stresulicy Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 (edited) daca v-ati saturat sa postati manual va invit sa incercati Facebook Multi Page/Group Poster disponibil cu abonament incepand de la 3 €, dar si in varianta Demo.deasemenea astept parerile voastre legate de aceasta aplicatie, iar daca vi se pare scump pot oferi si mici reduceri pentru membrii cu vechime Edited May 5, 2015 by stresulicy 1 Quote
k0k0 Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 nu merge varianta demo, poate posta mesaje nelimitate? sau care e sistemul de postare? Quote
Maverick Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Recomand. Baiat serios. @gogusan unii poate sunt mai comozi si nu se mai complica cu hosting, domenii and shit. 1 Quote
stresulicy Posted May 5, 2015 Author Report Posted May 5, 2015 nu merge varianta demo, poate posta mesaje nelimitate? sau care e sistemul de postare?Varianta demo este pe subdommeniu, demo.jurnalistul.info, iar tu probabil te-ai inregistrat pentru varianta cu abonament !varianta demo este limitata,cea cu abonament poate posta mesaje nelimitate, intr-un numar nelimitat de grupuri/pagini ! Quote
k0k0 Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 am vazut ca varianta demo e pe un subdomeniu, dar eu nu pot sa il accesez asta e problema. Quote
stresulicy Posted May 5, 2015 Author Report Posted May 5, 2015 am vazut ca varianta demo e pe un subdomeniu, dar eu nu pot sa il accesez asta e problema.este posibil sa nu se fi propagat inca dns-urile, incearca mai tarziu Quote
stefangan Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 daca v-ati saturat sa postati manual va invit sa incercati Facebook Multi Page/Group Poster disponibil cu abonament incepand de la 3 €, dar si in varianta Demo.deasemenea astept parerile voastre legate de aceasta aplicatie, iar daca vi se pare scump pot oferi si mici reduceri pentru membrii cu vechimepare super aplicatia, dar nu am momentan bani in paypal sa cumpar abonament, poti sa imi dai unul si in cateva zile fac banii si iti platesc apoi ? Quote
GarryOne Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Am facut asa ceva open source, pe github. Nu stiu daca mai functioneaza.https://github.com/GarryOne/facebook_graph_api_groups_spam Quote