vvolverine Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Salutari! Mi-am cumparat acest laptop ( HP Notebook - 15-r214ng (ENERGY STAR) Troubleshooting | HP® Support ) din germania cu win8.1 Nu imi place windows 8.1 asa ca am instalat win 7 ultimate oem hp 86biti si nu reusesc sa gasesc niciun driver care sa fie compatil cu win7. Driverele de pe site oficial imi eroare, zice ca nu sunt compatile cu OS. O rezolvare sau o idee.Multumesc. Quote
suitsmkv Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Salut, Iti recomand instalarea unui Windows 7 x64 (pe 64 bit). Dupa asta fa rost de un stick de net (ca sa ai conexiune la internet deoarece banuiesc ca nu-ti poti gasi nici driverele pentru LAN/Wirelless) si pe filelist este Driver Genius (full) sau Driver Pack Solution care o sa se ocupe singure de driverele compatibile pentru laptopul tau.Eu asta folosesc si foarte foarte rar sa intampin probleme.O seara faina! Quote
GMaster0 Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Slim driver, daca ai acces la internet. Quote
vvolverine Posted July 1, 2015 Author Report Posted July 1, 2015 As incerca si asta dar problema este ca am doar 3 iesiri usb si toate sunt usb 3 si nu le pot folosi fara driver. Singura modalitate este sa pun driverul pe cd (noroc ca macar asta mere) Quote
FrosBerG Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Salut, vezi poate iti e de folos link asta TousLesDrivers.com - Téléchargement gratuit de mises Ã* jour PC (drivers, bios, firmwares, utilitaires) Quote
andrei98M Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Salutari! Mi-am cumparat acest laptop ( HP Notebook - 15-r214ng (ENERGY STAR) Troubleshooting | HP® Support ) din germania cu win8.1 Nu imi place windows 8.1 asa ca am instalat win 7 ultimate oem hp 86biti si nu reusesc sa gasesc niciun driver care sa fie compatil cu win7. Driverele de pe site oficial imi eroare, zice ca nu sunt compatile cu OS. O rezolvare sau o idee.Multumesc.Ia un program, care sa iti instaleze singur driverele.Pentru internet prin cablu, nu cred ca iti mai trebuie driver in 2015... Quote
Sithalkes Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Incearca sa downloadezi de pe saitul aluia de a facut chipsetu. Daca ai intel, vezi ca intel are un utilitar de identificat si descarcat drivere, iar daca ai amd, la fel, si AMD-ul are un utilitar asemanator. Quote