pt ca eram prea bun.... (nu stiu programare dar multe jocuri web based sunt pline de vulnerabilitati pe care poti sa le exploatezi) Quote
darkking Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Tocmai am trecut si eu pe aici...si daca tot am citit de la inceput...ce ras colorat ai ma NEMESSISE .......stai ca te duci tu la puscarie....si ptr ce??!!.....pentru chestii dastea de orgoliu..... nu e decat de la 3-15 ani .....nu`ti trebuie mai mult de 3 luni acolo....ca sa porti fusta pe tine(la figurat) si la propriu sa te si futi in cur!!1. Coaie, ai fost cumva acolo sa vezi cum e ? Stii tu ce se intampla ? Nu vorbi ceea ce vezi prin filme ca mananci cacat. Dute acolo sau intereseazata. Locul ala nu e chiar asa de negru pe cum se spune.2. Ce te tot agiti ca Coca-Cola pentru un joc ? Browser-based ffs !!!3. Ia-ti inima'n dinti, si in loc sa-ti faci o laba ca i-a mai crescut vampirului tau o coada, mai bine dute la o femeie si inmoaie-ti si tu coada.la mine toate se rezuma la Nemessis si Trizor kakat ala....si restul celoc care ii tin partea! ptr restul RESPECT si stati linistiti ca o minune nu tine mai mult de 3 zile.....o sa revina totul la normal!ia pula ! Quote
TyrNjord Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 3. Ia-ti inima'n dinti, si in loc sa-ti faci o laba ca i-a mai crescut vampirului tau o coada, mai bine dute la o femeie si inmoaie-ti si tu coada.ia pula !Pun pariu ca asta la atins Quote
aTor Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 n-am timp sa citesc toate cele 8 pagini de injuraturi tembele sau de mesaje pupincuriste, asa ca daca s-a mai raspuns la intrebarea asta odata, rog a se face din nou doar DDoS?sau ma-nsel?si dc dureaza asa mult sa-l repuna pe picioare?is asa retarzi aia de la bitefight?stiu ca unii o sa raspunda "e nemesis prea bun pentru ei"si-atunci intreb din nou: cum se face ca a mai lasat servere in picioare?din bunatatea inimii lui?))thx Quote
Guest Nemessis Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Sunt un sfant si din cauza asta. http://ro.mmogs.org/index.php?page=Thread&threadID=67 Quote
alcol Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Sa inteleg ca tu ai floodat serverele??? :evil: macar floodai si tu altele nu 1...intr-un fel e bine ca stateam cu viata 1 si acum s-a facut si ea vreo 5000 ) Quote
black_storm Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 In cele din urma de ce le flodezi ? Te face sa te simti beter ,faster , stronger? Quote
alcol Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Macar anunta-ma si pe mine cand ai chef sa le floodezi sa bag javra in vacanta Quote
ViRuSuLX Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 sa ma anunti si pe mn Neme can vrei sa le mai floodezi... Oricum chiar daca am bagat atatia bani in acest joc, a fost sooper sa vad cum e hackerit Bitefightul :twisted: ... RESPECT Nemessis... :wink:... you are the best!!! 8) Quote
aTor Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 http://ro.mmogs.org/index.php?page=Thread&threadID=67Citisem tampenia aia inainte sa postez mesajul, dsr am tendinta sa nu cred mesajele "oficiale" de la "oficiali"...Asa ca am intrebat direct la sursa Sunt un sfant si din cauza asta. ))) am trait s-o aud si pe asta )))) urmeaza sa-ti schimbi si nickul acum, nu? ca nemessis nu prea e nume de sfant ))))lasand la o parte ironia raspunsului, "te eschivezi" frumos de la raspuns, bv:D Quote
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 SA VA IAU FAMILIILE IN PULA LA TOTI ASTIA CARE SUGETI PULA IN FRUNTE CU NEMESIS!!! BAGAMIAS PULA IN SANGELE VOSTRU DE INFECTI...CA PANA SA APARA NEMESSIS ERATI CEI MAI DEVOTATI JUCATORI......ACUMA I`I SUGETI PULA LU ASTA......DAVAS LA MUIE!!! ..e valabil ptr cei care se simt! Quote
Vhaerun Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Coi , cand se inchide topicul presimt ca iei ban ! Quote
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 bro....crezi ca`mi pasa?...... Quote
ViRuSuLX Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 boooring... Tare faza ...you rulz... :wink: Quote
darkking Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 SA VA IAU FAMILIILE IN PULA LA TOTI ASTIA CARE SUGETI PULA IN FRUNTE CU NEMESIS!!! BAGAMIAS PULA IN SANGELE VOSTRU DE INFECTI...CA PANA SA APARA NEMESSIS ERATI CEI MAI DEVOTATI JUCATORI......ACUMA I`I SUGETI PULA LU ASTA......DAVAS LA MUIE!!! ..e valabil ptr cei care se simt!mai ia pula odata.angajator: "Deci, aveti experienta anterioara ?"bitefightdinsange: "Da."angajator: "Ne puteti da mai multe detalii"bitefightdinsange: "Sunt investitor profesional in bitefight..."angajator: "Si asta inseamna ? :?"bitefightdinsange: "l33t"angajator:" :roll: ok...interviul a luat sfarsit si va vom contacta noi daca vom avea nevoie de 'skill-urile' dumneavoastra."bitefightdinsange: "poi, da parca trebuia sa raspund la mai multe intrebari, am raspuns doar la vreo cateva..."angajator: "Da, ai fost informat gresit. Trebuie sa plec acum. La revedere."PS: Cat despre pupat in cur, nu am obiceiul si nici nu imi place. Si cine asteapta sa fie pupat prefer sa-mi folosesc bocanii din dotare. Stell toe ftw ! Quote
nicu1991 Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 http://youtube.com/watch?v=-Oa5a3gaH2E Quote