Edy961 Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 astept de 2 zile si nu amp primit linkul de activare al contului de pe bitefight HELP
shelu Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Nu va mai plangeti atat ca nu l-ati primit, parca sunteti copii mici!Postati din nou pe forum, dati i PM lui jak, si POATE o sa l obtineti daca sunteti norocosi.Eu am obtinut programul in 3 ore, nu stiu de ce voi asteptati de 3 zile.Mai insistati, poate o sa primiti CQK. Hai ca ma bag la joc sa ma fac niste galbeni.
esperar Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 unde este topicu pe siteul board.bitefight.ro ? am intrat si nu am gasit...astept mesaj sa scrieti linku ca sa intru sa cer si eu programul
yakuza23 Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Am facut c a zis nemesis... far mi sa raspuns k e tzeapa. Pt cei care zic ca il au, s poate sa PM me?.. Multzumesc anticipat
adyyy Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 hehehe ce tare e jocu acum daca nu-l primiti insistati chiar va rog dati multe mesaje multe multe multe pana va rupeti mainileca merita :wink: have fan...
esperar Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 vreu si eu programu !!! cum fac rost de el?
Frychy Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 macar daca nu il puteti lasa trimitetimi si mie unu cu inima buna un pm cu linku de download pls
cyberanizer Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 astept de o saptamana linkul de activare...ce naiba are??
loki Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 mai fa-ti un cont sau "lost password", am primit la lost password dupa 2 zile
vyrusu Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 astept de o saptamana linkul de activare...ce naiba are??Deci nu pot sa cred asa ceva! Cum nu ai primit nimic mah ca mie mi-a venit pm in cateva ore! :lol:
Frychy Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 cum puii mei ma nu pot sa fac nik imi zice ceva de linku de activare a contului mie nu mia venit nici un link plm
kw3rln Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 sunt ceva probleme cred ca cu activareamai incercati sa va inregistrati un nou cont si alt mail....
yakuza23 Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Concluzie: E TZEAPA!!! Nu mai incercatzi ca nu merge. Toata faza asta a fost pt cei care se inscrisesera pe forum ca sa faca rost d CQKILL. Shi pt ca Nemesiss avuse-se niste probleme cu moderatori de pe bitefight, sa gandit ca sa le faca spam pe forum, si sa le mai dea si niste batai de cap. Ca urmare inscrierile pe forumul bitefight sunt inchise.Deasta la majoritate nu le vine codul de activare. SLICK NU A FACUT SI NICI NU VA FACE CQKILL PUBLIC!!. Atata timp cat Linku d download nu este public, nici programul nu va fi. ... asa ca va rog, pe cei care zic ca il au si ca au facut rost de el prin intermediul forumului bitefight, sa imi faca si mie o demonstratie. Daca vreti puteti sa ma contactati p ID-u: razor_911 *** CASE CLOSED *** P.S.: si daca se poate si slick sa confirme ca programul a fost public.( ca la urma urmei el este "autorul")
Hertz Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Esti un ratat si ai o engleza de 0 bani.caseD closed .Eu l-am primit,dar n-am nici o obligatie sa iti dovedesc.Hy pa
alcol Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Hertz numai insulta jucatorii de cq pe "ocolite" injurai direct.Slick va confirma,daca nu era public neme primea ban de la kw3rln daca facea nu era adevarat.Si sa fiu direct cica si-a dat cineva drumu` pe fata matii si a fost data faza la tv
ÐÒ& Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 eram curios sa ncerc si eu programu da n am prmit nici un pm
Blizzard Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 mama ce isi bate nemessis joc de voi . voi chiar credeati ca va da cineva rahatul ala de hack? mama ce creduli.
~Xenoger Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Slick va confirma,daca nu era public neme primea ban de la kw3rln.1.Esti aiurea2.Esti ca 13.Ca cele 2 de mai sus4.Daca nu era public anusu` tau era umplut cu portocale5.De ce iti place sa vorbesti despre ceva ce nu stii ?6.Esti la fel ca primele 3.
alcol Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 7.Ia mai du-te in gatu` matii ce familia matii comentezi in caz ca n-ai vazut aia era sa-i conving pe ei da` daca mata si tact-o si-au lasat celulele spermatice si orgasmice pe fata ta in locul fecundatiei si rezultarii unui ovul din care trebuia sa iesi tu te-au facut artificial si in loc de creier ti-au pus o furnica :wink:
wh0re6asm Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Am apucat sa primesc programul si l-am uploadat pe rapidshare.Dati-mi PM daca mai sunteti in continuare interesati.