dannydannyxd Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Am nevoie de un asemenea program...Lucrez pe PPI-uri si mi se fura nisele pe YouTube...Mi-a picat un video cu aproape 150k view ( a doua zi l-a urcat cineva cu aceiasi descriere + titlu ) Quote
zeus2017 Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 buna, stiu ca este umpic cam vechi acest topic, insa as avea nevoie de cineva care se pricepe sa dea mii si mii de reporturi la un canal de youtube, platesc foarte bine pentru aceasta actiune :))) daca cineva este interesat sa ma contacteze pe privat, este vorba de un canal cu peste 100K subscribers. 2 Quote
Che Posted July 4, 2017 Report Posted July 4, 2017 A dat foamea in youtuberi ? De ceva vreme majoritatea comentariilor lasate de romani pe Youtube sunt ceva de genul "Dau subscribe cui imi da like la comment" si "Cine se aboneaza la mine, ma abonez si eu la el". Chiar plateste youtube asa de bine de sar romanii ca spartii ? Quote
spider Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Plateste pe dracu lesinatu asta, n'are 1leu sa-si ia un covrig. 1 Quote