Jump to content

SimpluAlaSmecher

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SimpluAlaSmecher

  1. CM3D isi facea planul cum sa fure prajituri.
  2. Poze artistice. Ai gresit forumul. Uita-te in coltul din dreapta sus, daca scrie ceva de o persoana apropiata tie, inseamna ca locul tau nu-i aici.
  3. Gata ca e plin internetul de ea. Asta metoda sa-ti faci reclama, felicitari Orange.
  4. Procesorul cel mai tare. La dusmani le dau teroare. Eu am COAILII-n tableta. MSR-uri in chiuveta. Eu sunt pentester, sa stii. Am in blackberry, Kali! De nu-mi ies banii din hack. Cer la DIICOT feedback! Mi-au spus SAS cel valoros. Dau deface si la BIOS.
  5. Ce moloz e aici, AMA? Google e naspa, Max Howell(the creator of homebrew) wrote: "Google: 90% of our engineers use the software you wrote (Homebrew), but you can’t invert a binary tree on a whiteboard so fuck off." Detalii: https://twitter.com/mxcl/status/608682016205344768
  6. Va dam doar o manea, ziceti mz.
  7. bulangii rau areosol si kronzy, si mie mi-au sters cateva.
  8. Se ruleaza pe repeat si se serveste la volum maxim.
  9. Shop de la 0? Poate in cazul in care esti Amazon si... nu esti.
  10. Schimbati si voi titlul inainte sa creati topicul.
  11. Puneti mana de la mana si duceti-va cu @Gecko in Hawaii, lasati companiile romane sa se descurce singure.
  12. @DiabloTM Pomana, tu glumesti? Sau tu crezi ca angajeaza pe baza istoricului pe steam? Majoriteatea care ne incadram in specificatii deja lucram cu clienti straini si ne incadram lejer in salariul ala, pe vechiul model de taxe poate chiar mai mult. Sediul este in pipera, intr-o zona putin retrasa si de unde ai nevoie de masina / ceva de mers de la statia de metrou.
  13. Nu mai respirati ca produceti caldura si nu va pot fura contul de metin.
  14. Haha, de nu seamana cu prima versiune a programam.ro, decat ca el era mai verde. Mergi drept, dar schimba designul ala.
  15. Asta-i piesa de rezistenta. Feel Bored Learning Javascript Programming? Try Learning It With Stripping Hot Girl! (NSFW) - 9GAG.tv
  16. Am inteles ca daca te prezinti la vreo firma fara diploma,te dau afara,netinand cont de portofoliu. Am workload prea mare, dau un raspuns scurt:
×
×
  • Create New...